Partner Paypal Ödemeleri HK.

• Kullanıcı schizopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

schizopat

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Bir konuda bilgisi olan arkadaşlara danışmak istiyorum, bir partner firması paypala ödememi gönderdiği zaman işlem ücretini benden kesiyorlar, bu işlem ücretini karşı tarafın ödemesi gerekmiyor mu?

Merhaba,

Bir konuda bilgisi olan arkadaşlara danışmak istiyorum, bir partner firması paypala ödememi gönderdiği zaman işlem ücretini benden kesiyorlar, bu işlem ücretini karşı tarafın ödemesi gerekmiyor mu?

Aman hocam sen paranı alıyonda birak senden kesilsin kaç paralık şey :) o kadar aramayalım.:)

[MENTION=5108]turanakca[/MENTION] böyle düşünürseniz hiçbir zaman hakkınızı alamazsınız.

Hocam 2-3$ bişeyi dert etmeye gerek yok. Bu şekilde çabuk yaşlanırsınız hocam naçizane tavsiyem fazla kafanıza takmamanız yönünde olacaktır.

Yahu bilginiz varsa yazarsınız, o kadar da belirttik bilgisi olan diye, yok şu kadar az yok bu kadar az nereden biliyorsunuz 2-3 $ olduğunu?

Rica ediyorum, paypal ödemeleri konusunda bilgisi olan lütfen bilgisi olan yazsın!

Yahu bilginiz varsa yazarsınız, o kadar da belirttik bilgisi olan diye, yok şu kadar az yok bu kadar az nereden biliyorsunuz 2-3 $ olduğunu?

Rica ediyorum, paypal ödemeleri konusunda bilgisi olan lütfen bilgisi olan yazsın!

O halde bende forum üyelerinden rica edeyim arkadaşım lütfen araştırma yaparak konu açın yahu bu nedir bilip bilmeyen herkes konu açıyor "O nedir, bu nedir ?" diye. :)
Bak arkadaşım burada artizlik yapmanın lüzumu yok. ;) Bişeyler bilyoruz ki konuşuyoruz. Sana yardımcı olmaya çalışıyoruz.
PayPal'da işlem ücretlerini ödeme alan veya gönderen taraf ödeyebilir. Bunda PayPal'ın bir kısıtlaması mevcut değil. Partner firmaları ise genelde benim gördüklerim işlem ücretini kendileri karşılıyorlar. Ancak doğrudur birkaç kere çevremdeki arkadaşların işlem ücreti karşıladı olmuştu.

Bknz. PayPal İşlem Ücretleri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri