Partnerler Hakkında Kısa Kısa Açıklamalar.

işte en büyük sıkıntı ünlem onu aşsak partere selam bile vermem

Hocam merhaba teşekkürler bilgiler için benim adsenseme bağlı kanalım var çizgi film yüklüyorum 40 videonun 25i ünlem veriyor partnere geçersem bu ünlemi aşar veya azaltır mıyım ve bana çizgi film için önereceğiniz partner nedir cevaplarsanız sevinirim.

Partnerlerde ünlem sıkıntısı yok .. fakat şuan aktif freedom da cizgi film kanalıyla para kazananlar var ..

Hocam usa derken ingilizce hicbir icerigimi kabul etmiyor? Yoksa ingilizce belegeselmi kastediyordunuz?

USA icerik mesela onlarda oynayan bir dizi yi yayinlayamazsin bir programı yayinlayamazsin .. Yukledigin an atarlar.

yani tr den video yukledin ABD de daha çok izleniyır diye atilmaz ..

Ama ABD nin vdeosunu atarsan programlarından dizilerinden fazla izlenmezse bile atılır.

Usa iceriikleri sildikten sonra tekrar girdim ve daha sonra yine attılar mesaj atıp sordum tum belgeseler mi yasak diye onlardan bana bu cevap geldi " Discovery documentary "..

Life attığı 3 kanaldan 2 si içn uyari göndermedi .. Ben yazıp sormuştum ..

Freedom attı 1 kere kanalımı haber gönderdiler

teşekkürler,bu kötü oldu-fazla dünya geneli yüzünden partner yaptığım kanalları sürekli kontrol etmem gerekecek o zaman-çünkü partnerden atıldıktan sonra adsenseye dönüp toplu para kazanma devredışı yapma riski var

teşekkürler,bu kötü oldu-fazla dünya geneli yüzünden partner yaptığım kanalları sürekli kontrol etmem gerekecek o zaman-çünkü partnerden atıldıktan sonra adsenseye dönüp toplu para kazanma devredışı yapma riski var

Bu sebebden dolayı VDS manyagı olmusum wallahi 3 vds arasinda donup dolasıp kontrol ediiyorum 10 partner kanalı var atılmıslar mı diye

Life bozmaz inşallah.
Forelayıda ekle oda bloke koyuyor uzak dursun milletn ekmek yemesin adiler.

Bu sebebden dolayı VDS manyagı olmusum wallahi 3 vds arasinda donup dolasıp kontrol ediiyorum 10 partner kanalı var atılmıslar mı diye

Urlerini al kanalların manuel pc den bak birer tane videoya reklam çıkıyomu diye çıkmıyosa girersin kanala her gün tek tek bakalır mı kanallara :)

walla dostum kafa boluyosan elden bu kadar geliyor .. forumda gorduklerimi yazdim sadece

Yok hocam haşa sadece oraya gülücük koymak istedim memnuniyetimi belirtmek için gerçekten çok yararlı bir konu olmuş o yüzden öyle yazdım ama yanlış anlaşıldıysam affola. Kimse bilgi paylaşmak istemez iken sizin paylaşmanız bile yeterli...

Urlerini al kanalların manuel pc den bak birer tane videoya reklam çıkıyomu diye çıkmıyosa girersin kanala her gün tek tek bakalır mı kanallara :)

URL bana daha sıkıcı geliyor nedense ))) kanallarin ismini ezberledim artik kanal isimlerinden bakiyorum bazen ..

bide şu var tek tek kontrol etmek daha mantıklı .. çunku partnerdeyken de dunya engeli gelebilir onları kaldırmış oluruz hangi kanal da dunya engeli gelmiş bilgimiz olur .. ( bazen ihtar bölümğne işlenmiyor )

bide kardeşim ekleme yapayım tek tek kanalara giriş çıkış yapmıyorum .. 4 farklı tarayıcı da kanalar surekli açık girip sadece F5 yapıyorum .. bu sekilde F5 yaptıgımda giriş çıkış işlemi olmamış oluyor

Yok hocam haşa sadece oraya gülücük koymak istedim memnuniyetimi belirtmek için gerçekten çok yararlı bir konu olmuş o yüzden öyle yazdım ama yanlış anlaşıldıysam affola. Kimse bilgi paylaşmak istemez iken sizin paylaşmanız bile yeterli...

tamam dostum ben yanlış anladım demek k,

URL bana daha sıkıcı geliyor nedense ))) kanallarin ismini ezberledim artik kanal isimlerinden bakiyorum bazen ..

bide şu var tek tek kontrol etmek daha mantıklı .. çunku partnerdeyken de dunya engeli gelebilir onları kaldırmış oluruz hangi kanal da dunya engeli gelmiş bilgimiz olur .. ( bazen ihtar bölümğne işlenmiyor )

bide kardeşim ekleme yapayım tek tek kanalara giriş çıkış yapmıyorum .. 4 farklı tarayıcı da kanalar surekli açık girip sadece F5 yapıyorum .. bu sekilde F5 yaptıgımda giriş çıkış işlemi olmamış oluyor

tamam dostum ben yanlış anladım demek k,
Adsenseki kanallarına ne yapıyosun peki onlar partnerden daha önemli :)

Adsenseki kanallarına ne yapıyosun peki onlar partnerden daha önemli :)

1 VDS sadece adsenseye çalışıyor .. 1 dunya engeli geldimi kanala karışmıyorum 2 ciyi görürsem gunluk 100 tl de gelse ucururum o kanalı yada zaten blokeli bi adsensem var acamıyorum ona yönlendiririm ikisi anlaşsın aralarında :D

ben zaten şuan sadece adsensedeyim hiç partnere girmedim fazla bilmemde en iyisi adsensedir bu işe başladığımdan beridir adsensedeyim :)

Lifeden atilan biri quize giremez quizden atilan biri Life ye giremez ..

Şu maddeye katılmıyorum böyle bişi yok.

Lifeden atilan biri quize giremez quizden atilan biri Life ye giremez ..

Şu maddeye katılmıyorum böyle bişi yok.

:) senin ki istisna olmus almıslar sen tek katılmayabilirsin:) 3 kanalım o sekılde oldu ..

yada acaba sadece ben istisna oldumda beni tek mi almadı quiz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri