Partner tarafından dünya engeli geliyor !

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yabancı içerik dizi araştırıyordum. Getiriside güzeldii , fakat son 1 haftadır ne oldu bilmiyorum diziyi attıktan sonra engel geliyor 1-2 gün içinde . Normalde direk atsam dünya engeli veriyor çerçeve vs ekliyorum 1080 p yapıp renderliyorum . Sonrada hesaba yüklüyorum . Dün son 1 kere daha deneyim dedim etiket açıklama eklemeden attım 24 saat sonra engel geldi . Engel gelen firmayı az araştırdım . Googleye yazdığım ilk sırada bir Partner çıktı aynı isimli , bir an duraksadım şaşırdım . Normalde telif gelse anlicam ama niye engel geliyor videolara :confused: . Engel gelince hesapta kötüye düşmüyor . Acaba bu gerçek telif , engel felan mı ? Yoksa sahte mi ? İşin garibi youtube de hiç bölümleri yok vardı ama 3-5 gün önce engel gelmeye başladı hiç videosu kalmadı . İsmi BentPixels

Bu da partner >> https://dashboard.bentpixels.com/

Sizde bu kadar tesadüf olabilir mi ? Büyük ihtimal o dizini telif hakkı bunlarda , peki telif hakkı bunlardaysa niye telif gelmiyor da dünya engeli geliyor ?

bend e freedoom dan dunya engeli yedım bu kadar olmaz demiştim ama konuyu görünce demekki tek dunya engeli yiyen ben değilmişim :D

Arkadaşlar yabancı içerik dizi araştırıyordum. Getiriside güzeldii , fakat son 1 haftadır ne oldu bilmiyorum diziyi attıktan sonra engel geliyor 1-2 gün içinde . Normalde direk atsam dünya engeli veriyor çerçeve vs ekliyorum 1080 p yapıp renderliyorum . Sonrada hesaba yüklüyorum . Dün son 1 kere daha deneyim dedim etiket açıklama eklemeden attım 24 saat sonra engel geldi . Engel gelen firmayı az araştırdım . Googleye yazdığım ilk sırada bir Partner çıktı aynı isimli , bir an duraksadım şaşırdım . Normalde telif gelse anlicam ama niye engel geliyor videolara :confused: . Engel gelince hesapta kötüye düşmüyor . Acaba bu gerçek telif , engel felan mı ? Yoksa sahte mi ? İşin garibi youtube de hiç bölümleri yok vardı ama 3-5 gün önce engel gelmeye başladı hiç videosu kalmadı . İsmi BentPixels

Bu da partner >> https://dashboard.bentpixels.com/

Sizde bu kadar tesadüf olabilir mi ? Büyük ihtimal o dizini telif hakkı bunlarda , peki telif hakkı bunlardaysa niye telif gelmiyor da dünya engeli geliyor ?

partnerlerde ülkeye göre engelle diye bi secenek var onu belli ülkelerde engelleme yaptıgın vakit o ülkeye göre dünya engelii verir ben öyle düsünüyom

içerik sahibi elindeki panelden ister dünya engeli yollar,ister eşleşen.
bentpixel de koca firmadır .ellerindeki yetkiden dolayı dünya engeli yollayabilir.

işin garip tarafı hiç video kalmadı yt ' de :D . Normalde vardı 2-3 kişi atıyordu tam güncel olmasada arada sırada , şimdi hiç yok :) . Atsanda dünya engeli geliyor zaten bir işe yaramıyor

partnerlerde ülkeye göre engelle diye bi secenek var onu belli ülkelerde engelleme yaptıgın vakit o ülkeye göre dünya engelii verir ben öyle düsünüyom

O secenek sadece videolarinin o ulkelerden goruntulenmesini engeller. Soyledigin sey ile alakasi yok.

Zaten videoyu direk atmıyorum engel veriyor . Çerçeve ekliyorum bide %10 yavaşlatıyorum atıyorum . Videoyu açtıktan 1-2 gün sonra engel geliyor. Etiket açıklama girmesem bile .

Onun için çözüm yok malesef hak sahibi gönderiyor bugün banada geldi 10 tane videoma dünya engeli :)

bentpixel sadece bi partner değil içerik lisans sahibi

Zaten videoyu direk atmıyorum engel veriyor . Çerçeve ekliyorum bide %10 yavaşlatıyorum atıyorum . Videoyu açtıktan 1-2 gün sonra engel geliyor. Etiket açıklama girmesem bile .

Cerceveden farkli bi yontem dene demek istemistim. Basligida her zaman yaptigin seylerden farkli bisey yap.

Bir düşüncem var ama ne kadar doğru bilmiyorum [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ın partnerinde içerik koruması vardı partnere sadece özgün kanalları alıyor ve içeriklerini koruyor galiba bu da onun gibi bir şey olabilir

Bir düşüncem var ama ne kadar doğru bilmiyorum [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ın partnerinde içerik koruması vardı partnere sadece özgün kanalları alıyor ve içeriklerini koruyor galiba bu da onun gibi bir şey olabilir

Aslında mantıklı gibi denemek gerek , ama partnerin özelliklerini bilmiyorum ona bakmam gerek ilk.

bentpixel adamı ağlatır.
Adamlar tek tek videolara eşleşen yada bazı ülkelerde engellendi atıyor.
Ne yaparsan yap tek tek bütün videolarına atarlar.
Adamlar birçok animeninde lisans sahibi.

bentpixel adamı ağlatır.

Sadece aklımdan gecti , nasil bir partner hicbir fikrim yok . Arastirmak gerekk . Madem siz oyle diyorsunuz oyle olsun :)

bentpixel adamı ağlatır.
değiller lisans sahibi falan cok araştırdım hiç haltın sahibi değiller kafalarına göre eşleşen atıp milleti soyuyorlar
sadece şeref yoksunu insanların sahibi olduğu bir partner

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri