Partnerli kanal Satılıktır (Awesomeness)

Kanal Adresi : Sadece aliciya verilecektir.
Kanalın abone sayısı : 0
Toplam video görüntülenme sayısı : 2168 görüntüleme
Toplam Video Sayisi : 1011
Kanalın dili : Karma ( ingilizce agirlikli
Kanaldaki videoların türü ve sayısı :Karma
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hiçbir uyarı ihlal vs. yok.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : evet
Canli etkinlik aktif mi? evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : -
Kanal Hakkında Ek Bilgi: Awesomeness Partnelik vardır.Tum videolarda para kazanma aktiftir, eslesen 3. taraf uyarisi yoktur.
kanal için istenilen ücret : 35 TL

---------- Mesaj saat 20:58:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:52 civarında gönderildi. ----------

Hocam her acilan konuya yaziyor musunuz yada amaciniz sadece belli bir grup olarak bana saldiri mi? ornegin bugunlerde satilan kanallara bakarsaniz www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/10576-partnerli-kanal-satiliktir-awesomeness.html ornegin, buna neden cevap yazmadiniz? Bunla kiyaslayin sizin kanalin degeri 100.000-200.000$ bile cikacaktir.Baska bir ornek http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/10013-satilik-awesomeness-kanali.html
Sadece icindeki telifsiz-eslesen icerik olmayan video bile yeter, her konuma saldiri amacinizi biliyorum ama guluyorum sadece.

Cok fazla istiyorsun alacaklarini sanmam. Eger bu kanal bu kadar ediyorsa benim kanalim 10bin 20bin dolar garanti eder :)

Kanal linkini pm ile alabilirmiyim birde son fiyati lutfen.

Kanal için istenen ücret gayet cazip

Tesekkurler hocam, hersey nasip iste, kanal 3 gunde 150.000 civari izlenim ve 200$ a yakin kazanc sagladi, hem de hic ummadigim ve onemsiz bir video ile
ben boyle dusunen insanlari anlamiyorum zaten,

adsense ile network arasindaki farki daha once 3-4 konuya aynisini yazdim kimse itiraz etmedi aksine begeniler ve onaylar geldi....

Partnerlik adina actigim konuda da aynisini yazdim :) hemen biri duzetlme gereyi duymus, duzenleme memuru cok bu forumda :) moderatorler calismiyor sanirim duzeltme duzenleme uyelere kaldi...

Gulumseyerek cevap yazdim cok merak ediyorum karsiligini..

bugune kadar 35 - 40 - 50 bile istenen awesmoness partnerli kanal gordum ben bu forumda en dusugu 30 TL den satildi ki kanal dun acildi bugun partner oldu ayni gun satildi seklinde 30 TL ye satilan kanallar gordum, amclari farkli bunlarin aldirmayacaksin.

Hocam forumda gercekten degerini haketmeyen seylere abarti deger verilirken, iyi olana saldiri cok yogun maalesef, konunuzda da yazdim, hatta siz partnerlik acmadan da yazdim bilirsiniz, partnerlikte ne kadar az kazanc verirsen o kadar degerlisin, kanal satisinda da eger cok izlenirken satarsaniz niye satiyorsun cok kazandiriyor denir, izlenim duserken satarsan bu cop artik denir, yapacak birsey yok, nasil insanlar farkli sekil gorunuste ise, dusunceleri de o sekilde, herkes aynadir, kendini yansitir, yalanci karsisini hep yalan soyler diye dusunurken, kotu niyetliler de herseyi kotu gorur, yalniz bu saf olmak herseye aldanmak olarak algilanmasin ama herseyde de eksi olmak sadece sahibine eksilik getirir, mutsuzluk verir.

ben boyle dusunen insanlari anlamiyorum zaten,

adsense ile network arasindaki farki daha once 3-4 konuya aynisini yazdim kimse itiraz etmedi aksine begeniler ve onaylar geldi....

Partnerlik adina actigim konuda da aynisini yazdim :) hemen biri duzetlme gereyi duymus, duzenleme memuru cok bu forumda :) moderatorler calismiyor sanirim duzeltme duzenleme uyelere kaldi...

Gulumseyerek cevap yazdim cok merak ediyorum karsiligini..

bugune kadar 35 - 40 - 50 bile istenen awesmoness partnerli kanal gordum ben bu forumda en dusugu 30 TL den satildi ki kanal dun acildi bugun partner oldu ayni gun satildi seklinde 30 TL ye satilan kanallar gordum, amclari farkli bunlarin aldirmayacaksin.

Kanal satilikmi ? Degilmi ?

Eger satmiyorsaniz modlara bildirinde bosna millet satilik kanal konusu diye sanip girip yazmasin,konu kirliliginede donusmesin ,isimiz var gucumuz var bosu bosuna niye bizi cevap beklemekle ugrastiriyorsunuz.

Millet daha pm istiyor kanali almak icin siz kafaniza gore mesajlasiyorsunuz bu nasil bir mantik ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri