Partner ödemeleri vergi talebi

neden forum ziyaretçilere kapanmıyor veya belli bir vergi kategorisi olsa sadece belli tarihten önce üye olanlara açık olsa bizde strese girmeden rahat rahat konuşsak. ALLAH AŞKINA ÇOK MU ZOR? ben burada bir konuya yazdıktan sonra incelemeye alındım, buradan şikayet geldiğine dair ciddi şüphelerim var zaten birkaç mesajda görmüştüm ben yanıyosam herkes yanacak tarzında

eli kullaginda ozaman payoneer islemlerinede gelir yakinda bankaya giren her parayi soracaklar

Onuda sordu merak etme ispiyonluyan ödemeleri payoneer kart ile alıyor kar demiş zaten

---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 17:11 ----------

Bir şeyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz burada vergi konusu var diye gelmiyor zaten gelmeye başladığı için konular arttı. En büyük bilgiyi yine bu konulardan alıyorsunuz. Başına gelenler bu konulara yazdığı için ulaşıp Bilgi edinebiliyoruz. 100 tane mali müşavir bulsan 1 tane bu gelirlerden anlayan çıkar. Kimsede hayrına seni dinleyip bilgi vermiyor. Kendi incelemem için 50 bin TL istedi mali müşavir ne garanti veriyorsun diyorum hiç bir şey dosya takibi dava takibi vs boş beleş şeyler. Başınıza gelince forum forum dolaşır konu ve bilgi ararsınız. Bir çok mali müşavir muhasebeci avukat ile görüştüm doğru dürüst bilgi yok. Yine bu tür konular üzerinden ulaştığım kişiler den bilgi edinerek Kazancımın 3/2 sini gider gösterebildim. Bu konular üzerinden kimse tespit edilemez. Edilmek istense önce bize ulaşılırdı.

Müfettişin önüne dosyan geliyor. Her şey içinde. İncelemler sırasında müfettişler partner girişlerini farketmiş olabilir. Bir ihbar da olabilir. Ama bunun sebebi bu konular değil. Diğer forumlar dada onlarca konu aktif şekilde konuşuluyor
Mnote nasıl yapacaz bı yol buldun mu

Yakında aldığımız donun parasınıda sorarlar :) " gel hele gel gel sen bu donu hangi parayla aldın bunun vergisini verdin mi " :D :D

Genel olarak neden yüksek meblâ kazanç elde edenler çağırılıyor? Bunun minimum örneği nedir?

Hangi Yıllar mercek altında ? Şuanlık başlangıç 2015 onu biliyiyorum ama incelemye girdiklerinde 2015 ten başlayıp 2019 a kadar geliyorlarmı ? yoksa belli bir yıla kadarmı ?

youtube kazancım bu yıllarda sıfır ..

ama kazanan arkadaslar ıcın uzucu bukadar olmaz ayıptır ya.

en ıyısı yabancı hesapta tutun arkadaslar napcaksınz yapacak sey yok

forumu takip ediyorlar madem DOYMADINIZ DONUMUZUDA VEREKMİ VERGİ NİETİNE LAN NE AÇ ÇIKTINIZ HÜKÜMET OLARAK NERDE BU KADAR PARA NE OLUYOR BU PARALARA

işte bu düşünce saçma aptalca, sen eninde sonunda parayı bitcoin borsasından banka hesabına aktarmayacan mı, yine herşey kayıt altına alınır olucak, ilerde yüze 99 bitcoin borsasından para alanlarıda vergi için çağıracaklar

yüklü bitcoinin varsa milyon tl lik filan bankalar vs ugraşmadan vergi vs nakit olarak ticaretini yapan insanlar var al sat olarak. elden direk. güvenli biryerde bulusup al bitcoini ver paramı cinsinden . saglam güvenilir kişi bulmak gerekir tabii. bunu yapanlar okumustum .

youtube kazancım bu yıllarda sıfır ..

ama kazanan arkadaslar ıcın uzucu bukadar olmaz ayıptır ya.

en ıyısı yabancı hesapta tutun arkadaslar napcaksınz yapacak sey yok

yabancı hesaba vergi gelmeyecek mi orası önemli...kanada dan bir arkadaşla görüştüm orda her türlü gelirden vergi alınıyormuş %15 civarı

yabancı hesaba vergi gelmeyecek mi orası önemli...kanada dan bir arkadaşla görüştüm orda her türlü gelirden vergi alınıyormuş %15 civarı
Hocam buradaki bir çok insan zaten vergi alınmasına bir şey demiyor ama geçmişteki vergiler sıkıntı şu anda adam kazanmıyor mesela ama 5 yıl önceki kazandığı para önüne düşüyor ve faiz cezalarıyla kazandığı paranın 1 veya 1.5 katı gibi para isteniyor.

Müfettiş ile görüştüm bugun artik kimse bos yere kafasini yormasin bir yilda 50 bin tl altindaki ödeme almis bir kimse kafasina takmasin adsense cezasini gelmiyor cünkü 2016 yilindaki gelirim adsenseden 46 bin tl o yili hic incelemeye almamislar 50bin tl üzerindeki her ödemeyi didik didik edecekler. ayrica gittiginizde tüm adsense gelirleriniz toplanmis bir halde söyleniyor size yil yil iyi aksamlar.

Müfettiş ile görüştüm bugun artik kimse bos yere kafasini yormasin bir yilda 50 bin tl altindaki ödeme almis bir kimse kafasina takmasin adsense cezasini gelmiyor cünkü 2016 yilindaki gelirim adsenseden 46 bin tl o yili hic incelemeye almamislar 50bin tl üzerindeki her ödemeyi didik didik edecekler. ayrica gittiginizde tüm adsense gelirleriniz toplanmis bir halde söyleniyor size yil yil iyi aksamlar.

Beni niye çağırdıl bunlar o zaman 2015 adsense geliri 25bin, yeni mi değiştiler sistemi ?

2017 ve 2018 yılı içinmi çağrıldınız hocam? 2019 yılıda varmı

2017 ve 2018 yılı içinmi çağrıldınız hocam? 2019 yılıda varmı

2015-2016-2017-2018
2019 da zaten hic yt isi yapmadim

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

Beni niye çağırdıl bunlar o zaman 2015 adsense geliri 25bin, yeni mi değiştiler sistemi ?

bilmiyorum hocam 2016 yilindan muhaf tuttular direk zaten excel seklinde ödeme yillari var müfettişte gösterdide bana limiti gecen yillari affetmediler

2015-2016-2017-2018

bilmiyorum hocam 2016 yilindan muhaf tuttular direk zaten excel seklinde ödeme yillari var müfettişte gösterdide bana limiti gecen yillari affetmediler

hayret bişey ya müfettişler kafasına göre iş yapıyor o zaman , hiçbir şey nizami değil ülkede herkese farklı muamele.

Senden gider göstermeni mi istedi %50 gider mi saydı hocam ?

2015-2016-2017-2018

hocam adsense değilde normal giriş veya partner geliri içinde geçerli mi 50 bin olayı. Benim nerdeyse hiç adsense gelirim yok ama 2 3 yıldan çağrıldım bende partnerdi aldıgım ödeme anlamadım adsense toplasan 2 bin lira var 5 yılda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri