Bak guzel kardesim,partner sirketi acmak kurmak oyle kolay degil.Sen forumda yazilan cizilen (ben dahil) konulara bakipda millet bu kadar kolay aliyorsa bende alirim hissine kapilma.Gonul isterki bu isi yapmak isteyen herkes alsin yapsin ugrassin ama gercekden kolay degil.
Heleki network yani MCN olmak hic kolay degil.Ya baya baya bi agir abin olacak tanidik yedireceksin icireceksin bilmem gidip geleceksin de 6 ay 1 yil oda olup olmayacagi belli degil.Yada cok saglam kanallari olan arkadaslarin olacak 30-40-50 tane hepsini bir araya getireceksinde bir ag icerisinde cms dir mcn dir adim adim gideceksin.
Yani hiçmi hiç kolay degil bu dedigini gerceklestirmek onu soyliyeyim.Bin turlu proseduru var sarti var kurali var evragi var bilmem neyi var.
Ha Alt bayi vs olmak istersen kolay.Gidersin bir networke dersin sizin alt bayiniz olmak size kanal getirmek ve bu kanallardan komisyon almak istiyorum dersin kabul eden olursa gerekli anlasmalarinizi konusmalarinizi yaparsiniz bu is olur.Ama kime guveneceksin,kime kendini guvendireceksin falan filan derken uzayacak gidecek hersey.
Ben sana amacindan hedefinden vazgec demiyorum yanlis anlama aksine ugras ilgilen arastir ancak hicmi hic kolay degil bu isler bunu bil yeter.
Bu dediklerimin100/1'i bile bende yok diyorsan o zaman hic vakit kaybetme ya bir sekilde bu isten kanallarinla kazanmaya bak yada baska is yap kafani agritma.
Saygilarimla.