merkezi haber
Yasaklanmış
bende şunumerak ediyorum bu aweo partnerde ülkeyi ne olarak seçiyoruz türkiye olunca para vermiyor diyorlar dogrumu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
YENİ RESİM -- Fark olarak dün gelen 0,35$ da gitmiş![]()
Bu gidişle diğer kazançlarıda çekecek
analizdeki izlenme düşmüş ( normal yükseliş devam ederken)
Baya merak ediyorum ne kazandıracak
[MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION]
bu gün bir çok kanallarda veriler gidip geliyomerak etme düzelir.
Var mı bi tahminin ne getirir![]()
59 dk lık video için kaç reklam koyiyim ve aralıkları ne olsun ? bu arada
min. dakika arası 7 olmalı. 59/7 = 8.42 gibi rakam ediyo. sen 5 en fazla 6 reklam yap. ben olsam 4-5 yapardım
bu videoya bırden cok reklam koyma nerden oluyodu acaba?![]()
para kazanma ayarın görürsünüz zaten![]()
şu partnerde kazancımı bi ben göremedim be 1 hafta oldu![]()
bende 22 insinde sağlam video attım kazancını bugun görebildim oda 24 ünde ne kazandıysa o sanırım.Sabırlazım
benim 1k olan videom yok ama totalde 1k oldu 5 video![]()
ahahabenim 40k geçti 1 haftaya belli oldu sen bekle 1 ay bence
![]()
ama 14 $ verirse zarar bu iş
![]()
Ben de an itibari ile ilk 1k izlenimime ulaştım sanırım bi videom 500 diğerleri 100'er izlendi.Analizden bakıyorum gözükmüyor arkadaşlar nerden bakıyorsunuz siz BGBM olayına?
kardeşim senın o genel bakış altında var kazanç raporlarıvalla partnerın nasıl kazanmasına bakamıyorsunuz ben anlamadım hep sıkıntın var partnerlı ılgılı bonna senındevıdeolu olarak para ile alakalı bakılması gereken yerlerı gosterdım awe lı bı kanaldan örnek aldım.
https://www.youtube.com/watch?v=qU9Nl1DL_M0
ayrıca ben anlamadım kı sızlerde nasıl para kazançları bu kadar düşük ben partnerden yana bı sıkıntı yaşamadım bugune dek bı baksam kanalıza yorum yapardım da sımdılık suskunum
bır vıdeoya da 5 6 reklam açmak genel olarak zararlıdır. 20 30 dk lık vıdeolarda vıdeo ortası tek reklam ve başlangıç reklamı açmak maksımum para kazandırır. 4 5 reklam açarsanız kazançlarınız düşecektır reklam gösterım sayısını düşürüyor youtube demedı demeyınbır ıkı saatlık vıdeolarda deneme yapmadım net bır sey dıyemıyorum o yuzden
EDIT: la vıdeo kotu cıkmıs bılsem 720 kaydederdım goruntu sıkıntı olmaz tahmınımce de olursa yenısını çekerık ıstersen![]()
Sanırım bu ilk izlenimlere göre yada umarım öyledir çünkü 40k yı geçti şuan bence biraz az olur böyle iseneyse bidahaki sabah 05:20 gibi öğreneceğiz değişecek mi diye.
![]()
Edit: tarih e baktığımda sanırım 24 kasımda ki ilk izlenimlere 13$ kazandırmış.
24 Kas 2013
$13,23
$13,23
Değişecek. Bazen 1 günde iki defa değişiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.