Partnerli Satılık Kanal

• Kullanıcı tamanes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

tamanes

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Çocuk Oyunları
Kanal Dili : Portekizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2016
Abone Sayisi : 3k+
izlenim Sayisi : 1.800.000+
Kanalinizda UYARI Varmi : İhtar yok. Eşleşen var silmedim.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Kanalın kazancı sıfır sayılır aylık 5 dolar falan.
Satış fiyatı: 7.000 tl.
Partnerin kesinti oranı %40 yada %45 falandı sanırım. Ödeme payoneer ya da paypal ile yapıyor.

Öncelikle Fiyat fazla mı? Evet fazla. Ancak ucuza satmak istemiyorum. Satılmazsa video yükler gelir elde ederim.

Kanal aktif bir kanaldı kullanım olarak. Çocuğumun tabletinde aktif hesapmış. 1 yılı aşkın süredir aktif kullanılıyor. Haberim bile yoktu partnere bağlı olduğundan. Kanal hiç telif almamış bir kanal. Sadece bir kaç eşleşen almış.

ilgilenen arkadaşlar: [email protected] a mail yoluyla da ulaşabilir.

Teşekkürler.

baltalamak istemem ama heryerine balta vurup yontası geliyor insanın bu konuyu.hocam 7 k nın içinde bayram tatilide varsa 7 günlük şöyle güzel bir otelde iletişim bilgilerini yazın.

1200 1300 dolar partnerli bir kanal için bugünkü piyasada bence normal. Almak istemeyen kendi bilir. Varsa 500 liraya satan gidin ondan alın. Lütfen konuya saçma sapan yorumlar yazmayın.

Kanalın kazancı sıfır sayılır aylık 5 dolar falan.

3 bin aboneye bu parayı istiyorsun bu kanalın değerli olan kısmı nedir biri acıklayabilir mi anlamadım da

Kanalın kazancı sıfır sayılır aylık 5 dolar falan.

3 bin aboneye bu parayı istiyorsun bu kanalın değerli olan kısmı nedir biri acıklayabilir mi anlamadım da

3 bin aboneye istemiyorum. Partnerli olduğu için istiyorum. Varsa partnerli kanalın madem ucuz bu işler. Ver bana 1k dan alacam hepsini.

Saçma yorumlara daha fazla cevap veremyeceğim. Ucuz arayan varsa kendi partnerli kanallarını ucuzdan satabilir. Ben yıllardır bu işin içindeyim. 1 video ile bile 3 5 bin dolar kazanılırken partnerli bir kanalın şu piyasada 1200 dolar civarına satılması gayet normal. Pahalı diyen konuya yorum yazmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri