Kanal Adresi : Sadece aliciya verilecektir.
Kanalın abone sayısı : 0
Toplam video görüntülenme sayısı : 2168 görüntüleme
Toplam Video Sayisi : 1011
Kanalın dili : Karma ( ingilizce agirlikli
Kanaldaki videoların türü ve sayısı :Karma
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hiçbir uyarı ihlal vs. yok.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : evet
Canli etkinlik aktif mi? evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : -
Kanal Hakkında Ek Bilgi: Awesomeness Partnelik vardır.Tum videolarda para kazanma aktiftir, eslesen 3. taraf uyarisi yoktur.
kanal için istenilen ücret : 35 TL
---------- Mesaj saat 20:58:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:52 civarında gönderildi. ----------
Hocam her acilan konuya yaziyor musunuz yada amaciniz sadece belli bir grup olarak bana saldiri mi? ornegin bugunlerde satilan kanallara bakarsaniz www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/10576-partnerli-kanal-satiliktir-awesomeness.html ornegin, buna neden cevap yazmadiniz? Bunla kiyaslayin sizin kanalin degeri 100.000-200.000$ bile cikacaktir.Baska bir ornek http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/10013-satilik-awesomeness-kanali.html
Sadece icindeki telifsiz-eslesen icerik olmayan video bile yeter, her konuma saldiri amacinizi biliyorum ama guluyorum sadece.
Kanalın abone sayısı : 0
Toplam video görüntülenme sayısı : 2168 görüntüleme
Toplam Video Sayisi : 1011
Kanalın dili : Karma ( ingilizce agirlikli
Kanaldaki videoların türü ve sayısı :Karma
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hiçbir uyarı ihlal vs. yok.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : evet
Canli etkinlik aktif mi? evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : -
Kanal Hakkında Ek Bilgi: Awesomeness Partnelik vardır.Tum videolarda para kazanma aktiftir, eslesen 3. taraf uyarisi yoktur.
kanal için istenilen ücret : 35 TL
---------- Mesaj saat 20:58:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:52 civarında gönderildi. ----------
Hocam her acilan konuya yaziyor musunuz yada amaciniz sadece belli bir grup olarak bana saldiri mi? ornegin bugunlerde satilan kanallara bakarsaniz www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/10576-partnerli-kanal-satiliktir-awesomeness.html ornegin, buna neden cevap yazmadiniz? Bunla kiyaslayin sizin kanalin degeri 100.000-200.000$ bile cikacaktir.Baska bir ornek http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/10013-satilik-awesomeness-kanali.html
Sadece icindeki telifsiz-eslesen icerik olmayan video bile yeter, her konuma saldiri amacinizi biliyorum ama guluyorum sadece.
Cok fazla istiyorsun alacaklarini sanmam. Eger bu kanal bu kadar ediyorsa benim kanalim 10bin 20bin dolar garanti eder![]()