B
Bonna
Guest
Merhaba arkadaşlar,
Açacağım 2 konuyu bir başlıkta topladım.
Birincisi
Biliyorsunuz ki video ortası reklamları koyunca videodaki tüm reklamlar kayboluyor ve 3-4 gün içinde komple {video ortası dahil} aktif oluyor.
Şimdi ben partner kanalda video ortası ekledim.Haliyle tüm reklamlar kayboldu.
Ancak partnerler reklam tıklamasına değil BGBM'ye göre para ödüyor.
Ancak bu reklam çıkmayan videom 1k izlendi diyelim BGBM düşer mi?
Video ortası reklamları silmeli miyim yani?
Bu arada partneri de herkese tavsiye ederim.
Otomatik index ve para kazanmaların anında açılmasının yanı sıra bi kanal kapanınca diğer kanalların gitmemesi de cabası
Herkese bol kazançlar.
Açacağım 2 konuyu bir başlıkta topladım.
Birincisi
Şimdi uzun zamandır index sorunu var videolarda,index atıyoruz bu sefer ''video'' olarak değil de ''bağlantı'' olarak index atıyor,küçük resimler çıkmıyor yani.Bu da izlenimleri %80 oranında düşürüyor.
Awasomeness'e geçirdim bir kanalımı,ona attım videoyu.İndex felan da atmadım hiç.Bi baktım kendi kendine {küçük resimle beraber} index almış.
İndex sorunu yaşayanlar ve hit kaybedenlere öneririm ben yarın ki videoları partnere de atacam eş zamanlı olarak
{farklı etiket,farklı açıklama,farklı başlık}
İkincisiAwasomeness'e geçirdim bir kanalımı,ona attım videoyu.İndex felan da atmadım hiç.Bi baktım kendi kendine {küçük resimle beraber} index almış.
İndex sorunu yaşayanlar ve hit kaybedenlere öneririm ben yarın ki videoları partnere de atacam eş zamanlı olarak
Biliyorsunuz ki video ortası reklamları koyunca videodaki tüm reklamlar kayboluyor ve 3-4 gün içinde komple {video ortası dahil} aktif oluyor.
Şimdi ben partner kanalda video ortası ekledim.Haliyle tüm reklamlar kayboldu.
Ancak partnerler reklam tıklamasına değil BGBM'ye göre para ödüyor.
Ancak bu reklam çıkmayan videom 1k izlendi diyelim BGBM düşer mi?
Video ortası reklamları silmeli miyim yani?
Bu arada partneri de herkese tavsiye ederim.
Otomatik index ve para kazanmaların anında açılmasının yanı sıra bi kanal kapanınca diğer kanalların gitmemesi de cabası
Herkese bol kazançlar.