Partner Networklerin 1 haftalık istatistikleri

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Bu konu altında herkes bağlı olduğu network şirketi ve 1 er haftalık kazançlarını paylaşırsa, bundan sonra network tercihinde bulunacak kişilerin önünü açmış oluruz.

KONUN AMACI : partnerlik şirketlerinin verdiği kazanç farkları ve Özgün çalışmaya ve ya kopya kanallara karşı kazanç farkı var mı onu ortaya çıkarmak. Çünkü kimisi çok memnun oluyor kimisi hiç memnun kalmıyor.

Konuya Yeni Bi İstatistik eklediginizde mesajınızı report ederek yetkililerden ilk mesaja eklemesini isteyebilirsiniz.

Partnerlik şirketi : Maker Studios ( RPM NETWORK )

Kanal : Müzik, Özgün paylaşım

22 - 28 agustos arası kazanç bilgisi.

http://[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://r1308.hizliresim.com/1d/z/s3l1h.jpg[/img][/url]

Hiç kimse ilgi göstermese de ben şuan yaşadığım sorunlardan bile bi 30 SN ayırıp, screen alıp sizinle paylaşıyorum rpm geçen haftaya dair istatistiğim.

02.10.2013 de kapanan zomin.tv e baglı kanalalımın 9 günlük istatistliği
tf9hr.jpg

Awesomeness Network

Son 7 gün (1 Eki 2013 – 7 Eki 2013)
erkanpur1.png

erkanpur.png

Youtube izlenim: 50,1%
Mobil Cİhazkar: 33%
%100 Türkçe İcerik
RPM NETWORKS

[
arkadaşları soğutmak istemem ama bende durum bu :D
Network : Awesomeness TV;
Videolar'ı sadece para kazandıran platformlarda görünür yapıyorum ama yinede bu kadar mobil izlenme oluyor
s3q94.png

s3qbf.png

Awesomeness Network
sonuçlar bugünle beraber neredeyse bir hafta ama biraz geriden geliyor sanırım sonuçlar kanalım 4 aylık kanal yatıyordu test kanalımdı ayın 7 sinde kanalımı google plus vasıtasıyla ismini ve içeriğini değiştirdim ilk adam akıllı videoyu attım ayın 7 sinden bugüne olan kazan izlenim yansıyan yani

bu arada merakım mobiller partnerde sayılmaz diye bişi vardı sanki dogrumu öyleyse %10 mobil .d gitti paracıklar :D bu bnm bu ve değer kanallarımda görmediğim bir rakam 4 aylık ugraş ve arge vs bi haftada meyve vermeye başladı allah arttırırda ilk paramı alırım inşallah:)bu arada çok heyeccanda var tam borç batagında allah yüzüme gülüyor inşallah bunu günlük sabitleri m

tlbt7.png
[/url][/IMG]

tlc35.png
[/url][/IMG]
resimler düzenlendi katagori soran arkadaşlarım için katagori müzik ilk kazancımı görüyoruz daga alamadık ama :) birde şu gösterim başına kazanç ağaşı yukarı 1 dolar geldi galiba bunu nasıl arttırabilirz bilgili olanlar varmı bu arada konu iyi :)

Not bütün izlenimler bi 100 izlenim hariç bu yedi gün abonem 7 idi 715 felan oldu kanal yabancı içerik abonelerde öyle 1 haftada olanlar bu abonelerden vs farklı şekillerde nasıl kazanırız birde itunes olayı vardı kazanmak için galiba o konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı [MENTION=110]Cagdaser[/MENTION]

Çok yararlı bir konu olmuş.1000 gösterime 1.8 dolar vermiş gibi gözüküyor ama mobil oynatım oranınız kaç?Maker Studios'a kabul edilmek zor mu?

Çok yararlı bir konu olmuş.1000 gösterime 1.8 dolar vermiş gibi gözüküyor ama mobil oynatım oranınız kaç?Maker Studios'a kabul edilmek zor mu?

youtube izlenme %86,9
mobil %10,0
Diğer %2,7

bin izlenime 1,85 tutar tutmuş hocam, başvururken öyle yüksek izlenimlere sahip değildim 30 bin gibi bi miktar izlenim ve 100 abonem vardı.

faydali bi konu benim gibi partnerliğe geçmeyi düşününlere yol gösterecektir.

Bugün zoomin.tv ve awesomeness'e 2 farklı kanalla başvurdum izlenimleri çok fazla değil eğer kabul edilirsem isterseniz istatistikleri size veririm konuya eklersiniz hocam

Bugün zoomin.tv ve awesomeness'e 2 farklı kanalla başvurdum izlenimleri çok fazla değil eğer kabul edilirsem isterseniz istatistikleri size veririm konuya eklersiniz hocam

Tabi ki eklerim, diğer arkadaşlardanda bu konuyla ilgi ve alaka bekliyorum 1 kanaldan screen alıp ismi kapatması 1 dakka sürmüyor, bu ilgiyi gösterip 1 dakkalarını ayırırlarsa bi çok kişiyi tercihlerinde doğru yöne iteceklerdir. teşekkürler ilginiz için.

Tabi ki eklerim, diğer arkadaşlardanda bu konuyla ilgi ve alaka bekliyorum 1 kanaldan screen alıp ismi kapatması 1 dakka sürmüyor, bu ilgiyi gösterip 1 dakkalarını ayırırlarsa bi çok kişiyi tercihlerinde doğru yöne iteceklerdir. teşekkürler ilginiz için.

Rica ederim hocam

%100 Türkçe İcerik
RPM NETWORKS

youtbe sebepsiz kapatıyor :D muhattap yok ..partnerlıkde oylemı arkadaşlar ? kalıcı mı oluyor kanal...

Özgün çalışmadıkca kalıcı asla olmuyor. Partnerlik bunda birşey değiştirmez.

%40 kestiğini düşünürsek 15k gösterime 17,112 $ kazanç elde etmişsin.Rpm %40 mı kesiyor ?

youtbe sebepsiz kapatıyor :D muhattap yok ..partnerlıkde oylemı arkadaşlar ? kalıcı mı oluyor kanal...

Evet nihat'ın dediği gibi kalıcılık tabi ki söz konusu değil ama partner kanal sonuçta bi marka kanal oluyor ve ben kazançlara daha çok etkisi olduğunu düşünüyorum. İyi 2-3 tane kanalla network şirketine bağlanırsan güzel bi tanesine bin izlenime 2 dolar gibi bi rakamla güzel bi kazanç sağlaya bilirsin.

---------- Mesaj saat 09:56:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:55:31 civarında gönderildi. ----------

%40 kestiğini düşünürsek 15k gösterime 17,112 $ kazanç elde etmişsin.Rpm %40 mı kesiyor ?

Evet yüzde 40 kesintisi var, malesef ki :(

Evet nihat'ın dediği gibi kalıcılık tabi ki söz konusu değil ama partner kanal sonuçta bi marka kanal oluyor ve ben kazançlara daha çok etkisi olduğunu düşünüyorum. İyi 2-3 tane kanalla network şirketine bağlanırsan güzel bi tanesine bin izlenime 2 dolar gibi bi rakamla güzel bi kazanç sağlaya bilirsin.

---------- Mesaj saat 09:56:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:55:31 civarında gönderildi. ----------

Evet yüzde 40 kesintisi var, malesef ki :(

Adsensede bu kadar alabilirdin hocam ama partnerliği avantajları var tabi.sıkma canını ilerde artar o oran kat be kat fazlasını kazandırır merak etme

Adsensede bu kadar alabilirdin hocam ama partnerliği avantajları var tabi.sıkma canını ilerde artar o oran kat be kat fazlasını kazandırır merak etme

Yok bu zaten umursamadığım kanal kendi paylaşımlarımı yapıyorum :D aylık kazancım bu olsa bu işi yapar mıyım ben hocam :D:D bu çerezi işte ne sıkacam canımı :D

---------- Mesaj saat 10:09:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:08:56 civarında gönderildi. ----------

%100 Türkçe İcerik
RPM NETWORKS

Konuya alıntı yapılmıştır, teşekkürler ilginiz için :)

Network : Awesomeness TV;
Videolar'ı sadece para kazandıran platformlarda görünür yapıyorum ama yinede bu kadar mobil izlenme oluyor
s3q94.png

s3qbf.png

Network : Awesomeness TV
s3q94.png

Alıntı yapılmıştır, mobil izlenim ve diğer youtube üzerininin yüzdelerinide belirtirseniz sevinirim bu arada çok kötü bi istatistik olmuş :S mobil izlenim aşırı fazla artık insanlar pc ye geçmiyor mu napıyor :D

Diğer arkadaşlardan da ilgi bekliyoruz, istatiksel olarak net bilgiler sağlayalım bu konuda.

Avasomeness ben de de var ama çok düşük kazandırıyor. Mobil izlenimden kaynaklı diye düşünüyorum. Mobili de kabul etse çok güzel olucak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri