partnere soktuğum kanallar sabaha kalmadan kapanıyor

• Kullanıcı AzomaXTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

AzomaXTR

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ne zaman bi partner kanal yapayım desem partnere soktuğum kanal direk kapanıyor dün akşam video yüklü kanalım vardı quiz partnere soktum sabaha kalmadan kapanmış çokta güzel izlenim alıyordu aceba nerde yanlış yapıyorum eski kanalları bile bağlıyorum partnere sabaha kalmıyor yani.

arkadaşlar ne zaman bi partner kanal yapayım desem partnere soktuğum kanal direk kapanıyor dün akşam video yüklü kanalım vardı quiz partnere soktum sabaha kalmadan kapanmış çokta güzel izlenim alıyordu aceba nerde yanlış yapıyorum eski kanalları bile bağlıyorum partnere sabaha kalmıyor yani.

kapanmış derken suspend mi yani askıyamı alınmış :(?

hocam her kanala girmeden ip resetlerim çerez temizler öyle girerim adsenseki kanallarda kapanma yok sadece partnerde oluyor bu kapanma kanala girerken hesabınızda normal olmayan bi etkinlik tespit edildi diyor telefon istiyor kanalı kontrol ediyorum spam dan kapanmış diyor

add channel dan mı ekliyorsun ip değişiyormusun?

bu quizin add channel olayıda acayip dandik zaten. Kanal eklemek için illa bi kanala girmek gerekiyor.

benimde quize bağlı tüm kanallarım askıya alınmış bügün

hocam her kanala girmeden ip resetlerim çerez temizler öyle girerim adsenseki kanallarda kapanma yok sadece partnerde oluyor bu kapanma kanala girerken hesabınızda normal olmayan bi etkinlik tespit edildi diyor telefon istiyor kanalı kontrol ediyorum spam dan kapanmış diyor

:))) Ahhh ah beklet kanalları 2 hafta

mailleri açarken hata yapıyorsunuzdur.ip le ilgisi yok.

hocam mailleri satın alıyorum aynı kişiden aldığım kanalları adsenseye bağlıyorum bi şey yok kapanma yok 100 video atıyorum partnere soktuğum kanala en fazla 10 tane atıyorum sabaha kalmıyor bi yerde kesin hata yapıyorum ama çözemedim

Arkadaşlar içerikle de ilgisi olabilir mi? Geçen gün bi kanal soktum quize 5dk içinde spamdan kapandı kanal. (normalde kanal kapanması yaşamam) bu bi tesadüf olamaz :) ip çerez her şeye dikkat eden birisiyim.

Arkadaşlar içerikle de ilgisi olabilir mi? Geçen gün bi kanal soktum quize 5dk içinde spamdan kapandı kanal. (normalde kanal kapanması yaşamam) bu bi tesadüf olamaz :) ip çerez her şeye dikkat eden birisiyim.

Hocam içerikle alakalı olmaz ya benim kapanan kanalların hepside farklı ketogeri farklı dil hatta kapanan kanalın bi tanesi iki aylıktı adsenseye bağlıydı partner daha iyi kazandırır diye partnere soktum sabaha güm

ben aynı ip den yapıyorum herşeyi bi sıkıntım yok fazla spam kanal kapattırır onu biliyorum en azından birde kimin videosunu neyle ilgili attıgınıza baglı benim fikrim.

Hocam içerikle alakalı olmaz ya benim kapanan kanalların hepside farklı ketogeri farklı dil hatta kapanan kanalın bi tanesi iki aylıktı adsenseye bağlıydı partner daha iyi kazandırır diye partnere soktum sabaha güm

O zaman senin problemin, diğer arkadaşlarında söylediği gibi ip veya çerez bazlı bi sorun. Ben her zaman yaşamıyorum çünkü bu durumu.

yok hocam ya aynı ketogeri adsensede bi şey yok sapa sağlam duruyor

kanal çok kazandırıyorsa incelemeye giriyor haliyle partner e soktuğunda ytnin botu kanalı spamolarak kapatıyor benimde oldu 10 kanaldan 3 tanesi gümledi kapananların getirisi yüksekdi kapanmayanlarda günlük kuruş kazandırıyor sadece:)))

benim aynı kategorideki kanallarım kapanıyor hep (partner)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri