Partnerli Kanalın Bazı Özellikleri ve Özgun Video Bulma,Yapma Taktiği. :)

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Png-dosyasi-site6-300x225.png
Arkadaslar merhabalar yeniden.Az once hazirladigim videoda, Partnerli bir kanalin bazi onemli ozelliklerinden bahsettim.Gerci hizlica anlattim ve birazda komik oldu ama nesem yerinde bugun bu yuzden kusurabakmayin.
icon_smile.gif
Ayrica en cok sorulan soru,en cok cozum aranan konu hakkinda bizzat kendim ornek verdim.Peki nemi ! Ozgun video nasil yapilir,nasil yapabiliriz diye dusunen arkadaslara bir fikir verdim.Herkes bunu farkli yollarla kendi stilinde kendi karekteri ve kisiligi ile yapabilir.
icon_smile.gif
Ve ortayada super seyler cikar diye umuyorum.

Gercekden bu turde bir kanalin cok tutacagindan takipcisinin cok olacagindan hatta hic belli olmaz bir anda kendinizi Haber kanallarinda,buyuk facebook sayfalarinda paylasilan bir video sahibi olarakda bulabilirsiniz.Tabi asiriya kacmadan,herseyi mizahi bir anlatimla yaparak.​
Neyse uzatmadan iste videomuz.Sona kadar izleyip ,yorumlarinizi eksik etmeesseniz sevinirim.Hizli,heyecanli ve guzel bir video oldu diye dusunuyorum..​

Merhaba Serkan,
Videolarını tekrar tekrar inceliyorum,
Bu videonda özgün videoların çok kazandıracağını söyleyerek örnek vermişsin..
Kendiniz yorum yapabilirsiniz demişsin ama merak ettiğim Türkçe yorum yapılan bir sayfadan nasıl kazanç elde edebiliriz ki?
ufak bir açıklama yapabilirsen sevinirim..

Abi eline saglık , videolarını takip ediyorum da bazen senin Zoom başını alıp gidiyo ya :D

Hep sen mi eğitcen patron biz de bilgi verelim sana :)
Camtasia Studio'da bir video çektikten sonra Zoom'ları kaldırmak için "edit" bölümünden "Zoom-n-Pan..."a girip istediğin saniyedeki Zoom'ları kaldırabilirsin.

birkaç sorum vardı youtube parnerlik için
1partnerli kanalda en az kaç video olmalı
2video sitelerine embed denilen gömme yapsak olur mu

birkaç sorum vardı youtube parnerlik için
1partnerli kanalda en az kaç video olmalı
2video sitelerine embed denilen gömme yapsak olur mu

Konu hortlattıgın için ceza alabilirsiniz hocam daha dikkatli olun.

cevap 1 : partnerli kanalda kac video olacagı önemli değil bazı partnerler boş kanalı bile alırlar?Çok takılmayın video sayısına

cevap 2 : video sitelerine embed kodu ile video eklenmez.Ha youtubedeki kendi videonu sitene gömersin oradan para kazanabilirsiniz.

Konu hortlattıgın için ceza alabilirsiniz hocam daha dikkatli olun.

cevap 1 : partnerli kanalda kac video olacagı önemli değil bazı partnerler boş kanalı bile alırlar?Çok takılmayın video sayısına

cevap 2 : video sitelerine embed kodu ile video eklenmez.Ha youtubedeki kendi videonu sitene gömersin oradan para kazanabilirsiniz.

ceza konusunda ciddi misin:confused:

teşeekürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri