Merhaba arkadaşlar, şimdiye kadar adsense çalışıyordum. Bir yandan da partner kanallar açmaya karar verdim ancak partnerli kanallar hakkında bir deneyimim yok. 50şer tane 100er tane kanal açabileceğim partnerler arıyorum ama ödemeyi alırken paypal ile kanalların ödemesini ayrı ayrı yaptıklarını ve paypalın gelen para trafiğinden dolayı hesaplara bloke uyguladığını duydum. Banka hesabı onaylı paypal hesabında bu durum geçerli midir? Ayrıca dediğim şartlarda hangi partnerli kanallar almalıyım. Benim bildiklerim; MN, Life, Quiz, Rec. Başka partnerli kanallar da satanlar yazabilir. 50li 50li yada 100lü 100lü alım yapacağım ama paypal konusunda sıkıntı çıkmaması (webmoney destekliyorsa o da olabilir) ve ödemelerde güvenilir bir partner olması tek aradığım kriterler.
Ayrıca, mesela 500+ partner kanalı çalışan arkadaşlar da nasıl bir yol izliyorlar ödeme alma konusunda, sıkıntı yaşıyorlar mı? Biraz aydınlatırsanız, ona göre alımları gerçekleştireceğim.
Ayrıca, mesela 500+ partner kanalı çalışan arkadaşlar da nasıl bir yol izliyorlar ödeme alma konusunda, sıkıntı yaşıyorlar mı? Biraz aydınlatırsanız, ona göre alımları gerçekleştireceğim.