Partnerden atılan kanalı adsenseye bağlamak..

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar partnerden atılan kanalı adsense bağlayabiliyor musunuz? güncellemeden önce partnerde olan bi iki kanalım vardı partnerden atıldı ama şuan adsense başvurusu yapamıyorum..

1. adımı geçtikten sonra öylece kalıyor 2. adıma geçemiyorum?

bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Bol Kazançlar..

Partnerden ayrılan kanallar direk adsenseye bağlanıyor.Mevcut adsenselerde hemen para kazanmanın açılması lazım.Yeni adsense başvurusu hiç yapmadım.

Bağlanabiliyor ama son güncellemelerden sonra bilmiyorum adsense başvuru kısmı vs. değiştirmişler. Benim ağustosta bi kanal atılmıştı bağlar bağlamaz adsense kanalın para kazanması açıldı. Farklı bir tarayıcıdan deneyin belki arka planda engellediği bir şey vardır o yüzden geçmiyor olabilir. Eklentiler vs. kapalı olsun.

Sanırım adsenseye kanal bağlama ve taşımada da sıkıntı var.. 2 gündür 1 kanalın adsenseyi değiştiremedim.. Bu link ile adsenseye başvuramazsınız diyor :confused: Linki otomatik kendi dolduruyor ve kanalın linki..

eğer partnere girmeden önce kanal adsense de değil ise para kazanması açılmaz tekrar başvuru yapılması gerekir..

Ben en son 3 ay ay önce partnerden çıkıp adsenseye başvuru yapmıştım ve 5-8 saatte onaylanmıştı 10 k

arkadaşlar kanal partnere girmeden önce hiç adsenseye bağlanmadı yaklaşık 1 senedir kanal partnere bağlı.

ayrıca başvuru yapılmıyor sıkıntı zaten orada :) 1. adımı geçtikten sonra 2. adıma gelmiyor ama herhangi bi 10k izlenim almış kanal ile adsense başvurusu yapılabiliyor..

Açık olan bir adsenseye bağlayın, sorun olacağını zannetmiyorum.
arkadaşlar kanal partnere girmeden önce hiç adsenseye bağlanmadı yaklaşık 1 senedir kanal partnere bağlı.

ayrıca başvuru yapılmıyor sıkıntı zaten orada :) 1. adımı geçtikten sonra 2. adıma gelmiyor ama herhangi bi 10k izlenim almış kanal ile adsense başvurusu yapılabiliyor..

Açık olan bir adsenseye bağlayın, sorun olacağını zannetmiyorum.

SS göstermek için girdim ama sanırım bi güncelleme var 500 hatası alıyorum. herhangi bi kanala girip para kazan etkinleştir dermisin hocam? karşına 4 adımlı bi bölüm geliyor doğru mu?

bu bölümde ki 1. adımı geçemiyorum

http://prntscr.com/hnmtko

bu hiç partnere girmemiş bi kanal..

Sıfırdan adsense açarken 4 adım var.Diğer yandan partnerden çıkan kanalları varolan adsenseye ilişkilendirip para açmayı gerçekleştiriyorduk.Zaten 10k olayını bir kısım arkadaş bu yolla rahatça geçiyordu.Eğer bunu da sıfırladılarsa durum biraz karışacak sanırım.
SS göstermek için girdim ama sanırım bi güncelleme var 500 hatası alıyorum. herhangi bi kanala girip para kazan etkinleştir dermisin hocam? karşına 4 adımlı bi bölüm geliyor doğru mu?

bu bölümde ki 1. adımı geçemiyorum

http://prntscr.com/hnmtko

bu hiç partnere girmemiş bi kanal..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri