Partnerli kanallarda özgün video zorunluluğu?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır youtube ile yaşadığımız sorunlar dolayısıyla partner kanallara yöneldik.Ben de awesomeness partner kanalıma ağarlık vermeye başladım ufaktan.Ancak biliyorsunuz awesomenessde paranız bazen geç ödeniyor 143 $ kazanmadan ödenmiyor vs vs.Bunları aşan networkler yani 1 $ bile olsa ödeyen networkle ise ''özgün video'' zorunluluğu sunuyor..
Şimdi adsense'de anlık herşeyi görebiliyoken TBM,TIK,TO anlık görüp,aksi durumlarda müdahele edebiliyoken.Paramızı direk GOOGLE güvencesiyle alabiliyorken neden tutup biz araya bir aracı sokalım??
Bunun iki sebebi var ;
1-) Daha çok kazanmak ve para kazanmaya açmakla uğraşmamak.
2-) Toplu para kazanma kapanmasını önlemek.

ee Biz özgün video yüklüyorsak zaten telif hakkı bize sahiptir .. para kazanmaya açmakla felan uğraşmayız.3 kurus az kazanırız paramızı 1.elden alırız (1)
Eğer videolarda telif/eşleşen vb bulunmuyorsa yani kendi çekimlerimizde de müzik vs kullanmıyorsak kanalımıza youtube tarafından müdahele olmayacaktır.Ne telif gelir ne Para kazanma gider (2)

Durum böyleyken halen NETWORK'lerin alt bayii'liğini alan arkadaşlarımız neden sadece özgün videolu kanalları kabul ediyor??

Kardesim ben senin olmaz bir kanalini onaylattim ama kanalin spamdan gitmsi abi ben daha ne yapiyim :) 1 sansin vardi hatirlarsan niye bu sartlarda almiyorum diye aciklamistim.

Daha cok risk tasiyor daha cabuk kpaniyorlar riske girmek istemiyroum diye ama yinede sen cok laf ettigin icin :) etc ye girecektim giremedim almadi vs.

Tamam dedim gel ve sozumu tuttum. Ama kanalin spamdan ucmus youtbue red etti.

Sansizsin kardesim nediyim ki

işin garip tarafı,özgün içerikli kanalda ne yazıkki kapanabiliyor.olmaması gerekir ama youtube bu,sagı solu belli olmuyor ne yazıkki...

Diger networkler ile ilgili fazla birsey soylemem ama VISO ve kendi tecrubelerimden bildiklerimi aktarayim,

Buyuk networkler kendi reklam anlasmalarini yaparlar adsense oranla daha fazla kazanmaniza yardimci olur. ozellile sizin kanalinizdaki icerik ile ortusen reklam anlasmalari yapilir ve karsilikli olarak daha fazla kazanc saglamis olur.

Youtube % olarak kesintisi butun networklerden daha fazladir,

Capraz promosyonlar ile tanitiminizi yaparlar,

Telif ve itibar korumasi konusuda youtubeye oranlara daha verimli araclari vardir,

VISO catalyst yazilimi ile videonuz ile ilgili gelismis bilgiler verir, tag, aciklama gibi konularda optimisazyon ve sosyal medyada kanaliniz ile ilgili takip olanagi saglar.

Herhangi bir youtube kullanicisi youtube ile direkt iletisime gecemez ama VISO network sizin sorununuz icin youtube ile iletisime gecebilir (olasi telif sorunlari gibi)

Haftanin hergunu size destek verir (genelde 12 saat icinde geri donuluyor)

Yuzlerce veya binlerce telif olmaya muzikleri kullanmaniza imkan saglar,

social blade sitesinden buyrun bakin dunyanin en buyuk 100 kanalina :) %90 networklere dahildir ve bu kisilerin eminim bir kazanci oldugu icin networkler ile calisiyorlardir.

Ozgun video istenmesinin sebebi ise reklam verenlerine karsi (NBA, EA, Disney, Worner Bross, Discoverychannel, sony, vs.. vs..) ustlenmis oldugu sorumluluktur.

Ayrica networklerinde youtube karsi sorumluluklari ve itibari vardir, yakinda gelicek olan guncelleme ile bu sorumluluklar cok daha kati hale gelecegi icindir.

Networklere katilmayi bir extra gider olarak degil yatirim olarak gormeniz daha olumlu bir bakis acisi olacaktir.
imla icin kusura bakmayin

Kardesim ben senin olmaz bir kanalini onaylattim ama kanalin spamdan gitmsi abi ben daha ne yapiyim :) 1 sansin vardi hatirlarsan niye bu sartlarda almiyorum diye aciklamistim.

Daha cok risk tasiyor daha cabuk kpaniyorlar riske girmek istemiyroum diye ama yinede sen cok laf ettigin icin :) etc ye girecektim giremedim almadi vs.

Tamam dedim gel ve sozumu tuttum. Ama kanalin spamdan ucmus youtbue red etti.

Sansizsin kardesim nediyim ki

:) Sana sözüm yok hocam sen işini layıkıyla yapıyorsun.

Bir kere giremedik forumdan 2 kişi yüzünden. 1
%99 onay garantisi olayını ben kaçırdım vizelerim vardı. 2
Son başvurumda da sıralı mailden o tertemiz kanal gitti. 3
Allahın hakkı 3 dedik denedik 3'ünü de olmadı maalesef.

Ama şimdiki zomin.tv alt bayiilerine bakıyorum.
Hepsi şart koşuyor.Tamam izlenim/abone/tasarım bu şartları koşarsın anlarım.
Ama %100 Özgün videolar olacak diyorlar.

Kusura bakmayın da özgün kanalım olsa ne işim var partnerde Youtube bana bakar :)
Araya aracı sokmaya 1-2 ayda bir ödeme almaya pp ile uğraşmaya ne gerek var?

:) Sana sözüm yok hocam sen işini layıkıyla yapıyorsun.

Bir kere giremedik forumdan 2 kişi yüzünden. 1
%99 onay garantisi olayını ben kaçırdım vizelerim vardı. 2
Son başvurumda da sıralı mailden o tertemiz kanal gitti. 3
Allahın hakkı 3 dedik denedik 3'ünü de olmadı maalesef.

Ama şimdiki zomin.tv alt bayiilerine bakıyorum.
Hepsi şart koşuyor.Tamam izlenim/abone/tasarım bu şartları koşarsın anlarım.
Ama %100 Özgün videolar olacak diyorlar.

Kusura bakmayın da özgün kanalım olsa ne işim var partnerde Youtube bana bakar :)
Araya aracı sokmaya 1-2 ayda bir ödeme almaya pp ile uğraşmaya ne gerek var?

Kardesim sana soz. Su basimizdaki skintilari atlatalim seni zoomin.TV partneri yapacagim.!!!

Yine soz veriyorum sana kesinti oraninda %10 olacak.

Ama bukez dusmanimiz icerdendi bu yuzden saldirida agir oldu.
Bunun altindan kalkabilirsem yine herzaman ki gibi bir oncekinden daha guclu gelecegim. ve laf diye degil sozum soz %10 ile seni aga alacagim.

Yetkimi merak edenlere cevabimiz olur.

Kardesim sana soz. Su basimizdaki skintilari atlatalim seni zoomin.TV partneri yapacagim.!!!

Yine soz veriyorum sana kesinti oraninda %10 olacak.

Ama bukez dusmanimiz icerdendi bu yuzden saldirida agir oldu.
Bunun altindan kalkabilirsem yine herzaman ki gibi bir oncekinden daha guclu gelecegim. ve laf diye degil sozum soz %10 ile seni aga alacagim.

Yetkimi merak edenlere cevabimiz olur.

Önceki postumda da dediğim gibi işini layıkıyla yapıyorsun.O malum konuya da mesajımı yazdım zaten.Forumda [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] dahil çoğu kişinin beğenisini toplamış birisin,partner konusunda.Benim için bu kadar uğraştıktan sonra %10 hoş olmaz bence %30 olsun %20 olsun ben de kazanayım sen de kazan :)

Tek derdim Dashboard ve 1 $ ödeme limiti :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri