Partnerde Reklamveren Dostu değil sorunu

ceyksparrow

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba kanalım partnerde ve hiçbir uyarısı olmamasına rağmen bu uyarıyı alıyorum reklamveren dostu değil manuel inceleme isteyin yazıyor ve videoda reklam çıkmıyor ne yapabilirim

ss:

Son düzenleme:
Hangi partner hocam? Sıkıntı partnerle de ilgili olabilir

Hangi partner hocam? Sıkıntı partnerle de ilgili olabilir

sanırım bizim partnerde de konunun partnerle ne alakası olabilir...belli ki artık dolar hemen sönmeden böyle bir uyarı geliyor...bu gibi işlemlerin hiç bir partner kanalıyla ilgisi yoktur.bilip bilmeden lafın nereye gideceğini düşünüp de yazalım lütfen.

Benim adsensemde karşılaştım 3 gün önce bu uyarı ile bende.Videoyu sildim.Yayınlamadım.

Kaynağı nedir acaba manuel inceleme isteyecek bir buton da yok

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten bu nedir, biraz önce benim partnere bağlı kanalda da çıktı.

baslik, aciklama ve etikette yer alan gereksiz kelimeleri cikarin.

niche çalışması yapılan videolarda bazen bu tür uyarılar geliyor :)

Arkadaşlar merhaba kanalım partnerde ve hiçbir uyarısı olmamasına rağmen bu uyarıyı alıyorum reklamveren dostu değil manuel inceleme isteyin yazıyor ve videoda reklam çıkmıyor ne yapabilirim

ss:

Aynısı 1 hafta önce bende de oldu. Partnerle alakasız bir durum benim adsenseye bağlı kanalımda oldu. Tek video vardı kanalda ve 1 milyondan fazla izlenmesi vardı ve niche kelime çalışması değildi zaten. Manual inceleme talebi var ancak herhangi birşey yapmadım şimdilik olduğu gibi duruyor. Soruna çare bulursanız beni de etiketlerseniz sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri