Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne diyim ki ben ? Sizler kazanmayınız lütfen.Zaten kazanamazsınız..
Forumda herkes bu konulaa yanıt vermek için var zaten
gel gel panayır var gelherkes yatları katları çıktı..
edit: konuları okursanız neyin ne olduğunu anlarsınız böyle konular açarak bilgiden çok bilgi kirlilğine neden olulrsunuz.. mışlarla olmuyor
aradım tabi ki ama iyi diyen var kötü diyen var bir kaç cümleyle bilen biri özetlese çok zor bir şey değil. peki bu forumlar niye var size göre youtube ile ilgili yardımlaşma için değl mi?
---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:24 ----------
O zaman artık kimse mesaj yazmasın konu açmasın eski konular yeter bize herkesin konu açma hakkını elinden alsın sayfa yöneticileri
aynı şeyler için tekrar tekrar konu açmanın ne mantığı var? senin yaptığn armut piş ağzıma düşlaf kalabalığına gerek yok hocam niyetin belli zaten kimse burada hazıra konanları sevmez üzgünüm yeni bir şey olursa zaten herkes yazıyor biraz okumayı tercih edin uzatmanın anlamı yok
Ama partnerler bazen parayı yatırmıyormuş onu biliyorum ve itiraz hakkı da yok böyle bir olay olursa pişman olurum adsense kanal kapansa bile parayı veriyor..2013 mayısda millet partnere geçenlere keriz diyolardı şimdi adsensede kalanlara diyorlar .D
Ama partnerler bazen parayı yatırmıyormuş onu biliyorum ve itiraz hakkı da yok böyle bir olay olursa pişman olurum adsense kanal kapansa bile parayı veriyor..
Merhaba, benim kanallarım adsenseye bağlı ama partnerlik iyi diye duydum galiba 1000 gösterime 2 dolar veriyormuş. bu kesin mi ve diğer avantajları neler yardım edecek olan var mı?
yatırmıyor aynen 900 dolar aweye 850 dolar msc nationsa gitti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.