Partnerlik Hakkinda

hepkazan

Yasaklanmış
Selam herkeze hayirli sabahlar.

Adsensede yaptigim emekler boşa gidiyor tam bir kanali rayina oturtuyorum ertesi gün telif geliyor kapaniyor tbm oranli düşüyor kazançlar azaliyor izlenimler düşüyor .
Ve bu beni çok uzuyor hani bu kadar emeği belki partnerlik te yapsam simdi rahattim.

Partnerlik isini denemek istiyorum

Ama sormak istediğim bir kaç şey var
- Her kanali partnerlik için başvurusunu yapabilirmiyiz spor,TV,komedi,vine gibi ?
- Başvuru yapacagimiz kanalin daha önce adsensede onaylı mi olması gerekli ?
- Kanal kapanma riskleri varmidir ?
- Ödemeler geç mi yapiliyor ve sadece paypall üzerinden mi yapiliyor ?

Hocam partnerlikte paran kalmaz diyorlar görüp duydugum kadariyla.
Awe bos kanali bile kabul ediyor kategoride sorun cikmiyor sanirim telif gelmedikce youtubeden.
Basvuru yapmadan para kazanmasini aktif etsen yeterli adsenseye bagliysa oda sorun olmaz.
Youtubedeki teliftir bilmemnedir tabiki kapanma riski var.

Selam herkeze hayirli sabahlar.

Adsensede yaptigim emekler boşa gidiyor tam bir kanali rayina oturtuyorum ertesi gün telif geliyor kapaniyor tbm oranli düşüyor kazançlar azaliyor izlenimler düşüyor .
Ve bu beni çok uzuyor hani bu kadar emeği belki partnerlik te yapsam simdi rahattim.

Partnerlik isini denemek istiyorum

- Her kanali partnerlik için başvurusunu yapabilirmiyiz spor,TV,komedi,vine gibi ?

cevaplarımdan awesomeness partnerini hariç tut hocam,o her türlü alıyor kanalı.içinde video olmasa bile :)

genel olarak ;
- her partner her içerigi kabul etmiyor.,vine videolarını bagzı yerler onaylamıyormuş ama onaylan da vardır heralde
- para kazanmasının aktif olması gerekiyor ama adsense e baglı olması gerekmiyor
- mesela biz ödemeleri ay sonunda,son haftada alıyoruz adsense den.kanalı partner yaparsan sana gelmesi gereken ödeme,o tarihte sana degil partnerin adsense hesabına gider.onlar içinden kendi payını alır,1 hafta içinde senin payını gönderirler.genelde paypal kullanıyorlar ama başka ödeme yöntemi var mı bilmiyorum.büyük ihtimalle o da farklılık gösteriyordur,ödeme yöntemlerinde farklılıklar vardır bence.

Ben de bütün kanallarımı aweye geçirdim sırf uzun videolar olduğu için. bekleyip göreceğiz.

Hocam partnerlikte paran kalmaz diyorlar görüp duydugum kadariyla.
Awe bos kanali bile kabul ediyor kategoride sorun cikmiyor sanirim telif gelmedikce youtubeden.
Basvuru yapmadan para kazanmasini aktif etsen yeterli adsenseye bagliysa oda sorun olmaz.
Youtubedeki teliftir bilmemnedir tabiki kapanma riski var.

Nasil yani kanali hem adsense hem partnere baglayabiliyor muyum ?

cevaplarımdan awesomeness partnerini hariç tut hocam,o her türlü alıyor kanalı.içinde video olmasa bile :)

genel olarak ;
- her partner her içerigi kabul etmiyor.,vine videolarını bagzı yerler onaylamıyormuş ama onaylan da vardır heralde
- para kazanmasının aktif olması gerekiyor ama adsense e baglı olması gerekmiyor
- mesela biz ödemeleri ay sonunda,son haftada alıyoruz adsense den.kanalı partner yaparsan sana gelmesi gereken ödeme,o tarihte sana degil partnerin adsense hesabına gider.onlar içinden kendi payını alır,1 hafta içinde senin payını gönderirler.genelde paypal kullanıyorlar ama başka ödeme yöntemi var mı bilmiyorum.büyük ihtimalle o da farklılık gösteriyordur,ödeme yöntemlerinde farklılıklar vardır bence.

Anladim benim param önce partnere gidiyor yani bagladigim kanalin parasi önce partnere sonra bana geliyor da adsenseden partner 5 aliyorsa bana 10 mu gönderiyor yani partnerler niye bu kadar fazla ödeme yapıyorlar adsenseye gore ?

---------- Mesaj saat 09:43:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:43:13 civarında gönderildi. ----------

Ben de bütün kanallarımı aweye geçirdim sırf uzun videolar olduğu için. bekleyip göreceğiz.

Hadi hayirlisi hocam :)

---------- Mesaj saat 09:44:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:43:51 civarında gönderildi. ----------

Adsense bagli kanali partnere yollarsan adsense bagi otomatik olarak düsüyor hocam sadece partnerden kazaniyorsun.
2 si bir arada olmuyor :D öyle olsa adsensem kapanmadan günlük 50 cent degil 1€ kazanirdim :D

Anladim hocam

Anlamadigim şey niye adsensede partnerlikten alinan paradan daha az kazanç saglaniyor sonuçta benim parampartnere gidiyor partnerden aynen bana geliyor fakat partnere 5 gidiyorsa bana niye 10 geliyor :)

Her kanal için başvuru yapaiçin başvuru yapabilirsiniz. Network kanalınızı inceler ve onaylar veya onaylamaz

Onaylı olması gerekmiyor fakat para kazanması açık ve hibir telif uyarı vs. almamış olmalı

Kanalınızın kapanma riski vardır.

Ödemeler geç yapılmaz paypal banka hesabı veya western union hesabınıza ödemenizi yaparlar.

Her kanal için başvuru yapaiçin başvuru yapabilirsiniz. Network kanalınızı inceler ve onaylar veya onaylamaz

Onaylı olması gerekmiyor fakat para kazanması açık ve hibir telif uyarı vs. almamış olmalı

Kanalınızın kapanma riski vardır.

Ödemeler geç yapılmaz paypal banka hesabı veya western union hesabınıza ödemenizi yaparlar.

Hocam siz yeni bi partnersiniz herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri