Partnerli kanalda index hızı ve Partnerli kanalda reklamların kaybolması

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Açacağım 2 konuyu bir başlıkta topladım.
Birincisi
Şimdi uzun zamandır index sorunu var videolarda,index atıyoruz bu sefer ''video'' olarak değil de ''bağlantı'' olarak index atıyor,küçük resimler çıkmıyor yani.Bu da izlenimleri %80 oranında düşürüyor.
Awasomeness'e geçirdim bir kanalımı,ona attım videoyu.İndex felan da atmadım hiç.Bi baktım kendi kendine {küçük resimle beraber} index almış.
İndex sorunu yaşayanlar ve hit kaybedenlere öneririm ben yarın ki videoları partnere de atacam eş zamanlı olarak :) {farklı etiket,farklı açıklama,farklı başlık}
İkincisi
Biliyorsunuz ki video ortası reklamları koyunca videodaki tüm reklamlar kayboluyor ve 3-4 gün içinde komple {video ortası dahil} aktif oluyor.
Şimdi ben partner kanalda video ortası ekledim.Haliyle tüm reklamlar kayboldu.
Ancak partnerler reklam tıklamasına değil BGBM'ye göre para ödüyor.
Ancak bu reklam çıkmayan videom 1k izlendi diyelim BGBM düşer mi?
Video ortası reklamları silmeli miyim yani?

Bu arada partneri de herkese tavsiye ederim.
Otomatik index ve para kazanmaların anında açılmasının yanı sıra bi kanal kapanınca diğer kanalların gitmemesi de cabası :D
Herkese bol kazançlar.

index sorunu partner kanallardada yok değil.

index sorunu partner kanallardada yok değil.

Evet yok değil ama uzun vadeli bir videoysa eğer yükleidğiniz.Anında izlenim alması gerekmıyorsa eğer partner kanala attıgınız videolar kendi kendine küçük resimle beraber indexleniyor.

toplu yüklediğiniz videoları hangi şekilde para kazanmaya aktif ediyorsunuz acaba?

Evet yok değil ama uzun vadeli bir videoysa eğer yükleidğiniz.Anında izlenim alması gerekmıyorsa eğer partner kanala attıgınız videolar kendi kendine küçük resimle beraber indexleniyor.

evet partnerlerde direk kendi kendine indexleniyor genelde , ama benim video ortasi reklamlar direk cikiyor partnerde , hepsi cikmasa da koydugum 5 tanesinden 3 u cikiyor.

Maker studios kullanıyorum hiç index sorunu olmadı burda bahsedildiği gibi direk alıyor index

Herhalde hocam yoksa liveleakten para altında kalırdık:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri