PArtnerde ödeme bilgisi giriş kısmı ?

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

kehanet55

Yasaklanmış
Ben daaha yenii partner kanal aldımda.şimdi banka hesap bilgilerimi ödeme bilgilerimi nereye yazacağım o kadar aradım bi türlü bulamadım ?

hangi network oldugunu yazsaydın ilgili kullanan arkdaslar yardımcı olabilirlerdi dostum

adımları izleyince son asamada ekran cıkıyodu sag altta paypal yada banka bilgilerini gosteren. o çıkmadı mı

Ben ytkoray hocamdan aldım kanalları sanırım ona danışmam lazım

ytkoray hocam normal kanal,hesap satıyor genelde.kanalı o şekilde aldıysan onla alakası yoktur,ytkoraydan partner kanal olarak aldıysan sora tabi bilgisi olabilir bu konuda.bu partneri ben hiç kullanmadıgım için yardımcı olamıycam ne yazıkki...

[MENTION=5960]kehanet55[/MENTION] gerekli açıklamayı tarafınıza yapacağım hocam ama paypal eklemek için aceleniz yok.Adsense hesabına banka eklemek için ne kadar acele ediyorsak bunun için de o kadar acele etmeliyiz.

Hocam benim de bi sorunum var ya kanalımı freedoma bağladım ancak eklediğim videoların para kazanmasını nasıl açıcaz onu bulamadım ben teker teker videolara tıklayınca oluyor ancak toptan nasıl yapıcaz bunu?

Hocam benim de bi sorunum var ya kanalımı freedoma bağladım ancak eklediğim videoların para kazanmasını nasıl açıcaz onu bulamadım ben teker teker videolara tıklayınca oluyor ancak toptan nasıl yapıcaz bunu?

reklamlarını açmak istedigin videoların yanına tik koy,seç yani.sonra üstten işlemler - gelişmiş - Kullanım politikası yolunu izle.orada monetize in all countries i seç...

[MENTION=5960]kehanet55[/MENTION] gerekli açıklamayı tarafınıza yapacağım hocam ama paypal eklemek için aceleniz yok.Adsense hesabına banka eklemek için ne kadar acele ediyorsak bunun için de o kadar acele etmeliyiz.

Önemli bir soru hocam konuyla ilgili. Partnerlerde banka bilgilerini ne zaman girmek gerekiyor onaylanması için en geç? Paypal değil direkt banka bilgilerini? [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

reklamlarını açmak istedigin videoların yanına tik koy,seç yani.sonra üstten işlemler - gelişmiş - Kullanım politikası yolunu izle.orada monetize in all countries i seç...

saol hocam yaptım teşekkür ederim. Ya partnere geçince dolar işaretlerinin otomatik yanması gerekmiyor muydu bi konuda öyle okumuştum?

saol hocam yaptım teşekkür ederim. Ya partnere geçince dolar işaretlerinin otomatik yanması gerekmiyor muydu bi konuda öyle okumuştum?

küçük bi karışıklık olmuş hocam sende bu konuda.normal kanallarda reklamları sen açtıgında !,? vb sorunlar olur,partnerde onu beklemezsin ve reklamlar hemen açılır.

küçük bi karışıklık olmuş hocam sende bu konuda.normal kanallarda reklamları sen açtıgında !,? vb sorunlar olur,partnerde onu beklemezsin ve reklamlar hemen açılır.

haklısın hocam yanlış anlamışım teşekkür ederim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri