Partnerden açtılınca Adsense Kimlik, pub, id Problemi ve para kazanmaları açamama

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Bu konuların önceden çok tartışıldığını biliyorum ama ne yaptıysam bulamadım. Çözümünü buldu iseniz link verirseniz sevinirim. 2 Adet Sorunum Var

1- Bugün partnerden1 kanalım atıldı, abuk subuk bir adsenseye bağlı görünüyor. Adsensenin benle zerre alakası yok. Neyse ben bu kanalımı kendi adsenseme bağladım. Videolarıma girdiğimde pub(id) mi arattığımda yine başka adsense görünüyor.. Bunu düzeltmenin çözümü nedir?

2- Kanalımda olan eski videolarımın para kazanmalarını açamıyorum, sunucu hatası veriyor. Yeni video attığımda para kazanmaları açılıyor. Bu başıma gelenler ne saçma birşey arkadaş varmıdır çözümleri?

NOT: ah be tag eklemeyi unuttum konuya, belkide tartışılan konuları bu yüzden bulamadım aynı hatayı ben yaptım sanırım şimdi :)

Kaynak kodda gorunen pub id hemen degismez bi kac saat beklemen gerek. 2. soruna cevap olaraksa ayni sey creativeden atilinca benimde basima geldi, hala eski videolar sunucu hatasi veriyor para kazanma aktif etmeye calisirken. Bi cozumunu bulamadim yani.

Kaynak kodda gorunen pub id hemen degismez bi kac saat beklemen gerek. 2. soruna cevap olaraksa ayni sey creativeden atilinca benimde basima geldi, hala eski videolar sunucu hatasi veriyor para kazanma aktif etmeye calisirken. Bi cozumunu bulamadim yani.

5 Saat geçti bi kaç saatten kastınız buysa, acaba diyorum adsenseler arasında gezdirsem mi kanalı biraz?

Videoların para kazanmalarını yakamamak çok kötü, videoların çoğu ivme kazanmıştı yav

---------- Mesaj saat 10:21:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:21:34 civarında gönderildi. ----------

pub id 66 ile başlayan bir rakamdı, şimdi tekrar adsense değişikliğine gidince videolara 621981174....... şeklinde bir pub id geldi. Bu ne saçma sapan birşeydir yav :) Tek tesellim var oda adsense değiştir yazan panelin orda benim adsense kimliğimin görünüyor olması. Videolarımda ise 62 ile başlayan kimliğin olması. Hayırlısı bakalım

5 Saat geçti bi kaç saatten kastınız buysa, acaba diyorum adsenseler arasında gezdirsem mi kanalı biraz?

Videoların para kazanmalarını yakamamak çok kötü, videoların çoğu ivme kazanmıştı yav

---------- Mesaj saat 10:21:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:21:34 civarında gönderildi. ----------

pub id 66 ile başlayan bir rakamdı, şimdi tekrar adsense değişikliğine gidince videolara 621981174....... şeklinde bir pub id geldi. Bu ne saçma sapan birşeydir yav :) Tek tesellim var oda adsense değiştir yazan panelin orda benim adsense kimliğimin görünüyor olması. Videolarımda ise 62 ile başlayan kimliğin olması. Hayırlısı bakalım
bu gün bende bağladım 2 kanal birinde 8 diğerinde de 5 saat geçti halen pub id benim adsense numarası yok seninki düzedi mi ?
partnerle alakası yok bnm kanaların. yeni açtım bağladım.

bu gün bende bağladım 2 kanal birinde 8 diğerinde de 5 saat geçti halen pub id benim adsense numarası yok seninki düzedi mi ?
partnerle alakası yok bnm kanaların. yeni açtım bağladım.

Evet düzeldi, biraz zaman geçince düzeliyor id olayı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri