Partnerler Hakkında Kısa Kısa Açıklamalar.

HunterLord

Kayıtlı Üye
Surekli Forumu Takip Ettigim Icin Diğer Partnerler Konusunda Az Çok Bilgi Aldım ..

Aşağıda yazdıklarım başıma gelmemiştir. Tamamiyle YTPARA.com Uyelerinin Yazdıkları ve Yaşadıkları Sıkıntıları Dile Getirdim.

.Awe ve Music Nationdan Uzak durun akLinizdan biLe geçirmeyin. Yanindan hele hiç geçmeyin ..( ikisi de saçma sapan nedenlerden bazen bloke koyabiliyor )

.Life " USA ", " BBC " , " Discovery Belgesel " paylaşımlarınız varsa girmeyin atilirsiniz.
.Quiz oldukca erken ödemeyi yapiyor. Temmuz ayinda Adsenseden 10 gun once ödemeyi yaptilar. Adamlarin sartlari Life ile ayni .. Alt yapilarida ayni .

Extradan Ekliyim Life Kanalı Kapanan ve Partnrden Atılan Nerdeyse Herkes Ödemesini Almıştır.

Lifeden atilan biri quize giremez quizden atilan biri Life ye giremez .. dedim ama giren varmıss

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] eskiden öyleydi giremiyordun ama şimdi durum değişti.1-2 gün sonra tekrar girebiliyorsun ha yinede almıyorsa çerez fln silip deneyin.Almasa benim kanalı almazdı.

.Creative nerdeyse keyfi diyebileceğimiz bi şekilde Bloke koymaktadır. Telifsiz ve Engelsiz kanalara bile bloke koyuldugu görülmüştür..

Freedom Kapanan Kanalların Parasını Artık Ödemiyor. Güncelleme .. " Ekleme : 2 Telif ve Dunya Engeli olan kişiler ödemesini almıştır. "

.Sonuç : USA icerik ve Discovery Belgeselerinden vazgeçip Life ve Quizden dilediginiz kadar kazanabilirsiniz Sorunsuz alirsiniz ... " [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] arkadaşımız Quiz den yaklaşık 5 haneli bir ödeme almıştır.. "

Life bozmaz inşallah.
Forelayıda ekle oda bloke koyuyor uzak dursun milletn ekmek yemesin adiler.

Music Nationla ilgili konu .. Mn hakkinda yorumlar var ..

http://www.ytpara.com/ytr-network/40341-mn-tek-telifli-kanala-odeme-yapiyormu.html

Normal kanala bile blok koyarken telifli kanala bel bağlamayın derim

kanallar kapanan geçen ay bloke oldu.
bu ay buna ek olarak 4 haneli kazançlar bloke oldu.

ona göre çiz yolunu..

Awe hakkinda yapilmis yorumlar :) magara espirisi yapmayın bile demişler :)

http://www.ytpara.com/awesomeness/39698-awesomeness-e-kabul-edildim-kanal-bos.html

Şimdiden geçireceğin sinir stres için geçmiş olsun diyorum

.Herkese Önerim " Adsense ile çalışmaktır. Bloke korkusu yok. Kanalar kapansa bile kesintisi fazla oluyor sadece.

Son düzenleme:
Surekli Forumu Takip Ettigim Icin Diğer Partnerler Konusunda Az Çok Bilgi Aldım ..

Aşağıda yazdıklarım başıma gelmemiştir. Tamamiyle YTPARA.com Uyelerinin Yazdıkları ve Yaşadıkları Sıkıntıları Dile Getirdim.

.Awe ve Music Nationdan Uzak durun akLinizdan biLe geçirmeyin. Yanindan hele hiç geçmeyin ..( ikisi de saçma sapan nedenlerden bazen bloke koyabiliyor )

.Life " USA ", " BBC " , " Discovery Belgesel " paylaşımlarınız varsa girmeyin atilirsiniz.
.Quiz oldukca erken ödemeyi yapiyor. Temmuz ayinda Adsenseden 10 gun once ödemeyi yaptilar. Adamlarin sartlari Life ile ayni .. Alt yapilarida ayni .

Lifeden atilan biri quize giremez quizden atilan biri Life ye giremez ..

.Creative nerdeyse keyfi diyebileceğimiz bi şekilde Bloke koymaktadır. Telifsiz ve Engelsiz kanalara bile bloke koyuldugu görülmüştür..

.Freedom kanali atilan kanalarin ödemesini genelikle yapmaktadir. ( Kucuk miktarlari ödediklerine şahit oldum ) Çizgi film kabul ederdi ama artik onlarda fark edince atiyor. ).

.Sonuç : USA icerik ve Discovery Belgeselerinden vazgeçip Life ve Quizden dilediginiz kadar kazanabilirsiniz Sorunsuz alirsiniz ...

.Herkese Önerim " Adsense ile çalışmaktır. Bloke korkusu yok. Kanalar kapansa bile kesintisi fazla oluyor sadece.

Postun gök kuşağı gibi rengarenk gözümü aldı hocam :)

Faydalı bilgiler teşekkürler.

hocam geçen gün ispanyolca oyun videoları attım şutladı life oo nasıl olacak baslık etiketi degiştirdigim halde youtubede aynı videodan oldugu icin denildi ne kadar dogru anlamadım bide kanaldaki videoları youtubedemi aratıyorlar bana saçma geldi

hocam geçen gün ispanyolca oyun videoları attım şutladı life oo nasıl olacak baslık etiketi degiştirdigim halde youtubede aynı videodan oldugu icin denildi ne kadar dogru anlamadım bide kanaldaki videoları youtubedemi aratıyorlar bana saçma geldi

Sebebi o değildir? Emin misin YT de daha once oldugu için attıklarından?

Benim dusuncem " Oyun ve Çizgi filmi ayni görüyorlar. Bu Sebebden dolayı atıyorlar. Bu sadece tahmindir.

Quiz artık Türk dizilerinide kabul etmiyor arkadaş ya. 4gün önce girmeye çalıştım kopya içerik diyerek 4-5 saat içinde attılar.

Sebebi o değildir? Emin misin YT de daha once oldugu için attıklarından?

Benim dusuncem " Oyun ve Çizgi filmi ayni görüyorlar. Bu Sebebden dolayı atıyorlar. Bu sadece tahmindir.

Aynen benim özgün oyun kanalını attılar o şekilde ama onlarda haklı çizgi filme çok benziyo :D Yani isterseniz wb den yazılı izin alın gene atar life affetmez :D

bilgiler için çok teşekkürler
lifeye bu içerikler dışında video atıp da atılan varsa lütfen yazsın.

Konu konu değil Hazine :D Saolun hocam [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]

Bilgiler için teşekkürler

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Extradan Ekliyim Life Kanalı Kapanan ve Partnrden Atılan Nerdeyse Herkes Ödemesini Almıştır.

Lifeden atilan biri quize giremez quizden atilan biri Life ye giremez ..

.Freedom kanali atilan kanalarin ödemesini genelikle yapmaktadir. " Ekleme : 2 Telif ve Dunya Engeli olan kişiler ödemesini almıştır. " Kanalı kapananlarında çoğunlukla ödemesi yapılmıştır. ( Kucuk miktarlari ödediklerine şahit oldum ) Çizgi film kabul ederdi ama artik onlarda fark edince atiyor. ).

.Sonuç : USA icerik ve Discovery Belgeselerinden vazgeçip Life ve Quizden dilediginiz kadar kazanabilirsiniz Sorunsuz alirsiniz ... " [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] arkadaşımız Quiz den yaklaşık 5 haneli bir ödeme almıştır.. "

Hocam usa derken ingilizce hicbir icerigimi kabul etmiyor? Yoksa ingilizce belegeselmi kastediyordunuz?

Bu ay 11 temmuz da yaptilar galiba yada 12 temmuz hatırlamıyorum tam olarak

yaptılar ama bi kısmına yaptılar diye biliyorum.. bana hala gelmedi mesela bir kaç kez ödeme aldığım kanalım üstelik... (quiz)

edit: blokelik bir içerik yok yaklaşık 1 senelik kanal

Hocam merhaba teşekkürler bilgiler için benim adsenseme bağlı kanalım var çizgi film yüklüyorum 40 videonun 25i ünlem veriyor partnere geçersem bu ünlemi aşar veya azaltır mıyım ve bana çizgi film için önereceğiniz partner nedir cevaplarsanız sevinirim.

Hocam merhaba teşekkürler bilgiler için benim adsenseme bağlı kanalım var çizgi film yüklüyorum 40 videonun 25i ünlem veriyor partnere geçersem bu ünlemi aşar veya azaltır mıyım ve bana çizgi film için önereceğiniz partner nedir cevaplarsanız sevinirim.

partnerde ünlemi aşarsın evet

cizgifilm için tüm partner şirketleri hassas direkt atanlarda mevcut, tespit edip atanlarda var,kazancı göze batıp atanlarda var, cizgi filmci herkez partner calışıyor ama hepsi riskli.

partnerde ünlemi aşarsın evet

cizgifilm için tüm partner şirketleri hassas direkt atanlarda mevcut, tespit edip atanlarda var,kazancı göze batıp atanlarda var, cizgi filmci herkez partner calışıyor ama hepsi riskli.

Teşekkürler hocam peki partnerden atılınca kanalımı adsenseye bağlayabilir miyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri