Partnerlik hakkinda paylasimlarim

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
Konu hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum, partnerlik-altpartnerlik ve bayilik sistemleri mevcut. Genel olarak gordugum ( maalesef ) Turk networkler diye adlandirilanlar sadece bayilik yani recruiter diye tabir edilen partnere abone bul-komisyon al seklinde( ornegin zoomin icin %10 komisyon )
Bu bayilerin maalesef hicbir yetkisi yok yani kanali onaylama-kanal kabulu icin sart koyma gibi, partnerlik firmasina yonlendirip kazanc elde ediliyor. Ornegin zoomin.tv partnerlik basvurusu icin odemede herhangi bir alt limit koymazken, genelde bu partnerligin bayileri alt odeme limiti koymakta, gene ayni sekilde zoomer ile kendiniz partnerlik basvurusu yaptiginizda %80-%20 (size ve partnere ) iken bayilerden bu oran %70-%30 olmaktadir, herhangi bir caba emek gerekmeden recruiter formunu doldurdugunuzda siz de bayilik alabilirsiniz.
Umarim sadece bayilik degil gercek network acan arkadaslarimiz olacaktir.

Konu hakkinda detayli bilgi paylasacagim bilgim dahilinde.

hocam tum networkler paypala odeme yapiyormu yoksa sadece belli networkler yapiyomu?bir bilginiz varmi acaba?

özellikle network bayiliği almanın yollarını ve ne kadara mal olduğunu çok merak ediyorum

ayrıca normal partnerlik anlatımlarınızı da partnerlik gelişimim için takip edeceğim

Konu hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum, partnerlik-altpartnerlik ve bayilik sistemleri mevcut. Genel olarak gordugum ( maalesef ) Turk networkler diye adlandirilanlar sadece bayilik yani recruiter diye tabir edilen partnere abone bul-komisyon al seklinde( ornegin zoomin icin %10 komisyon )
Bu bayilerin maalesef hicbir yetkisi yok yani kanali onaylama-kanal kabulu icin sart koyma gibi, partnerlik firmasina yonlendirip kazanc elde ediliyor. Ornegin zoomin.tv partnerlik basvurusu icin odemede herhangi bir alt limit koymazken, genelde bu partnerligin bayileri alt odeme limiti koymakta, gene ayni sekilde zoomer ile kendiniz partnerlik basvurusu yaptiginizda %80-%20 (size ve partnere ) iken bayilerden bu oran %70-%30 olmaktadir, herhangi bir caba emek gerekmeden recruiter formunu doldurdugunuzda siz de bayilik alabilirsiniz.
Umarim sadece bayilik degil gercek network acan arkadaslarimiz olacaktir.

Konu hakkinda detayli bilgi paylasacagim bilgim dahilinde.

teşekkürler bilginiz için aslında partnerliğe gerek yok adsenseyle aynı kazandırıyor nerdeyse ayrıca konuyu açış saatiniz 1907 ♥ :)

özellikle network bayiliği almanın yollarını ve ne kadara mal olduğunu çok merak ediyorum

ayrıca normal partnerlik anlatımlarınızı da partnerlik gelişimim için takip edeceğim

ozel bir capasi ve fiyati yok, arkadasin dedigi gibi cok basit. Ama nedense her bayi lan arkadas uzun ugraslar diyerek basliyor lafa ve sartlar koyuyor..

zoomin kesinti orani %20 iken bu firmadan bayiilik alanlar %30 diyor anlamadim ben bu isi :)

---------- Mesaj saat 18:14:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:13:17 civarında gönderildi. ----------

teşekkürler bilginiz için aslında partnerliğe gerek yok adsenseyle aynı kazandırıyor nerdeyse ayrıca konuyu açış saatiniz 1907 ♥ :)

Partnerligin + lari var kardesim, kazanc ayni yada daha yuksek ama + lari sadece kazancla degil

ozel bir capasi ve fiyati yok, arkadasin dedigi gibi cok basit. Ama nedense her bayi lan arkadas uzun ugraslar diyerek basliyor lafa ve sartlar koyuyor..

zoomin kesinti orani %20 iken bu firmadan bayiilik alanlar %30 diyor anlamadim ben bu isi :)

---------- Mesaj saat 18:14:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:13:17 civarında gönderildi. ----------

Partnerligin + lari var kardesim, kazanc ayni yada daha yuksek ama + lari sadece kazancla degil

herhangi bir ödemesi yoksa harikaymış, peki bayiliğe nasıl başvuruyoruz, bu konuyu detaylı anlatabilecek birisi olsa süper olurdu

Evet abi baya baya artıları var ben son zamanlarda testler yapıyorum 2-3 aydır bu youtubedeym adam akıllı hiç kazanç gelmedi ama benim sucum ilgilenedim net yoktu vakit yoktu vs bi ton şey ilk param 2 dolar( toplam kazanç günlük değil :D ) şuan :) artık ilgilenmeye başladım test kanalım var bir de partner partnerde gördüğüm test ettiğim diğer kanala göre baya avantajı var parasal yönünü ele almıyalım ama videoların yayınlanmasından kazandırmasna vs :) testlerime göre yol çiziyorum ilerleyen aylarda deneyimlerimin bir kısmını paylaşırım testlere devam

tum networkler paypala odeme yapiyor, ek olarak belli bir kazanci gecerseniz ( networke gore degismekle birlikte ortalama 300TL civari ) hesaba da odeme alirsiniz.
hocam tum networkler paypala odeme yapiyormu yoksa sadece belli networkler yapiyomu?bir bilginiz varmi acaba?

---------- Mesaj saat 19:41:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:27:30 civarında gönderildi. ----------

Partnerlik normal kanallar icin avantajli olmuyor genelde ama ozel kanallar icin avantajli ( belli kategoride calisan kanallar icin- oyun-dizi-muzik gibi )
Adsense hesabi kapanan arkadaslar icin de partnerlik bir cozum yoludur, adsense onaylatma ve adsense banlanacak mi korkusu olanlar icin de guzel bir alternatiftir. Ama genel gordugum kadari ile partnerlik istenmeme de ilk sebep tek kanal kazanci ve odeme alt limiti. bir kisinin 5 kanali var ve hepsi de ortalama 50 dolar kazanc saglarsa, adsensede toplu kazancini goruyor ve aliyor, partnerlikte ise her kanal tek tek bagli oluyor ve alt odeme sinirini gecmeden kapanirsa kazanc gidiyor- ama gercekte boyle degil, hep ornegi zoomin icin veriyorum gerci ama bu partnerlikten cok turk partneri ciktigi icin- zoomine partner oldugunuzda 1 dolar kazansaniz bile odemesini alirsiniz, alt odeme icin 100 dolar limiti koymaz ornegin( kesintisiz 142$).
Kucuk bir hesaplama ile kanaliniz 140$ kazandi ve kapandi- Turk partnerliginde elinizde var 0 ve ustune haksiz cikarsiniz- o kadar kazanamayacak kanaliniz varsa partnerlige hic girmeyin diye ama asil ayni partnerlik firmasi 140$ kazandiginizda size hem 112$ oder (12dolar fazla ) hem de tesekkur eder onlara kazanc verdiginiz icin. Bu yaziyi daha once yazacaktim ama bekleyip biraz sonuc gormek istedim.
Bir bilgi : Hicbir partnerlik firmasi size cebinden para vermez, siz emek harcarsiniz, onlar sizin kazandirdiginizi sizin adsense hesabiniz yerine kendi adsense hesabina baglar, sizin kazancinizi ceker, bir iki hafta sonra da sizin kazandiginiz paradan kendi parasini alir ve size oder, sermaye koymaz, emek koymaz, ve ASLA sizin kanalinizdati TEK KURUSU odememezlik yapamaz, alt odeme limiti olan partnerlik sizce sizin kazanciniz olan her kurusu adsenseden almiyor mu? Bayi networkler komisyon alip bunun karsiliginda belki size teknik destek bilgi verebilir ama sizin kazancinizi sifirlayamazlar.

---------- Mesaj saat 19:45:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:41:56 civarında gönderildi. ----------

Maliyet yok, nasil partnerlik icin muracaat ediyorsun o sekilde muracaat yeterli, kanaliniz dahi olmasa muracaat edebilirsiniz, nerden biliyorum derseniz bana da bayilik verdiler ama hic kullanmadim ve iptal ettirdim, beta1.0 dashboard veriliyor ve partnerlik icin reklam yapmaniz gerekiyor, bazen kanallariniza mesaj gelir bazen de forumlardan tanitimi yapilir. Zoomin gibi ana partnerlik almak asil mesele.

---------- Mesaj saat 19:52:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:45:47 civarında gönderildi. ----------

FORELA Youtube Network
Forela icin buradan basvurabilirsiniz. 15 yas uzeri olmak ve youtube isinden anlamak gerekiyor, yeterli ingilizceniz olmali ve biraz partnerin ilgisini cekecek fikriniz olmali, ornegin bir grubum var facebookta ve kendi aramizda network icin almak istiyorum seklinde yazabilirsiniz, sonucta partnerlik size bayilik verecek, onlarin kazanci ve o yuzden cok fazla zorlama yok, sana diyor ki al getir birini, %20 ben %10 sen al, burdan anlamak gerek zaten oyle cok emek gerekmedigini.

herhangi bir ödemesi yoksa harikaymış, peki bayiliğe nasıl başvuruyoruz, bu konuyu detaylı anlatabilecek birisi olsa süper olurdu

Tesekkurler cansu, bu guzel bilgiler icin

çok harika hiçbir türk dökümanında bulunamayacak bilgiler veriyorsunuz, başlığı takipteyim

Partnerlik + lari :
-Adsense bagimliligi ve banlanma korkusu yok, click bomb denilen reklamlariniza tiklanma saldirilari uykunuzu bolmuyor.
-Kanaliniz telif ve ihtarlara daha dayanikli oluyor, ornegin 3 topluluk alinca kapanan kanal partner olunca 4-5 ihtarda bile ayakta
- Para kazanma daha hizli aktif oluyor, cogu eslesen 3. kisi partnerde eslesmiyor ve kendi denedigim kanallarda gordugum bir husus ayni videoyu 5 farkli kanala yukluyorum deneme amacli ve video sorunsuz, daha sonra ayni videoyu partner kanalima yukledigimde 5 kanaldaki videoda temiz iken eslesen 3. kisiye donuyor, zaten cogu eslesen 3. kisilere bakarsaniz partnerlikten geldigini goreceksiniz.
-Kategori calisirsaniz TBM partnerlikte yuksek oluyor ve videolar daha cabuk index aliyor google da, ayrica partnerlik firmasi imkanlarini kullanarak cesitli mecralardan videolarinizi yayabiliyor ki siz izlendikce zaten onlarda kazanc aliyor.
Kisacasi partnerlik kotu degil ama partner olacagim diye maceraya gerek yok, kendi kanalinizin zahmeti size sefasi partnere olmasin.

Çok değerli bilgiler bunlar paylaşım için teşekkürler. Ayrıca bir sorum olucaktı. Acaba adsense banlandığından para kazanması kapanan kanallar partnerlik alabiliyor mu?

Adsense kapanmasindan veya telif gibi herhangi bir sebeple kanalda para kazanma kapanirsa hicbir partnerlik alamazsiniz, cunku partnerlikteki mantik soyle- sen adsense hesabini ekleme ben ekleyeyim, odemeyi ben alayim, sana odeme alinca oderim, bu yuzden hicbir partnerlik firmasi kabul etmez ve aklimda iken yeri de gelmisken belirteyim hicbir partnerlik firmasi size adsense odemesi almadan odeme yapmaz, yani adsense odemeyi 30 gun sonra yaparsa partnerlik firmasi ortalama 40 sonra yapar, bunlari bilip partnerlikten odeme beklemek gerekir. Gene aklima gelmisken ekleyeyim partnerlik + olarak normalde videolarinizda gosterilen reklam adedi ( tekil degil toplam olarak ) partner oldugunuzda fazla olacaktir, ornegin kanalinizda 1000 gosterimde 200 reklam cikiyorsa partnerlikte bu daha fazla olacaktir ve bu da kazancin daha fazla olacaginin kanitidir ama sonucta hersey reklamin tiklanmasina bagli.

Çok değerli bilgiler bunlar paylaşım için teşekkürler. Ayrıca bir sorum olucaktı. Acaba adsense banlandığından para kazanması kapanan kanallar partnerlik alabiliyor mu?

Peki partner kanallarda müzik paylaşmak mümkün olabiliyor mu? Bazı dünyaca ünlü müzikler görüyorum ve workout spor dünyaca ünlü müzik compilation ları yapmışlar reklamları açık para kazanıyorlar ve bunlar öyle şirket kanalları değil normal insanlar

partnerlikte müziklerden para kazanmak mümkün olabiliyor mu?

Adsense kapanmasindan veya telif gibi herhangi bir sebeple kanalda para kazanma kapanirsa hicbir partnerlik alamazsiniz, cunku partnerlikteki mantik soyle- sen adsense hesabini ekleme ben ekleyeyim, odemeyi ben alayim, sana odeme alinca oderim, bu yuzden hicbir partnerlik firmasi kabul etmez ve aklimda iken yeri de gelmisken belirteyim hicbir partnerlik firmasi size adsense odemesi almadan odeme yapmaz, yani adsense odemeyi 30 gun sonra yaparsa partnerlik firmasi ortalama 40 sonra yapar, bunlari bilip partnerlikten odeme beklemek gerekir. Gene aklima gelmisken ekleyeyim partnerlik + olarak normalde videolarinizda gosterilen reklam adedi ( tekil degil toplam olarak ) partner oldugunuzda fazla olacaktir, ornegin kanalinizda 1000 gosterimde 200 reklam cikiyorsa partnerlikte bu daha fazla olacaktir ve bu da kazancin daha fazla olacaginin kanitidir ama sonucta hersey reklamin tiklanmasina bagli.

Çok teşekkürler.

Kendi tecrubelerimi paylasacagim, kesin dogru demiyorum sadece gozlem, ornegin Gangnam Style henuz fazla bilinmedigi donemde dinleme imkanim olmustu ve dunyanin bircok yerinde haber konusu olacak kadar bile izlenimi yoktu, o donem ben de bir kanalimda gangnam style yukledim ve 300.000+ izlenim aldim ve reklam cikti, yaklasik 3-4 ay kadar da kaldi, sonra bir baska kanalima daha yuklemek istedigimde hicbir sekilde eslesen 3. tarafi gecemedim, kestim ekledim, olmadi, sadece melodi olarak kullanmak istedim olmadi, goruntu olarak karikatur ses olarak sadece melodi ekledim gene olmadi, bu arada diger kanalimda hala sorunsuz orjinal ses goruntu ile video para kazanma aktif duruyordu, hic alakasiz bir videomda ise sadece 2 izlenim varken sahte spam geldi, ertesi gun gene spam ve sonra da kanalim gitti, eger partner olsaydi kanalim biraz daha uzun omurlu olacakti ama sahte spam-teliflerin onune gecmek cok zor, burdan benim anladigim bircok muzik-film-dizi-spor goruntuleri ilk yuklendigi anda sorun teskil etmiyor, belli bir limit dolunca sanirim o video karalisteye giriyor ve sonraki tum videolarda sorun oluyor, ozellikle videoyu kopyalan kanallar partner ise eslesen 3. tekili gecmek imkansiz gibi bir sey, denemeler devam ediyor ama bakalim su ana kadar kesin cozum bulamadim, bazen kisa sureli asabiliyorum ama baska bir yerden geliyor bu sefer.

Peki partner kanallarda müzik paylaşmak mümkün olabiliyor mu? Bazı dünyaca ünlü müzikler görüyorum ve workout spor dünyaca ünlü müzik compilation ları yapmışlar reklamları açık para kazanıyorlar ve bunlar öyle şirket kanalları değil normal insanlar

partnerlikte müziklerden para kazanmak mümkün olabiliyor mu?

benim adsense kazancımdan kesinti yapıp bana ödeme yaptığı halde partnerli kanalların kazancının normalden fazla olmasının sebebi bu mu sadece reklamların daha fazla çıkması mı..
hiç partnerli kanal tecrübem olmadı Awesomeness e başvurmayı düşünüyorum ama o da bugünlerde sorunlu galiba..

Partnerlik firmasi adsense disinda kendisi de reklam alir ve pazarlar, bu yuzden kazanc daha fazla olabilmektedir.Adsense genel olarak cok fazla reklam alir ve icinde milyonlarca cop site diye tabir edilen reklamlar olur, partnerlik firmasi ise para kazandirmayan cop sitelerden reklam almaz.

benim adsense kazancımdan kesinti yapıp bana ödeme yaptığı halde partnerli kanalların kazancının normalden fazla olmasının sebebi bu mu sadece reklamların daha fazla çıkması mı..
hiç partnerli kanal tecrübem olmadı Awesomeness e başvurmayı düşünüyorum ama o da bugünlerde sorunlu galiba..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri