Partner Kanal Satış

• Kullanıcı YtKoRaY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YtKoRaY

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Bütün videolar 27 Ekim
Abone Sayisi : 370
izlenim Sayisi : 72000
Video Sayısı : 214
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır, bütün durumlar yeşil halde.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 19-20$
Kanal Satis Fiyatiniz : 1200 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Şu an içerisinde 144$ bulunmakta olup ay sonuna kadar 200$'a yaklaşacaktır.Bu da alıcıya gidecektir.
Kanalı dosyalarımı kurcalarken yeni buldum.O yüzden partnere yeni atabildim.Kanal açılış olarak 1 yıllıktır.Videolar atılalı 5-6 ay olmuştur.Bu yüzden telif geleceğini kapanacağını hiç sanmıyorum.Ayrıca satın alan arkadaşa 10 gün içerisinde kapanma veya telif durumunda paranın TAMAMINI iade sözü veriyorum.Saygılarımla.

hayırlı satışlar, arkadaş güvenilirdir sıkntı yaşamazsınız

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Bütün videolar 27 Ekim
Abone Sayisi : 370
izlenim Sayisi : 72000
Video Sayısı : 214
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır, bütün durumlar yeşil halde.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 19-20$
Kanal Satis Fiyatiniz : 1200 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Şu an içerisinde 144$ bulunmakta olup ay sonuna kadar 200$'a yaklaşacaktır.Bu da alıcıya gidecektir.
Kanalı dosyalarımı kurcalarken yeni buldum.O yüzden partnere yeni atabildim.Kanal açılış olarak 1 yıllıktır.Videolar atılalı 5-6 ay olmuştur.Bu yüzden telif geleceğini kapanacağını hiç sanmıyorum.Ayrıca satın alan arkadaşa 10 gün içerisinde kapanma veya telif durumunda paranın TAMAMINI iade sözü veriyorum.Saygılarımla.

Koray abiye güvebilirsiniz kendisi çok sağlam bi insandır

Hayirli satislar kanal nereye bagli acaba goremedim bir turlu life quiz mn ?

Keşke quizde olsaydı ama MNye attım sebepsiz yere.Nakit ihtiyacı var şu an için.Kanal fiyatına göre güzeldir.Umarım alıcı olur nakit sıkıntımız gider.Yorumlar için teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 18:52 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

Hayirli satislar kanal nereye bagli acaba goremedim bir turlu life quiz mn ?

MN hocam.

Keşke quizde olsaydı ama MNye attım sebepsiz yere.Nakit ihtiyacı var şu an için.Kanal fiyatına göre güzeldir.Umarım alıcı olur nakit sıkıntımız gider.Yorumlar için teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 18:52 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

MN hocam.

Hocam kanal guzel fiyatta gayet uygun ama MN olmasi kotu :/

Quizde olsaydı alırdım valla ama fiyat çok iyi yine de alınabilir bence hayırlı satışlar koray.

arkadaşa mesaj attım ama burayada eklesem iyi olucak,sanırım arkadaş online degil şuan.gelirli bi kanalın satılabilmesi için son 30 gündür para kazanıyor olması,son 30 gündür para kazandıgını gösteren ekran görüntüsünün konuya eklenmesi gerekiyor.konudaki kanal ise partnere 1 hafta önce baglanmış yani 1 aydır degil,1 haftadır para kazanıyor sadece.bu durumda kanalın fiyatı 30tlden yukarı olamıyor ne yazıkki.böyle bi kanalıda 30tl ye satmayacaktır heralde [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri