Partner Kanal Satışları Hakkında

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında

Quiz kanal satışı hakkında

• Kullanılan toplam oy
    122
D

daralll

Guest
yönetim bu konuya el atana kadar üstüne gideceğim.bazı konularda fiyat yükselt diye uyarıda bulunuluyor ama nasıl life a satış engeli geldiyse bunda da fiyatlara kısıtlama gelmeli diye düşünüyorum.

her çıkan bir öncekinden daha azına satmaya başlayacak ve bir kısır döngünün içine girecek.bu arada olan youtuberlara olacak.

madem bir topluluğuz topluluk kararları alınmalı.ben dikkat çekmek için ufaktan anket eklemeyeceği deneyeceğim.
kanal satıcıları oy vermezse daha iyi olur gibi geliyor.
bırakın alıcılar oylasın

-sabit fiyat belirlensin
-serbest piyasa,düşebilen düşsün

Son düzenleme:
Her kanal aynı kalitede oluşturulmuyor o zaman her kanalda aynı fiyattan satılmamalı.

öncelikle bu forumda çogu kişi fiyat ile alışveriş yapmaz kalite ve güven ile alışveriş yapar 2 lira fazla verir çoğu kişi böyledir eminim sizde öylesinizdir [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam. çünkü bende öyleyim.bence herkes özgür olmalı.fazla kazanamayan ve ihtiyacı olanlar vs bu tarzda düşünürsek bencillik etmiş oluruz :)

sadece düşüncem.

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------

Taban fiyat tabaan, adam gelmis 50 kurusdan mn satiyor olmuyor boyle :D

hocam o 50krşa satanların amaçları ortada kendi refleri ile soktukları için kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diyorlar kısaca :D

Hocam dediklerinizde haklısınız. bi önceki konu yüzünden galiba bu konuyu açtınız. ama öğrenci olan var yada çalışmayıp youtubeden ekmek yemeye çalışan. youtubede video yükleyerek kazanamayan kişiler satış yapıyor yani para lazım oluncada zorla birine kanal satamazlar mecburen fiyat düşürüyorlar. bu fiyat düşürme tabiki anlık olmalı yani sabit olmamalı. fiyat düşürülür ama anlık olur bir sayı belirlenir o sayıyı o fiyata verir ama ondan sonrakiler eski fiyattan devam eder. aksi bence yanlış olur.

Bence de sabit fiyat belirlensin ama ;
Bütçesi olan var olmayan var ucuz olanı almak isteyenler olabilir .
Sadece bu işten ekmek yiyenler var onlara zararı dokunabilir
Kalitesini oturtmuş indirim yapma gereği duymayan satıcılar bu kural yüzünden fiyatı azaltmak zorunda kalabilir.

Yani kendi iyiliğimiz için başkalarının ekmeğiyle oynamak bencilce olur .
Ucuz Quiz satışlarından ben de hoşlanmıyorum güvencelerimizden biri daha gitcek diye ama
bence olduğu gibi devam etmesi herkesin iyiliğine olur.
Edit: Zaten aşırı düşük fiyatlarda yönetim uyarıyor

Bence de sabit fiyat belirlensin ama ;
Bütçesi olan var olmayan var ucuz olanı almak isteyenler olabilir .
Sadece bu işten ekmek yiyenler var onlara zararı dokunabilir
Kalitesini oturtmuş indirim yapma gereği duymayan satıcılar bu kural yüzünden fiyatı azaltmak zorunda kalabilir.

Yani kendi iyiliğimiz için başkalarının ekmeğiyle oynamak bencilce olur .
Ucuz Quiz satışlarından ben de hoşlanmıyorum güvencelerimizden biri daha gitcek diye ama
bence olduğu gibi devam etmesi herkesin iyiliğine olur.
Edit: Zaten aşırı düşük fiyatlarda yönetim uyarıyor
tamam uyarıyor ama adını koyalım diyorum.en düşük 6 en yüksek 10 gibi.
yoksa 2ye 3e iner bu muhabbet ...

Tam da bunu söyleyecektim. Taban fiyat en iyisi yahu.

Music Nation : 3 TL
Quiz Group : 10 TL
Life Network : 15 TL

Bence en uygun fiyatlar bunlar.

Kesinlikle taban fiyat şart! Hem ekmek kapısı kapanacak hemde önüne gelen quize girrese diğer partnerler gibi bu partnerde çöp olacak.

isteyen istediği fiyata satar
sonucta burası komünist bir forum değil :)

ama kaliteyi de ucuza bulamazsınız :)

taban fiyat getirilmeli kısmına az da olsa katılıyorum ama önemli olan neye göre kime göre?

evet emeğinizin bir karşılığı var, biri emeğimin karşılığı 6 lira diyor biri de emeğimin karşılığı 10 lira diyor. İki tarafta razı bu duruma yani nasıl ve neden itiraz edilir. Emek tabi ki parayla ölçülmez. Ama arada böyle fark varken 10 lira satana da sormak lazım o kişi de emek veriyor da nasıl neredeyse yarı fiyatına satıyor diye.

ama şöyle 7,5 - 10 lira arası gibi bir fiyatlandırma getirilirse bu daha mantıklı olabilir. 7,5'a satana da kimse laf edemez 10'a satana da "alan razı satan razı" mantığıyla.. yani bence tek bir fiyat getirilmemeli.

Life'la Quiz arasında ki fark ne niye Life'a yüksek çekiliyor ki. Quiz daha iyi bence.. :)

Taban fiyat belirlensin bencede ama mailleri kapanan arkadaşlara da işi düzeltene kadar satış yaptırılmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri