Partner Şirketi Kapanırsa Ne Olur ?

tantutan

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar, daha önceki senelerde bazı partner şirketleri kapanmış, kapanan şirketler para ödemişler mi. Aranızda var mı böyle hadise yaşayan arkadaşlar. Şuanda aktif olan partnerler kapanırsa ne olur. Düşünceniz Nedir.

Öderler ve partnerden çıkarılırız diye düşünüyorum.

Partnerlere birşey olmaz.Olan yine kullanıcalara olur.Boşa harcanan zaman olur kısacası.

ilk 10 içinde olan partnerler ödeme yapmıyor, kapananlar mı yapacakmış :D

Adı sanı duyulmamış partnerlere girerseniz herşey başınıza gelebilir.

ödemeyi partner yapmıyor zaten google yapıyor. bu kadarda derine inmeyin.

google yapıyor evet de sana kim yapıyor google direk hesabına girmiyor partner yapıyor canı isterse sorunsuz kanalımın dosboardına giremiyorum lanet olasıca heriflerde

partnerin ödeme yaptığını sanmıyorum. partner sadece müşteri buluyo google a. google tutupda trilyonları kıytırık firmalara verirse bu işi yapamazlar.

partnerin ödeme yaptığını sanmıyorum. partner sadece müşteri buluyo google a. google tutupda trilyonları kıytırık firmalara verirse bu işi yapamazlar.

kıytırık dedigin firmalarr ayda tirilyonları yiyorlar senin benim üzerimden cokmu umrunda googlenin partner sana bana ödeme yapmış yapmamış

Hmm, peki teliften spamdan ondan bundan kapanan kanala ödeme yapan Google, neden partner aracılığı ile yapmıyor ?

Örnek verirsek Haziran Ayı Kazançları Partnerlerin Adsensesine Günlük olarak yansıyor, ee dolayısıyla haziran ayının youtube kazançlarıda 3 gün önce kesinleşti, o yüzden sıkıntı tamamen partnerde arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri