Partnerden Ayrılan Kanala Ne Olur ?

• Kullanıcı bysetoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

bysetoll

Yasaklanmış
sa arkadaşlar partnerlik konusunda merak ettigim bir nokta var şimdi adsensedeki bir kanalı partnere geçirdik diyelim geri partnerden çıkınca o kanal eski adsenseye mi baglı kalıcak yoksa boş mu kalıcak ?

Bu konu tamda aradığım türden, 25 Ocak 2014 tarihinde partner firmadan ayrıldım.

Partner firmada biriken ARALIK ayı kazançlarım Şubat ayında ödeneceğini umuyorum. Yani çok büyük bir aksilik olmassa muhtemelen öyle olacak.

Asıl kafamı kurcalayan kısım ise;
Ocak 25 'e kadar partner firmaya yansıyan gelir, Şubat 12 de nasıl hesaplanacak. Ocak ayının geliri 2 yemi bölünecek yoksa sadece ADSENSE hesabımamı yansıyacak.

Bir başka durumdan bahsedim,
Partner firmasına bağlıyken X adsense hesabındaydım, partnerden çıktıktan sonra X adsensesinde devam ederken videolarımda reklamlar çıkarken, Y Adsensesine kanalı bağladığımda reklamlar çıkmıyor, Dünden beri 3 defa denedim hatta 1-2 saat bile bekledim ama Y Adsensesinde iken kanalda reklam çıkmıyor :D

Buda ilginç bir nokta.

Bu konu tamda aradığım türden, 25 Ocak 2014 tarihinde partner firmadan ayrıldım.

Partner firmada biriken ARALIK ayı kazançlarım Şubat ayında ödeneceğini umuyorum. Yani çok büyük bir aksilik olmassa muhtemelen öyle olacak.

Asıl kafamı kurcalayan kısım ise;
Ocak 25 'e kadar partner firmaya yansıyan gelir, Şubat 12 de nasıl hesaplanacak. Ocak ayının geliri 2 yemi bölünecek yoksa sadece ADSENSE hesabımamı yansıyacak.

Bir başka durumdan bahsedim,
Partner firmasına bağlıyken X adsense hesabındaydım, partnerden çıktıktan sonra X adsensesinde devam ederken videolarımda reklamlar çıkarken, Y Adsensesine kanalı bağladığımda reklamlar çıkmıyor, Dünden beri 3 defa denedim hatta 1-2 saat bile bekledim ama Y Adsensesinde iken kanalda reklam çıkmıyor :D

Buda ilginç bir nokta.

25 ocak`a kadar olan paralar partnere yansır,ondan sonraki bikaç gün de adsense hesabına.y adsense hesabına yanmaması ise o hesap yeni ise normal.sanırım 2014de açılan hesaplarda genel bi sorun var o konuda çünkü paranın hesaba yansımaması ile ilgili çok konu var forumda.

25 ocak`a kadar olan paralar partnere yansır,ondan sonraki bikaç gün de adsense hesabına.y adsense hesabına yanmaması ise o hesap yeni ise normal.sanırım 2014de açılan hesaplarda genel bi sorun var o konuda çünkü paranın hesaba yansımaması ile ilgili çok konu var forumda.

Yanlış anlaşılma var, ben adsenseye yansımadı demedim, adsense bağladığımda kanalda hiçbir videoda reklam çıkmıyor diyorum. 2 Adsense hesapta eski hesap. Yani adsense bağlantısını yapıyorum sonra videoları açıyorum reklam yok, tekrar eski adsense hesabına bağlıyorum reklamlar çıkıyor.

İlk söylediğin bilgide kesinmi yani Ocak 25 'e kadar olan kazanç kesinmi partnere gider ? Yani eğer öyleyse belkide bu yüzden başka adsense hesaba bağladığımda reklam çıkmıyordur.

Yanlış anlaşılma var, ben adsenseye yansımadı demedim, adsense bağladığımda kanalda hiçbir videoda reklam çıkmıyor diyorum. 2 Adsense hesapta eski hesap. Yani adsense bağlantısını yapıyorum sonra videoları açıyorum reklam yok, tekrar eski adsense hesabına bağlıyorum reklamlar çıkıyor.

İlk söylediğin bilgide kesinmi yani Ocak 25 'e kadar olan kazanç kesinmi partnere gider ? Yani eğer öyleyse belkide bu yüzden başka adsense hesaba bağladığımda reklam çıkmıyordur.

Kanal nereye bağlıyken kazanç sağlarsa parayı oradan alacaksınız demektir.

Kanal nereye bağlıyken kazanç sağlarsa parayı oradan alacaksınız demektir.

Bu durumda 1-25 Ocak geliri partnere,
25-31 Ocak geliride kendi ADSENSE hesabıma yansıyacak demekki.

Peki Adsense hesabını değiştirdiğimde kanalda reklam çıkmaması hakkında bir fikriniz varmı ?

az önce yaptım aweden çıktığım gibi videoların para kazanması kapalı oldu video yöneticisine girip hepsinin para kazanmasını açtım adsense bağlandı dedikleri gibi ama para kazanması aktif değildi videoların manuel olarak açıyorsunuz

+ Partnerden ayrılan kanala ne olur?

- Kötü Yola Düşer. :D

Şaka bi yana ben de merak ettim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri