Partnere Başvurmak Mantıklı mı?

• Kullanıcı myigitoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

myigitoguz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bayağıdır bakınıyorum ama elde tutulur birşeyler bulamıyorum. Bu konuda gerçekten bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirlerse çok sevinirim.

Benim kanalım çocuk pk açık ve 19k abone 5.5milyon görüntülemeye sahip. Partner böyle bir kanalı kabul eder mi?
Aynı zamanda önerilere çıkma veya izlenmeyi arttırır mı?
Şu anda sağlam partner şirketleri var mıdır?

Forumda bayağı bakındım ama güncel başlıklar bulamadım.

önerilenlere izlenmeyi artırma partner bağlanınca bu olaylar olmaz böyle sacma sapan bilgileri nerden buluyorsunuz partnere baglamak cok iyi birşey degil adsense herzaman cok daha iyi olur sizin için

Günlük ödeyen partnerler var. Kesinleştimi problemi yok.

partnerden uzak dur özellikle türk partnerler gizza ve wediacorp gibi. Kur farkından sağlam kazık atar %30 gelirini keserler vs vs. Telif yesen ilgilenmezler. Şu sıralar vergi muhabbetleri var ki bu partner şirketlerini öttürecekler aman dikkat. Uzak dur. Partner şirketlerinin kanalına en ufak etkisi olmaz anca 1 milyon abone olacan partner sana kesinti yapmayacak peşinde koşacak yoksa adsense en temizi. Çalıştığımız türk partner şirketi inceleniyor ve herkesin bilgilerini paylaşmış. Başımızı yaktılar.
https://i.hizliresim.com/WwFNgY.jpg

Son düzenleme:
düşük kesintili ve ilgili bir partner bulursan kesinlikle partnere gir. yararını görürsün

Partnere girdiğimizzaman vergiyi otomatik olarak kestikleri için ilerde vergi vs. sorunlarıyla karşılaşmamak açısından partner bana nedense mantıklı geliyor ama çok kesinti var

Geçmişte 3 farklı partner firmasıyla çalıştım hiç bir faydasını görmedim, parana çökmekten başka yaptıkları bi şey yok uzak dur

Genelde partnerler başlangıçta şöyle yaparız, böyle hizmetlerimiz var der fakat partnere katıldıktan sonra sizinle ilgilenmez.

Adsenseden direkt ödeme almak varken hiç partner şirketi aramayın bence.

gerek yok. eskiden partnere bağlı kanallar kapanmazken adsenseye bağlı kanallar kapanırdı. bundan dolayı herkes partnere geçmeye çalıştı. artık öyle bir sorun yok.

Partnere girdiğimizzaman vergiyi otomatik olarak kestikleri için ilerde vergi vs. sorunlarıyla karşılaşmamak açısından partner bana nedense mantıklı geliyor ama çok kesinti var

Vergi sorunu ile karşılaşmaz mısın? bu ne peki? https://i.hizliresim.com/WwFNgY.jpg partner direk satış yapıp senin nasıl para kazandığını hangi banka hesaplarına para aktardığını bire bir maliyeye anlatıyor bu da yetmezmiş gibi fatura keseceğin zaman youtube panelinde kaç para yatıyorsa kesintisiz haliyle ona göre %18 kdv fatura kes diyor. Bunu yapan wediacorp.

Son düzenleme:
Vergi sorunu ile karşılaşmaz mısın? bu ne peki? https://i.hizliresim.com/WwFNgY.jpg partner direk satış yapıp senin nasıl para kazandığını hangi banka hesaplarına para aktardığını bire bir maliyeye anlatıyor bu da yetmezmiş gibi fatura keseceğin zaman youtube panelinde kaç para yatıyorsa kesintisiz haliyle ona göre %18 kdv fatura kes diyor. Bunu yapan wediacorp.

yurtdışı partnerler ile çalışın hocam pencerenizi genişletin türklere bulaşmayın ben vergi açısından pek sorun olan duymadım yabancı partner ile çalışıp geçmişte adsenseye bulaşmışsanız her türlü buluyorlar hesap incelemeye girince ama incelemeye girmemiş ve yabancı partner ile çalışıyorsanız vergi yok.

arkadaşlar çok teşekkür ederim. Geçmişte birşey duymuştum yanlışta hatırlıyor olabilirim ama eğer atıyorum hangi katagorideysen o partnerdeki o katagorideki kanallarla kanalını etkileşimde bulundurup daha çok izleme aldırıyor gibi bir ima kalmış kafamda. Dediğim gibi yanlışta hatırlıyor olabilirim. Tabiki eğer hiçbir faydası olmayacaksa vergide dahil gördüm çünkü forumdaki konuları adsenseden devam etmek en iyisi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri