Partnerden Çıkmanın Yolu ?

• Kullanıcı duygusal-adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
%35 kesinti yapan buzzmyvideos'a girdim pişmanım. %20 sanıyordum sözleşmeyi okumadan girmişim, çıkmamın bir yolu yok mu ?

acaba kanalı telifle kapatıp partnerden attırsam sonra telifi çeksem olur mu ?

aslında uygun bir zamanda bu konu üzerine bi çalışma yapmak lazım hocam..

bir çoğumuz (ben dahil) fazla kesinti yapan partnerlerden illallah ettik..
en azından ufak bir tecrübe olur

ahh ya keşke şu aweden kurtarsak kanalları var ya süper olacak.

%35 kesinti yapan buzzmyvideos'a girdim pişmanım. %20 sanıyordum sözleşmeyi okumadan girmişim, çıkmamın bir yolu yok mu ?

acaba kanalı telifle kapatıp partnerden attırsam sonra telifi çeksem olur mu ?

Hocam size 2 kere sordum ama bir daha sorayım :) BuzzMyVideosta kesinti harici memnun olmadığınız durumlar var mı?

Benim Broadband TV'de ufak bir kanalım vardı. Sözleşmelerinde "Kullanıcı yeni video yüklemeyi/üretmeyi keserse sözleşmeyi feshetme hakkımız var" gibi bir şey geçiyordu ben de kanalın durumu zaten çok iyi olmadıgından tüm videoları sildim çıktıktan sonra tekrar yüklemek üzere. Biraz tartıştıktan sonra çıkarmışlardı kanalı. Tabi bu çok akıllıca bir çözüm değil :)

Hocam size 2 kere sordum ama bir daha sorayım :) BuzzMyVideosta kesinti harici memnun olmadığınız durumlar var mı?

Benim Broadband TV'de ufak bir kanalım vardı. Sözleşmelerinde "Kullanıcı yeni video yüklemeyi/üretmeyi keserse sözleşmeyi feshetme hakkımız var" gibi bir şey geçiyordu ben de kanalın durumu zaten çok iyi olmadıgından tüm videoları sildim çıktıktan sonra tekrar yüklemek üzere. Biraz tartıştıktan sonra çıkarmışlardı kanalı. Tabi bu çok akıllıca bir çözüm değil :)

Ben cevaplıyayım kanal biraz büyükse gayet ilgili bir partner video atmadığına çıkartma gibi bir olay görmedim uzun zaman video atmadığım oldu.Kanalın büyükse kesintiyi ona göre ayarlatabilirsin.Kısaca ben memnunum özgünsen buzzmy video, gizza yada medikraft iyidir

Ben cevaplıyayım kanal biraz büyükse gayet ilgili bir partner video atmadığına çıkartma gibi bir olay görmedim uzun zaman video atmadığım oldu.Kanalın büyükse kesintiyi ona göre ayarlatabilirsin.Kısaca ben memnunum özgünsen buzzmy video, gizza yada medikraft iyidir

Video atılmama konusu diğer partnerdeydi kardeşim.

Sen burada çalışıyorsan sana sorularım olabilir :D Zira duygusal arkadaş bana pek pas vermiyor :(
Mediakraft'dan soğudum biraz YalanDolan kanalından sonra

Video atılmama konusu diğer partnerdeydi kardeşim.

Sen burada çalışıyorsan sana sorularım olabilir :D Zira duygusal arkadaş bana pek pas vermiyor :(
Mediakraft'dan soğudum biraz YalanDolan kanalından sonra

Çalışıyorsun derken Buzzmyda bir kanalım var.Mediakraft yüksek kesiyor diyorlarda izlenime yaptığı katkıyıda hesaplamak lazım.Bence 3 partnerde iyidir kanalınızın durumuna göre görüşüp karar verin.Adsenseden memnunsanızda hiç uğraşmayın.

Çalışıyorsun derken Buzzmyda bir kanalım var.Mediakraft yüksek kesiyor diyorlarda izlenime yaptığı katkıyıda hesaplamak lazım.Bence 3 partnerde iyidir kanalınızın durumuna göre görüşüp karar verin.Adsenseden memnunsanızda hiç uğraşmayın.

Adsense'den memnunum kardeşim ama bilindiği gibi partner kanalların videolarında sağ taraftaki önerilen videoların çoğu ya da hepsi o kanalın videoları oluyor. Bu yüzden bir partnere girmem şart geç de olsa. 1 yıldır Google'dan trafik alıp diğer kanallara dağıttım. İzninle sana bir pm atayım :)

yok hocam zaten partnerde ne gibi bir memnuniyetsizlik olabilir ki ? tek memnuniyetsizlik ödemeyle ilgili olur onuda özgünse awesomeness bile öder.

arkadaşlar kusura bakmayın hiç partner çalışmadığım için soruyorum, partnere katılırken sözleşmemi sunuyorlar işte bu kadar yıl kalma zorunluluğu var gibilerinden. mesela ben partnere üye oldum diyelim bir kanalımla 3 ay sonra adsenseye geçememmi yani?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri