Partner kanal çalışanlar bir bakabilir mi?

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kont2000

Kayıtlı Üye
Youtubedeki bir kanalın partner kanal mı yoksa adense mi olduğunu anlamak mümkün mü aceba?

Neden soruyorum,eğitim üzerine videolar yükledim,elimde dvd ders anlatımları vardı. Süper kanallar izlenim ve abonelere ulaştım. Tam dedim ki ohh miss artık para kazanacağız düzenli. Ama 3-4 gündür videolarıma dünya geneli engel geliyor.

Bu gün 2 tane dün bir tane. Gönderen aynı. Natus Media - E- Tr imiş. Direk dünya geneli engel oluyor. İtiraz etsemde boş mecbur siliyoruz. Para kazanmayı kapattırmadan şu ayı sağ salim bitirebilseydim ve alsaydım parayı.

Bu isimde bir youtube kanalı yok veya googlede bilgi yok! bu bir partner firmamı aceba. şöyle bir şey okumuştum,partnere kaydoluyor birisi yüklüyor videoları o videolar kendi sahibi olmasa da partner firma sagolsun dünya geneli engelliyor videoları.

Yani tek tük aralıklı engellemeler ilginç.. Partner çalışan arkadaşlar böyle bir şey mümkün mü ve bir kanal buldum aynı videoları yükleyen 1 hafta önce aceba onun yüzünden mi başıma bunlar geliyor düşünmekten başıma ağrılar girdi artık çözüm bulamıyorum!

Son bir ekleme: Şu an kanalımın ismini versem bile hiç bir videoyu yükleyemezsiniz. Direk dünya geneli engelleniyor. Denedim başka kanallarda.. Aynı video para kazanıyor şu an ama ne zamana kadar mechul!

Kanal Ayarlarına bakın hocam orda yazar eğer partnerse .

Edit : o kanalın kaynagına bakın Partner kanalsa orada görebilirsiniz

Kanal Ayarlarına bakın hocam orda yazar eğer partnerse .

Tanımadığım birinin kanalının partner mi olduğunu anlamak istiyorum. reklamlarda değişiklik olur mu mesela,anlaşılması mümkün mü çünkü hiç partner çalışmadım ve bir kanaldan şüpheleniyorum o kanal yüzünden mi başıma bunlar geliyor diye

Özelden o kanalı msjlıyorum hocam kaynağına nası bakılır bilmiyorum

Hocam kanal Adsenseye bağlı . Ve gördüğüm gerçek bir kanal değil . videoları vds yada botla yüklemiş .Sahte kanal ama dünya engeli geliyorsa bunun bu kanalla alakası yok.

Hocam kanal Adsenseye bağlı . Ve gördüğüm gerçek bir kanal değil . videoları vds yada botla yüklemiş .Sahte kanal ama dünya engeli geliyorsa bunun bu kanalla alakası yok.

Anladım hocam sağol.. Evet gerçek bir kanal olmadığı %100. Hoş benimkilerde değil. İşin garibi ne benim kanalımdan ne de bu arkadaşın kanalından kimse video yükleyemez şu an, anında dünya geneli engeli çakıyor Natus Media - E -TR telif haklarını satın aldı demek ki. Kim ne olduğunu bilmesekte. Saklambaç oynuyoruz sobelenmeyi bekliyoruz :( Şubat bitseydi diye dua ediyorum. Para kazanma giderse asgari ücret kadar para gider

Anladım hocam sağol.. Evet gerçek bir kanal olmadığı %100. Hoş benimkilerde değil. İşin garibi ne benim kanalımdan ne de bu arkadaşın kanalından kimse video yükleyemez şu an, anında dünya geneli engeli çakıyor Natus Media - E -TR telif haklarını satın aldı demek ki. Kim ne olduğunu bilmesekte. Saklambaç oynuyoruz sobelenmeyi bekliyoruz :( Şubat bitseydi diye dua ediyorum. Para kazanma giderse asgari ücret kadar para gider

hocam çok dünya geneli geliyorsa zaten o hesap para kazanmaya kapatılacaktır .Yerinizde olsam videoları siler paranın kesinleşmesini beklerdim.Benim ünleme düşen kanalım bile para kazanmaya kapandı . Dünya genelini hiç bekletmez bu youtube .

bence de para kazanman kapatılmadan o setin tamamını sil yoksa olan paran da güme gider ben diyim.

bence de para kazanman kapatılmadan o setin tamamını sil yoksa olan paran da güme gider ben diyim.

Sildim mecburen hocam. Bu arada bir kanal farkettim 5-6 gün önce bu setin hepsini yüklemiş. Uzun videolar olduğundan 4 er de reklam yüklemiş her videoya. Videolar aynı gün atılmış yani ya vds ya da botla. Adamın kanalı sağlam. Hiç bir videoya bişey olmuyor. Ya kıskandığımdan çekemediğimden değil herkes kazansın ama bu çifte standart. Kim bu bilmiyorum ama aceba partner firmayla anlaştı böyle bir şey mi başıma geldi. Partner firma kendine ait olmayan şeyi engelleyebiliyor mu böyle anlamadım ki! Hani ben nereye ait olduğunu biliyorum ama partner firma nasıl işler bilgim yok..
Kanalı ifşa etmemek adına özeldem msj atayım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri