Partner Yok.. Kanallar Boşta Kaldı

aynen öyle.çalıştığım bir partner vardı o da alımı kapattı bugün.youtube yazı mı ne göndermiş bunlara,kanallar boşa akıyor.

Son 1 ayda 50.000 ve üstü izlenim almış kanalın veya kanalların varsa MultiNetwork a bağlayabilirisin..

100 abone 30 bin izlenim şartı olan bir partner gördüm ama kanal sokamadım henüz. şartları quiz gibi %80 ödüyor, kapanan-askıya alınan bütün kanallar ödenir demişler. ama ne ödeme kanıtı gördüm ne de kanal bağlayabildim.

edit: dm atmayın arkadaşlar, çok sayıda mesaj alıyorum. verirlerse hubluk almaya çalışacağım. adamlar hala dönüş yapmadılar zaten. benim de kanallar boşta şuan.

Son düzenleme:
100 abone 30 bin izlenim şartı olan bir partner gördüm ama kanal sokamadım henüz. şartları quiz gibi %80 ödüyor, kapanan-askıya alınan bütün kanallar ödenir demişler. ama ne ödeme kanıtı gördüm ne de kanal bağlayabildim.

Adı nedir partnerin? biz deneyelim birkaç tane kanal ile...

Alımlar durdu hocam bende beklemedeyim.Bakalım gittiği yere kadar cesaret edemiyorum adsenseye bağlamaya 1 güne uçuyor ikisi birden.

Mobil olarak gönderildi.

Evet hocam 2-3 için durdurulmuş , Ben adsenseye bağlamak gibi büyük bir hata yaptım toplamda günlük 500-600 lira kazanan kanallar uçtu ..

youtube dan para kazanmakta tekelleşecek sanırım...

e ticareti nasıl büyük holdingler kaptıysa.

buda aynı şekile dönüyor.

bakkal,manav,kasap yok artık youtube de

Onune gelen hubluk aldi acti heveslendi herkes.ee noldu hepsi tak durdurdu alimi.biz yine magdur.faydalari olmadi pek.

Onune gelen hubluk aldi acti heveslendi herkes.ee noldu hepsi tak durdurdu alimi.biz yine magdur.faydalari olmadi pek.

adı üstünde hubluk diyorsun hubluk dediğin zor bir şey değil araştır zorla orta seviye İngilizcen var ise alırsın iyi de konuşmasını bilip karşındaki partnere güven sağlarsan hubluk alırsın zor bir şey değil. En azından özgün için. Ama spam için hubluk almak zor bir şey. Adamlar da bu zor olanı başarmış forumdan 2-3 kişi fakat spam adı üstünde kanal kapanmaları ytden uyarılar falan gelince ana partnerler çekilmek zorunda kalıyor bu durumda bizim Türk hub olan arkadaşlarımız da bunu bize bildirmek zorunda kalıyor. Çok sığ düşünüyorsunuz adamlar alabilse neden almasınlar kanallarımızı? ne kadar çok kanal o kadar çok para değil mi adam için? keyfinden yani kazanmak istemiyor sanki adamlar o yüzden alımları durduruyorlar.

Hub'lık dediğiniz kadar zor bişey değil su an 2+1 kabulum var bu konuda ama mesele şartlar zaten...ona da her MCN gelmiyor maalesef

baglı kanallarınız var mı sartlar nasıl ? ödemeler nasıl yapılıyor
hocam bi dur daha start vermedik Şubat ayını bekliyoruz sakin :)
AMa kapanana %50 , Tek Telifli kanala %60,Çift telifli kanala %40 ödeme planlıyoruz.
Zaten invite yetkisi bizde olcak ön görüşmelere göre. umarım da öyle kalır.
Dediğim gibi kesin bişey yok Şubat ayının ortasını bekliyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri