Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
izlenimlerin nasıl partner izlenime para veriyor
Daha pek izlenim yok 2 gündür yeni başladım YT'ye
Kaç buradann geliyorlar ,,
izlenimlerin nasıl partner izlenime para veriyor
Ah ah nasıl da emin konuşabiliyorsunuz ben anlamıyorum. İzlenime ne kadar veriyormuş söyle de alayım milyon dolarlarımı ben partnerlerden![]()
kim geliyor![]()
Ah ah nasıl da emin konuşabiliyorsunuz ben anlamıyorum. İzlenime ne kadar veriyormuş söyle de alayım milyon dolarlarımı ben partnerlerden![]()
Bak dedim ben kaç dedim ama dinletemedim .
Vallahi hocam ya mn ye bağlı bir kanalım günlük 8-10k arası izlenim alıyorlar ama 0.5$ bile getirmiyorKeşke izlenime para alsak
![]()
mnde günlük 20 bin izlenimli tür kanalım 3 dolar getiriyor hocamama izlenime göre veriyor emin olabilirsin
izlenimini merak ettim günde 10 bin izlenim alıyorum deseydi partnere geç dicektim izlenimine göre partner veya adsense önerisi yapcaktım emin konuşmamıdda 2013da temmuzda canlı yayında serkan abi partner tıka para vermez çok ama çok nadir belki verir izlenime para alırsınız demesinden emin konuşuyorum
mnde günlük 20 bin izlenimli tür kanalım 3 dolar getiriyor hocamama izlenime göre veriyor emin olabilirsin
2günlük kanal için neden burda laf arıyorsun ki.Daha pek izlenim yok 2 gündür yeni başladım YT'ye
Sa. Hocam 2012den bu yana adsense ile calisiyorum. Gunluk 10k ile 15k arasinda izlenimim var. Adsensede 25ile30 arasi degisirken, su son birkac gundur 10.a felan dustu. Maglum kirmizi msj yuzunden galiba bu rapordaki bazi verilerin gecikmesinde problem var, yok izlenimler ve reklam gosterimleri sayilacaktir endiselenmeyin zart zurt... quize baglasam bu kanali artis olurmu sizce baglamalimiyim.Adsense'de az kazandıran bir kanalım vardı.1k ya 4 dolar kazancı vardı.Quize bağladım 2-3 gün içinde 9-10 dolara çıktı ve izlenim aynı olmasına rağmen artıyor giderek.Ha bu demek değildir ki partner hep daha iyi kazandırır.Ben denedim oldu içerikle alakalı düşebilir de artabilir de.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.