Partnerlik başvurum hakkında ?

koray2828

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar QuizGroup'a partnerlik başvurusu yaptım şöyle bir mail geldi inglizcem sıfır denebilir bişey anlamadım şimdi ben kabul edilmiş mi oluyorum bundan sonra ne yapmam gerekli ? şimdiden teşekkür ederim

öyle bir mail ha büyülümü görünmezlik büyüsü filanmı var alla halla ya şaka yapıyorum yaa maili bi koy bakalım ne emiş

Hocam kusura bakma söylemesen farkına bile varmazdım mail şöyle

Thank you! Your request has been accepted.

To became our partner you have to do two simple things:

1) To sign a contract. If you agree just fill your details in the following form Agreement on QuizGroup Partnership on YouTube and

2) Accept invitation letter where you need to click the link. We will sent it to you primary mail which connected to your YouTube channel

Hocam kusura bakma söylemesen farkına bile varmazdım mail şöyle

Thank you! Your request has been accepted.

To became our partner you have to do two simple things:

1) To sign a contract. If you agree just fill your details in the following form Agreement on QuizGroup Partnership on YouTube and

2) Accept invitation letter where you need to click the link. We will sent it to you primary mail which connected to your YouTube channel

kabul edilmişsin o adrese girip sözleşmeyi kabul et hesap özetindende bildirim gelecek kabul et yada onun gibi birşey :D

kabul edilmişsin o adrese girip sözleşmeyi kabul et hesap özetindende bildirim gelecek kabul et

Çok teşekkür ederim hocam

---------- Mesaj saat 17:48:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:35:39 civarında gönderildi. ----------

kabul edilmişsin o adrese girip sözleşmeyi kabul et hesap özetindende bildirim gelecek kabul et yada onun gibi birşey :D

formu doldurup gönderdim ardından şöyle bir mail geldi bundan sonra ne yapmam gerekiyor acaba ?

Dear Koray Yurt,

To conclude an agreement for the status of the YouTube premium partner provision, you should to send an e-mail at [email protected] with the confirmation of your consent for the execution of the agreement (please see the text below), as well as a scanned copy of the agreement signed by you (as attachment to the confirmation mail).

The text of the confirmation:

I, Koray Yurt, do confirm by the present e-mail sent from ---------------- that I enter into the agreement attached to this e-mail with QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC. I shall give my consent for the connection of the channel https://www.youtube.com/user/------- to CMS Quiz Group Aggregator within three (3) working days from the date of the agreement signature (mailing date).

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri