tum networkler paypala odeme yapiyor, ek olarak belli bir kazanci gecerseniz ( networke gore degismekle birlikte ortalama 300TL civari ) hesaba da odeme alirsiniz.
hocam tum networkler paypala odeme yapiyormu yoksa sadece belli networkler yapiyomu?bir bilginiz varmi acaba?
---------- Mesaj saat 19:41:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:27:30 civarında gönderildi. ----------
Partnerlik normal kanallar icin avantajli olmuyor genelde ama ozel kanallar icin avantajli ( belli kategoride calisan kanallar icin- oyun-dizi-muzik gibi )
Adsense hesabi kapanan arkadaslar icin de partnerlik bir cozum yoludur, adsense onaylatma ve adsense banlanacak mi korkusu olanlar icin de guzel bir alternatiftir. Ama genel gordugum kadari ile partnerlik istenmeme de ilk sebep tek kanal kazanci ve odeme alt limiti. bir kisinin 5 kanali var ve hepsi de ortalama 50 dolar kazanc saglarsa, adsensede toplu kazancini goruyor ve aliyor, partnerlikte ise her kanal tek tek bagli oluyor ve alt odeme sinirini gecmeden kapanirsa kazanc gidiyor- ama gercekte boyle degil, hep ornegi zoomin icin veriyorum gerci ama bu partnerlikten cok turk partneri ciktigi icin- zoomine partner oldugunuzda 1 dolar kazansaniz bile odemesini alirsiniz, alt odeme icin 100 dolar limiti koymaz ornegin( kesintisiz 142$).
Kucuk bir hesaplama ile kanaliniz 140$ kazandi ve kapandi- Turk partnerliginde elinizde var 0 ve ustune haksiz cikarsiniz- o kadar kazanamayacak kanaliniz varsa partnerlige hic girmeyin diye ama asil ayni partnerlik firmasi 140$ kazandiginizda size hem 112$ oder (12dolar fazla ) hem de tesekkur eder onlara kazanc verdiginiz icin. Bu yaziyi daha once yazacaktim ama bekleyip biraz sonuc gormek istedim.
Bir bilgi : Hicbir partnerlik firmasi size cebinden para vermez, siz emek harcarsiniz, onlar sizin kazandirdiginizi sizin adsense hesabiniz yerine kendi adsense hesabina baglar, sizin kazancinizi ceker, bir iki hafta sonra da sizin kazandiginiz paradan kendi parasini alir ve size oder, sermaye koymaz, emek koymaz, ve ASLA sizin kanalinizdati TEK KURUSU odememezlik yapamaz, alt odeme limiti olan partnerlik sizce sizin kazanciniz olan her kurusu adsenseden almiyor mu? Bayi networkler komisyon alip bunun karsiliginda belki size teknik destek bilgi verebilir ama sizin kazancinizi sifirlayamazlar.
teşekkürler bilginiz için aslında partnerliğe gerek yok adsenseyle aynı kazandırıyor nerdeyse ayrıca konuyu açış saatiniz 1907 ♥
---------- Mesaj saat 19:45:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:41:56 civarında gönderildi. ----------
Maliyet yok, nasil partnerlik icin muracaat ediyorsun o sekilde muracaat yeterli, kanaliniz dahi olmasa muracaat edebilirsiniz, nerden biliyorum derseniz bana da bayilik verdiler ama hic kullanmadim ve iptal ettirdim, beta1.0 dashboard veriliyor ve partnerlik icin reklam yapmaniz gerekiyor, bazen kanallariniza mesaj gelir bazen de forumlardan tanitimi yapilir. Zoomin gibi ana partnerlik almak asil mesele.
özellikle network bayiliği almanın yollarını ve ne kadara mal olduğunu çok merak ediyorum
ayrıca normal partnerlik anlatımlarınızı da partnerlik gelişimim için takip edeceğim
---------- Mesaj saat 19:52:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:45:47 civarında gönderildi. ----------
FORELA Youtube Network
Forela icin buradan basvurabilirsiniz. 15 yas uzeri olmak ve youtube isinden anlamak gerekiyor, yeterli ingilizceniz olmali ve biraz partnerin ilgisini cekecek fikriniz olmali, ornegin bir grubum var facebookta ve kendi aramizda network icin almak istiyorum seklinde yazabilirsiniz, sonucta partnerlik size bayilik verecek, onlarin kazanci ve o yuzden cok fazla zorlama yok, sana diyor ki al getir birini, %20 ben %10 sen al, burdan anlamak gerek zaten oyle cok emek gerekmedigini.
herhangi bir ödemesi yoksa harikaymış, peki bayiliğe nasıl başvuruyoruz, bu konuyu detaylı anlatabilecek birisi olsa süper olurdu