Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoşgeldin.
sen hoşgelmişsin kardeş ben 2013 2. ayda kayıt oldum foruma.
sen hoşgelmişsin kardeş ben 2013 2. ayda kayıt oldum foruma.
Hoşgeldin.
Mesele foruma üye olmak değil, mesele ne kadar aktif olmak. Aktif olsaydın bu konuyu açmazdın. Ben o kadar diyebilirim sana.
Saygılarımla
bir arkadaşa sordum. bilmiyorum ded o yüzden açtım. o kişi aktif bir kişide. neyse konuyu kıtleyın o halde. spama düşmüşüm mecbur quiz e geçicem 20600 abone
kardeşim anlamdığım konu her mesajın sonunda hemen hemen 20600 abone diyip duruyon neyin peşindesin
kanalın önemli olduğunu vurgulamak istiyorum belki biri çıkarda "kardeşim şöyle yapta partner olayına girme" der diye.
quiz partnere girince emin ol adsense gibi oluyo ztn içeriğin dizi çizgi film vs değilse eğer ödeme konusunda sıkıntı cıkcagını düşünmüyorum
değil onlar inş iyi olur o zaman benim için %20 kesinti yapıyorlar. 1000 $ alsan 200 $ onların :/
Sonra paypal alır %2, 15 dolar daha gitti. Paypal kur farkı da çok oluyor, oradan da 40-50 dolar gider.![]()
değil onlar inş iyi olur o zaman benim için %20 kesinti yapıyorlar. 1000 $ alsan 200 $ onların :/
kanalın önemli olduğunu vurgulamak istiyorum belki biri çıkarda "kardeşim şöyle yapta partner olayına girme" der diye.
bankaya alabiliyormuyuz ? ödemeyi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.