Partner Tavsiyesi Banka Ödemeli

• Kullanıcı efsane58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

efsane58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3 yıldır çizgi film çalışıyordum. Geçen ay ana adsensim işleme girmeyince hemen kanalları yedek adsense taşıdım bu ayda yedek adsense işleme girmedi 3.yedeğe taşıdım. Adsense çizgi filmlerde sorun çıkarmaya başlamış sanırım. Ben partnere geçmek istiyorum. quize başvuru göndermek istedim fakat ödeme yönteminde banka çıkmadı paypal ve webmoney var sadece. aylık 1000+ ödeme alıyorum. sağlam ve banka ile ödeme yapan tavsiye partner verirmisiniz acil. kanalları partnere atmam gerekiyor. adsense 3 gün içinde banlancak çünkü. :confused:

Hocam ilk önce paypal yazın daha sonra dashborddan banka odemesi ayarlarsiniz

Quizde var banka sen gir partnere sonra dashboarddan ayarlarsin bankayi

o adsensen de işleme alınmayacak. bir konu açıp soraydınız keşke. partnere soksaydın kanallarını alırdın paranı..

Paypal aç en basiti sonrada başvuru sonra kanallarını birleştirdi hepsi bir paypala kayitli olsun daha sonrada dashborddan hepsini tek seferde bankaya ayarla

o adsensen de işleme alınmayacak. bir konu açıp soraydınız keşke. partnere soksaydın kanallarını alırdın paranı..

yapcak bişey yok hocam iş işten geçti. bir dahaki ay partnerden inşallah

---------- Spam Engelliyici 11:37 ---------- Önceki Mesaj 11:36 ----------

Ewet Marta kadar degistirrsen martta ödemeni bankaya alirsn

tamamdır hocam 3 kanallada başvuru gönderdim. sağolasın

hiç mi forumu okumadın hocam.işleme girmeyen adsenseden kanalları taşıyınca diğer adsenseye de bulaşıyor.veba gibi bir şey :D

yüksek kazançlar olmazsa banka zarar ettirir.web money aç rahat et.açarken uğraşırsın ama sonra kafan rahat eder.

hiç mi forumu okumadın hocam.işleme girmeyen adsenseden kanalları taşıyınca diğer adsenseye de bulaşıyor.veba gibi bir şey :D

yüksek kazançlar olmazsa banka zarar ettirir.web money aç rahat et.açarken uğraşırsın ama sonra kafan rahat eder.

Valla hocam kanallar zarar görmesin diye hemen quize paypal ile kayıt formu yolladım 3 kanalında. onaylanırsa değiştiririm ödeme yöntemini çok sağol :)

yaptığın en büyük hata işleme girmeyen adsensedeki kanalları başka bir adsenseye taşımak olmuş. bu nedenle o adsensende patlayacak forumda defalarca konusu açıldı ve tartışıldı bu konu.. kanallar adsensenden önemliyse hemen partnere geçmelisin dediğin gibi :)

yaptığın en büyük hata işleme girmeyen adsensedeki kanalları başka bir adsenseye taşımak olmuş. bu nedenle o adsensende patlayacak forumda defalarca konusu açıldı ve tartışıldı bu konu.. kanallar adsensenden önemliyse hemen partnere geçmelisin dediğin gibi :)

partnere başvuru gönderdim şimdi hocam. daha önce o konuları görmedim hiç valla kötü oldu bu ay da para içerde kaldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri