Sadece benim mi başıma geldi bilmiyorum ama awe partner eşleşen dünya engeli vermeye başladı. Başka bu sorunla karşılaşan var mı ? Neye el atsam kuruyor arkadaş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Günaydın4 5 gundur olan olay bu
![]()
Tam dedim 150 tane partner kanal açıyım 2 ayda hepsi eşiği geçerdi 40 tnesinin bile parası yatsa yeter diyordum buda yalan oldu neyse diğer fikirleri hayata geçireceğim artık yapacak bişi yok
İçerik ne çalışıyordunuz hocam eşleşen vermeye çalıştı?
Filmmiydi?
Tam dedim 150 tane partner kanal açıyım 2 ayda hepsi eşiği geçerdi 40 tnesinin bile parası yatsa yeter diyordum buda yalan oldu neyse diğer fikirleri hayata geçireceğim artık yapacak bişi yok
dünya engeli gelmesinin nedenini, yazdığının içinde cevabını bulabilirsin.
işleniyorda açıyorduk o yöntemmi?cozumu bende varpaylasicam birazdan
video upload oluyorken para kazanmasini aktiflestirin sorun cozulur 1000% denenmisdir
işleniyorda açıyorduk o yöntemmi?
evet aynen oyle
cozumu bende varpaylasicam birazdan
video upload oluyorken para kazanmasini aktiflestirin sorun cozulur 1000% denenmisdir
Yinede VeriyorAçığı Kapatmışlar.. Bizi Takip Edenler Var
Bizi Dinliyorlar (izliyorlar)![]()
Bende neye el atsam kuruyor gökten Hülya Avşar yağsa Bana İbrahim Tatlıses düşerSadece benim mi başıma geldi bilmiyorum ama awe partner eşleşen dünya engeli vermeye başladı. Başka bu sorunla karşılaşan var mı ? Neye el atsam kuruyor arkadaş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.