Partner'de kendimizi ref alsak?

Quiz partnerde ref üyelik alıp yüzde 2 kazanıcağına bütün kanalları aynı panele topla bankadan al ödemeni yüzde 5 paypal kesintisinden + 6 kuruş kur farkından kurtul.

bu bir araya toplama işini eski bağladıklarımız ile yapabilirmiyiz yoksa yeni kanallarımı bir panele toplayalım demek istedin ibrahim.

bu bir araya toplama işini eski bağladıklarımız ile yapabilirmiyiz yoksa yeni kanallarımı bir panele toplayalım demek istedin ibrahim.

Yeni kanalları toplamaktan bahsediyorum , eski kanalları toplamanın yolu vardır belki ama ben bilmiyorum.

quizgrupta add new channelden ekleyince paypal aynı oldugu için hata veriyordu ama yapanlar varmıs ben biyerde hata yapıyordum sanırım

Panelin açıldığı kanaldan new channel yaparak ödeme yöntemini kabul edersen o panele eklenir yeni kanal şuan ben öyle yapıyorum hiç bi sorun yok.

oluyo mu şimdi hacı :)
20 kanalım var diyelim dasboardda
toplam kazancları 5 hane bankaya cekebiliyor muyuz :)

sen aldın mı bu sekilde

Bu ay alıcam bankaya yeni geldi türkiye için banka ödemesi bende direkt girdim bilgileri :D paneldeki kanalların kazancı sadece 30 dolar kesintiyle bankaya yatıcak paypalın kestiğinin yanında 30 dolar sakız parası kalır :D

quizgrupta add new channelden ekleyince paypal aynı oldugu için hata veriyordu ama yapanlar varmıs ben biyerde hata yapıyordum sanırım

ben her kanala ayrı ayrı panel aldıgım için o olayı bilmiyorum :) mn,freedom,creative,forelada kendi reflerimle kanallar soktum ve hiçbi sorun yaşamadım.

ben her kanala ayrı ayrı panel aldıgım için o olayı bilmiyorum :) mn,freedom,creative,forelada kendi reflerimle kanallar soktum ve hiçbi sorun yaşamadım.

ben uğraşamam valla her kanal için isim soy isimmi dolduruyorsun :D

Bu ay alıcam bankaya yeni geldi türkiye için banka ödemesi bende direkt girdim bilgileri :D paneldeki kanalların kazancı sadece 30 dolar kesintiyle bankaya yatıcak paypalın kestiğinin yanında 30 dolar sakız parası kalır :D

ben bu ay dasboardıma bağlı olan tüm kanalların ödemesini toplu aldım

demek ki tek dasboardın ödemesini tek seferde ödüyorlar. adsense mantığı gibi

paypala toplu halde ödüyorlarsa bankaya da toplu gönderebilirler

eğer birisi cıkıp "ben dasboardaki kanallarımın ödemelerini ayrı ayrı aldım" demezse...

ben bu ay dasboardıma bağlı olan tüm kanalların ödemesini toplu aldım

demek ki tek dasboardın ödemesini tek seferde ödüyorlar. adsense mantığı gibi

paypala toplu halde ödüyorlarsa bankaya da toplu gönderebilirler

eğer birisi cıkıp "ben dasboardaki kanallarımın ödemelerini ayrı ayrı aldım" demezse...

Doğrusu o zaten aynı paneldekiler aynı anda ödenir kapanan kanal olursa o kesilir sadece.Sen en doğrusunu yapmışsın kanalları aynı panele toplamışsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri