Partner'de Ödemesine Bloke Koyulup Sonradan Ödemeyi Alan Var Mı?

krtzyn

Yasaklanmış
Merhaba,

Bloke yemediğim partner kalmadı neredeyse :)

Zoomin ve Forela'da yüklü miktarda blokelenmiş param var. Yabancı forumlarda biraz araştırdım Youtube Partner firmasına ödemeyi gönderdiğini belirtiyormuş ve bir avukat tutmanızı söylüyormuş bu gibi durumlarda.

Merak ettiğim şey 2014 pay-out blocked by YouTube yazısını görüp sonradan ödeme alabilen oldu mu arkadaşlar.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Zoominin partnerlerinden alan yok sanırım :

Zoomin , forela , music nations , creative.

Diğer partnerlerde zaten bloke olayı yok.

bu block isi tamamen partnerlerin paraya çökmek için uydurdukları bir sey block konsaydı adsensede de konardı. adamların amacı paraya konmak olduğu için sonradan ödeyeceklerini hiç sanmıyorum

Avukat tutun dedikleri durum ozgun kanaliniza odeme alamadiginizda gecerlidir. Ozgun kanalada bloke koymazlar zaten, o riski goze alamazlar. Bloke varsa spam kanaldir, spam kanal icinde yuzlerce avukat tutsan bile nafile. Butun networklarin sozlesmelerinde var "size ait olmayan icerikten kazanc saglarsaniz kazanciniza el koyma hakkimiz var" diye bi madde.

Avukat tutun dedikleri durum ozgun kanaliniza odeme alamadiginizda gecerlidir. Ozgun kanalada bloke koymazlar zaten, o riski goze alamazlar. Bloke varsa spam kanaldir, spam kanal icinde yuzlerce avukat tutsan bile nafile. Butun networklarin sozlesmelerinde var "size ait olmayan icerikten kazanc saglarsaniz kazanciniza el koyma hakkimiz var" diye bi madde.

Sözleşmedeki o maddenin yazılı olduğu kısmı atar mısın hocam? Herkes tutturmuş böyle bir madde var diye ama o kadar sözleşme inceledim ben bulamadım.

Partner şirketlerinde, kanalın sorumluluğu tamamen kendilerine aittir.

Sözleşmedeki o maddenin yazılı olduğu kısmı atar mısın hocam? Herkes tutturmuş böyle bir madde var diye ama o kadar sözleşme inceledim ben bulamadım.

Partner şirketlerinde, kanalın sorumluluğu tamamen kendilerine aittir.

Creative Nation'dan ornek veriyorum. Ayni sekilde diger partnerlerin hepsindede var bu madde

6.2. Copyright Infringment.

Content Creator will not, and will not enable,allow or authorize any party to, directly or indirectly, upload content to their YouTube Properties that infringes on any copyrighted properties of another company or individual or,also that breaches YouTube's current or previous copyright terms of service. In the event of Creative Nation. If content on Content Creator's YouTube Properties is suspected or determined to be in breach of the said terms or infringing on said material, Creative Nation may withhold any payments owed and have the right to terminate this Agreement retroactively and permanently, or until such time as the matter is resolved to Creative Nation's satisfaction.

o partnerlerde benimde param var,bloke yedik bekliyoruz ama pekde umudum yok açıkcası benim.

Arkadaşlar http://www.ytpara.com/ytr-network/40341-mn-tek-telifli-kanala-odeme-yapiyormu.html yazıdada açıkladım. Blokeli kanallara ödeme yapıyorlar. Tanıdığınız varsa abd de yönlendirin gidip halletsin. Görüştüm ve araştırdım. Youtube kazançlarını günlük yansıtıyormuş, aynı bizim adsenseler gibi. Adsense kanal kapansada ödeme almıyormusunuz. Tabiki alıyorsunuz. Adamlar ad***** göre ödüyorlar. Biliyorlar tabi videolar size ait değil, o yüzden pasifseniz alamazsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri