Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1000 izlenim QuizGroup
2000 İzlenim Life Network
belki Freedom.
Not. Adsense çalışıyorum sadece yeni 4 kanal soktum quize. ama ince eler sık dokurum bunlardan gerisi yaramaz. şahsi düşüncem bu. Adsense candır![]()
Bende öyle düşünüyordum ta ki 2 adsenseminde ödemesi işleme girmeyip banlanmasına kadar.1000 izlenim QuizGroup
belki Freedom.
Not. Adsense çalışıyorum sadece yeni 4 kanal soktum quize. ama ince eler sık dokurum bunlardan gerisi yaramaz. şahsi düşüncem bu. Adsense candır![]()
1000 izlenim QuizGroup
belki Freedom.
aklın varsa adsense
spam çalısıyorsan adsense boş iş ünlem derdi var.
aklımız var da adsenseden bi hayır yok kardeşim..en azından bana yok! oranları bi görsen gülermisin ağlarmısın bilemem..
---------- Spam Engelliyici 03:44 ---------- Önceki Mesaj 03:41 ----------
spam ama öyle milletin gibi abartılı değil, seçiciyim. önerdiğin nedir partner ? bide banka havalesi kabul etmesi lazım..
valla ben dizi çalısıyordum daha sonra düşündüm ve spam,dizi calısmaya karar verdimquiz networke bağlı kanllar benim
![]()
Ağılıklı quiz çalışıyorum fakat adsensede ki randımanı alamıyorum. Özellikle bu son haftalarda reklam performansları sıkıntılı bir çok kanalda ve çervemde bir kaç arkadaş aynı sorunu yaşıyor.valla ben dizi çalısıyordum daha sonra düşündüm ve spam,dizi calısmaya karar verdimquiz networke bağlı kanllar benim
![]()
anladım ya banka havalesi kabul etmiyolarmış galiba.. benim kanallarda izlenim sağlam da başvursam kabul olur gibime geliyo. banka havalesi varmıdır acaba?
Ağılıklı quiz çalışıyorum fakat adsensede ki randımanı alamıyorum. Özellikle bu son haftalarda reklam performansları sıkıntılı bir çok kanalda ve çervemde bir kaç arkadaş aynı sorunu yaşıyor.
Açıkçası partnerlerdeki rakamsal değerlere hiç güvenmiyorum. Her ne kadar analytics verileri densede müdehale edilemeyeceğine kimsenin garantisi yok. Belirli kısıtları ve müdehaleleri yapabiliyorlar diye düşünüyorum.
Uzun video çalıştığım halde ünlem nedir bilmiyorum. yt to yt yapmam. Tek tek oturur renderlarım. Uğraşırsan ünlemi aşarsın hocam.bi bilgim yokd ostum banka havelesi ile ilgili.
valla hocam 2 gün oldu spama başlayalıpartneri seçme sebebimde zaten ünlem
![]()
Uzun video çalıştığım halde ünlem nedir bilmiyorum. yt to yt yapmam. Tek tek oturur renderlarım. Uğraşırsan ünlemi aşarsın hocam.
Benim merak ettiğim bu partner kanallarını satanlardan satın alanlar paypal ve üyelik bilgilerini değiştirince ödemelerin eski kullanıcıya gitmesi gibi bir problemle karşılaşma yaşıyor mu?
adsense canda dolar yansa...
Bende öyle düşünüyordum ta ki 2 adsenseminde ödemesi işleme girmeyip banlanmasına kadar.
öylede gıdım gıdım veriyo mübarek.. adsensin tek iyi tarafı garantisi bence. çünkü adamlar iyice kısmaya başladı bariz belli ediyolar gına geldi valla.. bu izlenim sayıları günlük izlenim şartları mı? bu arada haberlerde sıkıntı yaparlar mı acaba..
Ben % 99 dolar yakıyorum. Görüntüyü zoom veya çerçeve eklemeyi deneyin.
benim yükledigim video sayısı 300 her kanala her bir videom 200 mb en az ben bunlara cerceve eklesem zoom yapsam kac günde render alırım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.