Partnerli Çalışmaya Geçmeli miyim?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Alex

Kayıtlı Üye
Yok dolar ışığı yanmıyor
Yok spamdan kanallar uçtu
Yok index almıyor
Yok para kazanma komple devre dışı kaldı

Ne zaman şahlanacak olsam hep sil baştan başa döndüm

Dün tam günlük 68 TL ye çıktım istikrarlı ilerliyordum şimdi yine baştayım.

Partnerliğe geçip dertler azalsın istiyorum sizce mantıklı mı? Partner usulü çalışanlar önerirler mi partnerliğe geçişi? Ciddi rakamlar kazanmak mümkün mü partnerlikte de ?

Adsense i bırakıp Partner çalışmaya geçsem çok şey kaybeder miyim?

Awasomenes boş kanalı bile kabul ediyor ama doğru düzgün ödeme yapmıyormuş heralde.
Zomin herkanalı kabul etmiyor içerik sizin olacak.
Rpm veya fulscreen bunlar kaldı geriye,bunlardan da bir tanesi %40 kesinti mi ne yapıyormuş.Oldu olacak yarı yarıya yapsın!

Partnere geçmek çok ama çok mantıklı fakat bir o kadar da riskli.

Awasomenes boş kanalı bile kabul ediyor ama doğru düzgün ödeme yapmıyormuş heralde.
Zomin herkanalı kabul etmiyor içerik sizin olacak.
Rpm veya fulscreen bunlar kaldı geriye,bunlardan da bir tanesi %40 kesinti mi ne yapıyormuş.Oldu olacak yarı yarıya yapsın!

Partnere geçmek çok ama çok mantıklı fakat bir o kadar da riskli.

Rpm %40 sanırım harbi saçmalık

Awesomeness gmailim var de gel sana kanal açak knka dio :)

Zomin in bir duruşu var, fullscreen ne işe yarıo pek bilgim yok

Dashboard ı olan bir partnerlik ve ödeme alımı kolay olan bir partnerlik en güzeli bence

Aynen dashboard olacak bi de her ay sorunsuz ödeme yapacak.bin gösterime 2$ vermesin 1$ versin ama bu özellikler olsun .

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] geçtinmi partnerliğe bende geçmelimiyim acaba, sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?

Birde partnerlik nedir nasıl alını bu konu hakkında forumda bilgi varmı acaba ben arattım bulamadım ?

Zoomin'e geç.Ödeme gelince kendileri mail atıyo paypalını gir diye.ETC yardımcı olur sana.

Bu partner kanallar hakkında kimse daha fikir sahibi değil..Biri awesomes çok iyi diyor öteki zoomin iyi diyor.Biri awesomes ödemiyor diyor..

Yani gerçekten şu partnerlikte para kazananlar aydınlatsa bizi çok iyi olur.

ben awesomede yim ama geçmez olsaydım diyorum çünkü ortaklık onaylandı 4 gün oldu ama sitesine girince daha beklemede oldugu yazıyor ve para kazancım gözüken yer yok bende çıkmayı düşünüyorum yada yeni bir kanal açıp zominge geçmeyi düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri