Partnerlik odemeleri ( Creative-Zoomin-Forela)

• Kullanıcı cansuyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
Bir saat icinde creative - forela - zoomin networklere ait kanallara odemeler baslayacaktir. Darisi awesomeness odemeleri bekleyenlere :)

Cansu Hanım inşallah dediğiniz olur fakat geçenlerde de Awe için aynı şeyi söylemiştiniz hala bekliyoruz. :)

zoomin gecen ay 6 sin da odemisti , ondan onceki iki ay 8 nde , bugun olmasada yarin kesin gelir odemeler.

Jackie bir awesomenesstv calisani olarak 31 Aralik tarihine kadar odeme yapilacagini belirttigi halde odeme yapilmadi ki awesomeness odemesinde su an siradisi bir durum sozkonusu, odeme yapacaklarken kafalarinca yeni bir uygulamaya mi gecerler artik bilmiyorum ama awesomeness artik cok can yakacak gibi izlenimler uyandiriyor. Benim belirttigim donem odeme yapmaya baslayacaklardi ama paralari dagitmaya kiyamadilar belli ki, birkac gune anlasilir gecikmelerinin sebebi.

Cansu Hanım inşallah dediğiniz olur fakat geçenlerde de Awe için aynı şeyi söylemiştiniz hala bekliyoruz. :)

Bugün de güzel bir haberle baslayalim güne.

Uzun zamandır güzel habere hasrettik. Ödeme alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Birde biz alabilsek awe'den şu forumda bir bayram havası olsa :D

Creative Networkten özgün içerik haricinde ödeme alan arkadaşlar yazarlarsa cok sevinirim. Özgün olmayan içeriğe para ödemeyeceklermiş. bazı arkadaslara yatmamış. Creative de durumlar nasıl Buradan bilgilendirirseniz cok seviniriz... Yada diğer Networklerde durum nasıl? Özgün içerik olmayan kanallar için?

Creative Networkten özgün içerik haricinde ödeme alan arkadaşlar yazarlarsa cok sevinirim. Özgün olmayan içeriğe para ödemeyeceklermiş. bazı arkadaslara yatmamış. Creative de durumlar nasıl Buradan bilgilendirirseniz cok seviniriz... Yada diğer Networklerde durum nasıl? Özgün içerik olmayan kanallar için?

Durum butun networklarda aynidir. Cok iyi hatirliyorum, sana CN'un kanallari kolay kabul etmedigini, 3. taraf eslesen dahi geldiginde partnerden atabildigini. CN telifli ve ozgun olmayan kanallara odemeyecekmis, az once bi konuda linkini koydum zaten. Postlarimdan bakabilirsin

Durum butun networklarda aynidir. Cok iyi hatirliyorum, sana CN'un kanallari kolay kabul etmedigini, 3. taraf eslesen dahi geldiginde partnerden atabildigini. CN telifli ve ozgun olmayan kanallara odemeyecekmis, az once bi konuda linkini koydum zaten. Postlarimdan bakabilirsin

Hocam arkadaş nasıl ödeme almış ki o zaman anlayamadım :confused: anlaşılan özgün içerik değil ancak ücret almış. üst kattaki arkadaşım da Avesomenessden 3 kanalından 1 ine aldı. neye göre ödüyorlar anlayamadım. Özgün içeriğe artık hiçbir network ödemeyecek mi yani simdi hocam?

Hocam arkadaş nasıl ödeme almış ki o zaman anlayamadım :confused: anlaşılan özgün içerik değil ancak ücret almış. üst kattaki arkadaşım da Avesomenessden 3 kanalından 1 ine aldı. neye göre ödüyorlar anlayamadım. Özgün içeriğe artık hiçbir network ödemeyecek mi yani simdi hocam?

Ozgun icerige odeyecekler tabii ki. Spam icerige odemeyecekler. En azindan suan bi cok partner sirketinin soyledigi olay bu.

öle birşey varmı ya kafalarına göre ödememe filan ozaman niye partnere başvurduk ki
telif filan almadıysam ben ödememi beklerim telifte zaten atıyorlarmış

Arkadaşlar creavation networka bağlıydı kanalım 1 ay içinde belli bi miktar birikti içinde. fakat 2. ayda hesabıma 1 telif gelmiş var kanalımı partnerlikten atmışlar alt bayisi olan dora networka bildirdim durumu. ödemeniz ocak sonu yapılır dedi? sizce ödeme yapıcaklarmı?

Zoomin.tv telifli, telifsiz, kapanan tüm kanallarimin ödemesi yapılmıştır. Darısı başınıza.

Ödemeler seçtiğiniz ödeme yönteminize göre

Her ayın 8-14 arası yapılır, Creative Nation'da aksama olsaılığı yoktur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri