Partnerden 1 ayda en yüksek kaç para aldınız?

aknur

Yasaklanmış
partner firmaları arasında ufak da olsa güven oluşturabileceğini düşünüyorum bu konunun.

partnerle çalışan arkadaşlar 1 aylık aldığı en yüksek geliri ve çalıştığı partneri yazabilirse iyi olur. haricen konuya daha çok spam çalışanların katılmasını umuyorum.

edit. benim için en önemli olan, dizi/film/çizgi film kategorisinde ödeme alan arkadaşların düşünceleridir. çünkü bu türlerde çalışınca para alabilmek daha güç olabiliyor.

Son düzenleme:
Creativeden 4 haneli aldım ama spam çalışacaklar creativeye yaklaşmasın.

Bence şuan 2 sağlam partner var life ve quiz ama çizgi film vb olunca atıyolar orasıda ayrı mesele :)

Güzel konu.Takipteyim...

Bende 4 haneli aldım. Forumda 5 haneli alanlara şahit oldum. Dolar cinsinden

sen hangi partnerdesin, içerik dizi/film mi ve 5 haneli alan hangi partnerdeymiş hocam?

dostum 5 haneli alan film dizi harici başka bişeyden o kadar kazanamaz bence çok zor hatta 4 haneli alanlar hepsi dizi film çalışıyor basıyor film dizileri işde partner atmassa telif gelmesse gün geçtikte index alıyor böylece yükseliyor öle alıyorlar işde ödeme

partnerde engel olayını bir türlü çözemedim.

creative 26 bin usd aylık parama el koydu aynı kanalı başka partnere taşıdım bir sonraki ay 12 bin usd aldım. sorunsuz ödediler.

Yeni taşıdığım partner ise başka bir kanalıma bloke koyarken, o kanalı creative partnere bağlı bir hesabıma kopyaladım ve creative o parayı ödedi.

bloke olmanın şartını anlayabilmiş değilim. sadece yüksek kazanca bağlı birşey değil.

partnerde engel olayını bir türlü çözemedim.

creative 26 bin usd aylık parama el koydu aynı kanalı başka partnere taşıdım bir sonraki ay 12 bin usd aldım. sorunsuz ödediler.

Yeni taşıdığım partner ise başka bir kanalıma bloke koyarken, o kanalı creative partnere bağlı bir hesabıma kopyaladım ve creative o parayı ödedi.

bloke olmanın şartını anlayabilmiş değilim. sadece yüksek kazanca bağlı birşey değil.

taşıdığın partner hangisi hocam?

Aweden tek kanaldan 5 haneye yakın farklı kanallardan derseniz 5 henenin üstü aldım diger zoomin cretive 3 hene üzeri hep bloklandı.. guizide görecegiz bakalım..

Hepsi aynı yolun yolcusu. Bi bakıyosun ödüyolar bi bakıyorsun bloke koymuş. Çizgi film, film, dizi bloke koyuyolar yada partnerden atıyorlar. En çok bloke koyan creative ve zoomin. Ne hikmetse 1 aydır bir çizgi film kanalımada mesaj atıp duruyolar partnere almak için. Nasılsa bloke koyacaklar. Adsense devam.

dostum 5 haneli alan film dizi harici başka bişeyden o kadar kazanamaz bence çok zor hatta 4 haneli alanlar hepsi dizi film çalışıyor basıyor film dizileri işde partner atmassa telif gelmesse gün geçtikte index alıyor böylece yükseliyor öle alıyorlar işde ödeme

4 hanali sadece dizi film mi? Çok yanlış düşünüyorsun çok :)

Creative Awe Zoomin Quiz 4 Haneli ödemeler aldım
Freedom Life 3 Hane ödeme aldım

içerik dizi/film tarzı mıydı? telif/engel yiyenlere ödeme verdiler mi

Genelde benim tv programları dizi azda olsa film kanallarım var evet 1 telifli kanalıma 4 hane aldım.. ama devamlı para aldıgım kanalımdı ve mayıs 18 de telifi yemişti tahminimce kesinleştikten sonra oldugu için ödeme yaptılar o kanaldan gelecek ay için ümidim yok. film kanalıydı telifli olan.

4 hanali sadece dizi film mi? Çok yanlış düşünüyorsun çok :)

aynen öyle dostum sen yanlış düşünüyorsun bence %90 ı dizi gilm çizgi film basıyor diğer türlü güncel haber değişik videolar buluyor onlarda öel kazanıyor be ngenelden bahsettim başka kategori 4 haneli alan vardır çok çok az

aweden 3 haneli aldım.. 4 haneli alacağım var ama umudum yok...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri