Spamdan gidene kadar rpm ve awesomenessta 10a yakın kanalım oldu, awesomenesstan 2 rpmden 4 kere ödeme aldım ama hep adsense daha fazla kazandırdı etiket ve başlık bence en önemli faktör belkide kategoriyle alakalı üstüne pek düşünmedim bana hep adsense çok kazandırdı partner kazandırmaz diye birşey yok sağlam etiket bilgisi olan her kişi adsense ile partnerden kazandığıdan çok daha fazlasını kazanır bu bireysel bir yorum tecrübe ettiğim için durum bu partnerden fazla kazananda vardır adsenseden de bu forumdada sürekli partner olanlar pişman oluyor
size katiliyorum kesinlikle niche calismasi yapabiliyorsaniz adsenseden sasmayin cunki sistemleri cok guzel isliyor, basiniz agrima.
ama yanildiginiz kisim su network sistemini kotuluyenlerin %80 ni malesef diger bayii arkadaslarin tavirlari oldu...
200-300 izlenimli gelsin dediler, cogu sistemden gecemedi, geri donus olmadi hizmet sifir, sistemi gecenlerin uzerinden %60 si kopya icerik kisa video tarzi seyler paylastilar vaad edilenlerin altinda kazandilar ama normaldi kazandiklari, onlarin sucu yok bu konuda..
1K ya 3-10 dolar denildi herkes direk suna bakti, bende bunlardan biriiym...
vay be en kotu 3 dolar alsam benim gunluk 3 k izlenimim var adsensede 1 euro 0.80 euro kim ugrasacak
en dusuk 3 dolar alirim 9 dolar yapar dedim...
ama iste sistem boyle calismiyordu, en cok milleti yaniltanda bu oldu.
kazandiran oynatma networkde de var... yani senin analizdeki gordugun 3-5-10-100 degil kazandiran..
reklam performansindaki kazanclardi..
benim demek istedigim tam olarak bu.
adsense kotu degil ama network hakkinda ki soylenenlerde malesef yanlis bilgi dogrutusunda yasanan tecrubeler...
biraz yabanci forumlara bakin, adamlar network ustune forum kurmus... adsense diye birsey yok