Partnerlik hakkında bi kaç soru

• Kullanıcı irfancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

irfancan

Kayıtlı Üye
Yine dışlanacağımı biliyorum ama başka soracak kimsem yok o yüzden buraya yazıyorum.

Ben partnere yeni geçtim Forumdaki partner hakkındaki konulara boksamda bu sorumun cevabını bulamadım. Partner adsense gibi pin vs sorunu oluyomu veya ödeme eşiği olmuyosa günü geldimi direk paypalamı yatırıyor.
Şimdiden teşekür ederim iyi forumlar.

Yine dışlanacağımı biliyorum ama başka soracak kimsem yok o yüzden buraya yazıyorum.

Ben partnere yeni geçtim Forumdaki partner hakkındaki konulara boksamda bu sorumun cevabını bulamadım. Partner adsense gibi pin vs sorunu oluyomu veya ödeme eşiği olmuyosa günü geldimi direk paypalamı yatırıyor.

Pin sorunu yok partnerde günü gelince paypal hesabına veya banka hesabına yatırır..

Partnerde ödeme eşiği genelde paypalın için 1 dolar banka için limit koyanlar var ama değişiyor bu. pin olayı yok ödeme günü geldimi ödemeni alırsın.

Kardeş yanlış anlama dışlamak için yazmıyorum :)

Forumun en üst kısmında arama bölümü var. Oradan arama yapabilirsin.

Veya forumda kategorilerden Partner bölümüne bakabilirsin

Misal en sık kullanılan partnerlerden Quiz Group konusunda tüm bilgiler mevcut

http://www.ytpara.com/quizgroup/23167-quizgroup-network.html

Kesinti olarak : %20
Ödeme türü : PayPal - WebMoney - Banka
Ödeme : Her ayın 15-27 arasında yapılır.
Ödeme tercihi değişikliği : Her ayın 10una kadar ödeme tercihinizde değişiklik yapabilirsiniz.
Ödeme alt limiti : 5$

Partnerde pin olmuyor bu arada

Pin sorunu yok partnerde günü gelince paypal hesabına veya banka hesabına yatırır..

peki ödeme eşiği varmı en alt limit nekadar ?

Partnerde ödeme eşiği genelde paypalın için 1 dolar banka için limit koyanlar var ama değişiyor bu. pin olayı yok ödeme günü geldimi ödemeni alırsın.

Kardeş yanlış anlama dışlamak için yazmıyorum :)

Forumun en üst kısmında arama bölümü var. Oradan arama yapabilirsin.

Veya forumda kategorilerden Partner bölümüne bakabilirsin

Misal en sık kullanılan partnerlerden Quiz Group konusunda tüm bilgiler mevcut

http://www.ytpara.com/quizgroup/23167-quizgroup-network.html

Partnerde pin olmuyor bu arada

eyvallah hocalarım :D Çok teşekür ederim :)
böyle istekli insanları görünce bir de ben sorayım istedim :) partnerdeki filmler tv şovları ve reklamları açarken çıkan tv dizisi web gibi seçenekleri açıklayabilecek bir arkadaş var mı? Forumda bulamadım varsa özür dilerim ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri