partnerlik konusunda

• Kullanıcı furkan3894
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

furkan3894

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar artık adsenseye bağlı bir kanalın para kazanması devre dışı olduğunda o adsenseye bağlı butun kanallarında para kazanması devre dışı kalıyo.buna çözüm olarak bundan sonra açtığımız yeni kanalları partner yapsak.bir kapandığında yine hepsinin para kazanması devre dışı kalırmı ?

Yeni açılan kanalları nasıl partner yapacağız ki ? Belirli şartlar gerekmiyor mu direk kabul eden partner firmaları var mı ?

Yeni açılan kanalları nasıl partner yapacağız ki ? Belirli şartlar gerekmiyor mu direk kabul eden partner firmaları var mı ?

Awesomeness :D bugun ac video atma basvur yine kabul olursun ama ilerisi skintili onun disinda...

benim sistem cumlari analiz alir, actiginiz kanal tarihi onemli degil bu gunden once kazandiran oynatma 300 ustu ise sistem kabul ediyor ama.... ama ben kabul etmiyorum.

en az 1 k gorntuleme olmali ki kazanabilesiniz

Awesomeness :D bugun ac video atma basvur yine kabul olursun ama ilerisi skintili onun disinda...

benim sistem cumlari analiz alir, actiginiz kanal tarihi onemli degil bu gunden once kazandiran oynatma 300 ustu ise sistem kabul ediyor ama.... ama ben kabul etmiyorum.

Bütün kanallarımızı tek çatı altında toplayabiliyor muyuz Adsense gibi ?

günlük 10 bine yakın izlenim 200 civarı tık alıyorum. Videolar ımın hepsi orjinal hiç bir eşleğen ada telif yemedim iki kanalım da 2010 dan beri yayında Partnerlik Tavsiye eden var mı

ekledim sizi skypeden

ekledim sizi skypeden

her iki skypede de davetiyeniz yok..

etnetwork
etcbilgisayar

---------- Mesaj saat 13:38:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:36:31 civarında gönderildi. ----------

günlük 10 bine yakın izlenim 200 civarı tık alıyorum. Videolar ımın hepsi orjinal hiç bir eşleğen ada telif yemedim iki kanalım da 2010 dan beri yayında Partnerlik Tavsiye eden var mı

Zoomon.TV

ister direk basvur ister turkce destekli bana basvur sartlarimiz zoomin ile ayni

gubnde kazanclarini skype geldiginde kanaliyin uzerinden yapacagimzi analize gore tahini belirte bilirim

Alamazsın ben awe il çalışıyorum iki ay evvel spamdan çok iyi kanallarım gitti adsensede olsam parayı alırdım ama partner olunca alamadım ama ödeme isteğinde bulunduktan sonra belki alabilirsin awesomeness ve rpmde ödeme konusunda hiçbir sıkıntı olmaz ama şiddetle söylüyorum adsenseden şaşmayın partnerlik hikaye aklı olan adsense ile çok daha iyi kazanır

Alamazsın ben awe il çalışıyorum iki ay evvel spamdan çok iyi kanallarım gitti adsensede olsam parayı alırdım ama partner olunca alamadım ama ödeme isteğinde bulunduktan sonra belki alabilirsin awesomeness ve rpmde ödeme konusunda hiçbir sıkıntı olmaz ama şiddetle söylüyorum adsenseden şaşmayın partnerlik hikaye aklı olan adsense ile çok daha iyi kazanır

Aynen Sayın Hocam, adsense en azından muhatap google, ve partnerde güme gelebiliriz dediğiniz gibi hem dizi çalışınca iyi para alırız adsenseden

Aynen Sayın Hocam, adsense en azından muhatap google, ve partnerde güme gelebiliriz dediğiniz gibi hem dizi çalışınca iyi para alırız adsenseden

Benim fikrim bu yönde partnerde adsensede de 10 larca kanalım oldu bana adsense daha çok kazandırıyor tabi bu partner kazandırmıyor demek değil benim kategorilerde kazandırmıyor

beyler maksat kazandirip kazandirmamak degil. Aniden tüm kanallarimizin para kazanmasi kapandi ve suanda da kazandiriyor diyemeyiz. Bence herkezin hem adsense hep partner kanali olmali..

muhattabiniz google :) evet haklisiniz, ayrica dizi olayina da katiliyorum..

adsensede cok guzel kazanirsiniz...

---------- Mesaj saat 15:42:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:42:09 civarında gönderildi. ----------

Benim fikrim bu yönde partnerde adsensede de 10 larca kanalım oldu bana adsense daha çok kazandırıyor tabi bu partner kazandırmıyor demek değil benim kategorilerde kazandırmıyor

o kanalini tek basina adsenseye baglarmisiniz ? cok merak ediyorum partnerde kazandiramayan videolar adsensede nasil kazandiyor ?

Tercih ve Analiz meselesi... Zaten Video ortası reklamları etkin ettim.Tıklarım 500 den 200e düştü. :( kaldırdım düzeliyor gibi...

ben Partner denemedim ama.Okuduklarım Adsense Yönünde...

muhattabiniz google :) evet haklisiniz, ayrica dizi olayina da katiliyorum..

adsensede cok guzel kazanirsiniz...

---------- Mesaj saat 15:42:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:42:09 civarında gönderildi. ----------

o kanalini tek basina adsenseye baglarmisiniz ? cok merak ediyorum partnerde kazandiramayan videolar adsensede nasil kazandiyor ?

Ben kanalım partnerde kazandırmıyordu adsensede kazandırıyor demedim bendeki tüm kanalların kategorisi aynı adsense ile iki kat daha fazla kazandırıyor biraz foruma bak partnerden memnun olmayan yüzlerce kişi var adsense her zaman iyidir biraz yöntem bil yeter

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri