Partnerden Mi Atıldım Ne Oldu? 1 Nisan Şakasımı

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

KacaK

Kayıtlı Üye
Maker Studios Partnerlikten Attı.

Arkadaşlar Merhabalar,
Maker Studios beni partnerlikten çıkarmış. Sırf beni değil çoğu kişiyi atmışlar, nedeni belli değil ama insanlar bir para oyununun döndüğünü söylüyor.
https://twitter.com/search?f=tweets&vertical=default&q=makerstudios

PintiPanda'da atılmış
https://twitter.com/pintipanda/status/847478845959688196

Ödemeyi alacaktım bir arkadaşla anlaşmıştım ama, arkadaş Paypal adresinde zorunlu değişikliğe gittiği için yollanan para gitmemiş.
Şimdide başıma böyle bir şey geliyor, para temelli içerde kalabilir 15gün süre vermişler. 15 Nisana kadar ödeme almak için bilgilerinizi yenileyin diye.

Paypal dolayısıyla içerde 350 dolar kadar param kaldı arkadaşlar.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

[MENTION=15491]Marv[/MENTION] hocam sen bana yardımcı olmuştun geçen konumda
http://www.ytpara.com/partnerlik-soru-ve-sorunlariniz/113847-tax-payments-doldurma.html

Son düzenleme:
hocam anlamak için:

para kazanma yerinde ''adsense ayarları'' - ''adsense değiştir'' yazıyor mu ?
Videolarda reklam çıkıyor mu ?

Eğer videolardan reklam çıkmıyorsa kesin partner ile ilişkiniz kesilmiştir.

hocam anlamak için:

para kazanma yerinde ''adsense ayarları'' - ''adsense değiştir'' yazıyor mu ?
Videolarda reklam çıkıyor mu ?

Eğer videolardan reklam çıkmıyorsa kesin partner ile ilişkiniz kesilmiştir.

Hocam Para Kazanmayı Etkinleştir yazıyodu, bastım, devam et dedim bu şekilde oldu şuan

Hesap Durumu
Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
AdSense İlişkisi
İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.

Hocam Para Kazanmayı Etkinleştir yazıyodu, bastım, devam et dedim bu şekilde oldu şuan

Hesap Durumu
Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
AdSense İlişkisi
İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.

%100 partnerden atılmışsın hocam geçmiş olsun

Tr adsense hiç bulaşma derim kanalının kapanma şansı çok yüksek olur

%100 partnerden atılmışsın hocam geçmiş olsun

Tr adsense hiç bulaşma derim kanalının kapanma şansı çok yüksek olur

Sağol hocam, Ben partnerle devam ederim gene. Kanalım özgün çünkü

---------- Spam Engelliyici 03:47 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------

PintiPanda'yı da atmışlar. Neler oluyor bilen var mı ?
https://twitter.com/pintipanda/status/847478845959688196

---------- Spam Engelliyici 03:56 ---------- Önceki Mesaj 03:47 ----------

Edit2: Maker Studios çoğu kişiyi partnerlikten çıkarmış. Twitter'da ve google'da biraz araştırınca işlerin ne kadar büyük olduğu şimdi anlaşıldı

Özgün kanalı olanlar ve bu pintipanda neden illede partner diye ısrar ediyorsunuz? Kanalınız kapansa bile açtırırsınız.

twitter da adamlara fena sövmüşler söylediklerine göre bu partner baya kansız

Evet hocam geçmiş olsun. Daha öncede uyarmıştım hatırlarsan. Bunların bana yaptığını Quiz bile yapmadı.

...Bu arada bu ayın 27sinde bağlı tüm kanalları atacaklar. Elini çabuk tutmanı öneririm ödemde sorun yaşamamak adına.

Tuna 11 aydır paramı ödemiyor yazmış sallıyor mu ne yapıyor 11 ay ne demek

Evet hocam geçmiş olsun. Daha öncede uyarmıştım hatırlarsan. Bunların bana yaptığını Quiz bile yapmadı.

Evet hocam da şasirdim yani baya. Şuan tekrardan partnere sokmaya calisacagim ama bu sefer tr ile calisabilirim paypal kapali sonucta.

Bunlar neden boyle bisey yapti atti herkesi

Her şakada hayır vardır, bakarsan yeni Partner daha iyi olur :)

Evet hocam da şasirdim yani baya. Şuan tekrardan partnere sokmaya calisacagim ama bu sefer tr ile calisabilirim paypal kapali sonucta.

Bunlar neden boyle bisey yapti atti herkesi

Maker'ı Dissneyy satın aldıktan bir süre sonra çalışanların büyük çoğunluğunu kovdu. Şimdi de bağlı kanalların neredeyse hepsini attılar. Artık ne düşündüler bilemiyorum. Belki istedikleri karı sağlayamadılar, belkide başka planları var.

Dashboard'a girip bakarmısın, sol üstte yeşil kutucuğun içinde kaç dolar gözüküyor? Ve Tax and Payment kısmını onaylamışlar mı?

http://i.hizliresim.com/nROPB1.jpg

11 aydır benim özgün kanalımın parasını ödemicek bende reklam koymaya devam edicem pehhh. şirketi basar yine alrm parayı.

Hemen getirin bağlayalım partnere. Ödeme yöntemi banka. Aynı adsense gibi zamanında alırsınız ödemeyi. Memnun olmayan kimse yok. Bu ay 30k ödeme yaptığımız kanal oldu.

Geçmiş olsun hocam. Benim hiç bir partnere güvenesim gelmiyor nedense.

Maker'ı Dissneyy satın aldıktan bir süre sonra çalışanların büyük çoğunluğunu kovdu. Şimdi de bağlı kanalların neredeyse hepsini attılar. Artık ne düşündüler bilemiyorum. Belki istedikleri karı sağlayamadılar, belkide başka planları var.

Dashboard'a girip bakarmısın, sol üstte yeşil kutucuğun içinde kaç dolar gözüküyor? Ve Tax and Payment kısmını onaylamışlar mı?

http://i.hizliresim.com/nROPB1.jpg

Hocam onu geçen ay yaptım bir arkadaşla anlaştım Paypal için, arkadaş şimdi paypalda sorun var vs. dedi üstünede bu geldi. Bugün ne güzel paramı almış olacaktım ama arkadaşın paypal bloke olduğu için ortada kaldım 350 dolar benim için şuan çok kritikti, arkadaşı etiketlemek istemiyorum. Supporta paypalı değiştirmek için mail attım ama ne olur bilemiyorum şuan para yanar mı
e74255537a.png

---------- Spam Engelliyici 23:10 ---------- Önceki Mesaj 23:09 ----------

paypal paranı ziraattan atanilirim hocam dilersen :)

Hocam parayı alabilsem bi.. 350-360 dolar alacağım var bi alabilsem 50 dolarını vereceğim yardımcı olana..

---------- Spam Engelliyici 23:11 ---------- Önceki Mesaj 23:10 ----------

Hemen getirin bağlayalım partnere. Ödeme yöntemi banka. Aynı adsense gibi zamanında alırsınız ödemeyi. Memnun olmayan kimse yok. Bu ay 30k ödeme yaptığımız kanal oldu.

Hangi partner detay verirmisin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri