Partnerlik Pişmanlıktır

• Kullanıcı murato25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

murato25

Yasaklanmış
RPMNetwork dan partner oldum olduğuma bin pişman oldum bu ne hiç birşey anlamadım kazançlar düştü hep benim görüntülemem bu saate 2000 nin altına düşmezdi ve tıklamada 100 ünaltına düşmezdi bu saate

dün akşam 23:30 da oldum ve

3yA0Q.png

partnerlik burdan takip edilmezki güzel kardeşim sana ayrıyeten panel gönderiyolar ordan takip ediyosun

rpm network dasboard diye bi yer var aynen herşey orda gözüküyo senin o kanalın şuanda rpm network'a bağlı ayriyeten kazancının %40'ını kendileri alacak 50$ olmadan ödeme yapmıyolar diye biliyorum değişmediyse

rpm network dasboard diye bi yer var aynen herşey orda gözüküyo senin o kanalın şuanda rpm network'a bağlı ayriyeten kazancının %40'ını kendileri alacak 50$ olmadan ödeme yapmıyolar diye biliyorum değişmediyse

parnerlikten nasıl çıkabilirim + bu panele nerden bakcam

sana bi mail atıyolar sen ona göre kanalını yazıp o maili cevaplıyorsun sonra panele eklediklerinde seni görebiliyosun 1 ay sürmüştü benim

sana bi mail atıyolar sen ona göre kanalını yazıp o maili cevaplıyorsun sonra panele eklediklerinde seni görebiliyosun 1 ay sürmüştü benim

3yArx.png

erişim iznini iptal etsem atarlarmı partnerlikten çıkmak istiyorum

---------- Mesaj saat 14:30:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:27:21 civarında gönderildi. ----------

erişim iznini iptal et dedim çıktım sanırsam atarlar 1 kaç güne inşallah

malesef şuanda sülük gibi yapışmış durumda

eee nolcak şimdi peki çıkamiyicammı ben birdağa erişim izninide iptal ettim

---------- Mesaj saat 15:17:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:34:59 civarında gönderildi. ----------

yardım etcek yokmu nasıl çıkcaz

adamlara mail at benim bu videolari yüklemeye hakkim yok diye o zaman atarlar brni attilar öyle :-D

Ah keşke çok yoğun olmasak ta şimdi 10 kanal daha açıp hepsini de RPM partner yapsak ?

Sevgili kardeşim RPM Partner olmuşsunuz işte, neden çıkmaya çalışıyorsunuz ? Sen adsense'nin partnerlikten daha iyi mi kazandırdığını düşünüyorsun ? Bence tam tersini düşün ve biraz sabır gösterip partnerliğin sana sunacağı hizmet ve kazanç farklarını görmek için kendine bir şans tanı.

Partnerlik gibisi var mı ya ? Hele RPM Network gibisi var mı ?

Partner olarak çalışmak adsense ile çalışmaktan yüzlerce kez daha iyidir.
11 yıldır youtube'ye video yükleriz, ilk defa üç gün önce bir adsense hesabı açtık ve bugüne kadar partner olarak çalışmamızın haklılığını bir kez daha anladık.

Hem de RPM Network partner olmuşsunuz ve daha onlarla çalışmadan, meyvelerini yemeden çıkmaya çalışıyorsunuz, hayret ?

RPM üstelik ortak olunabilecek en iyi Network'lerden biridir.
Bunu bize defalarca kanıtladılar.. vazgeçmeyin bence

Biraz zaman bulursak bugünlerde partnerlik ile adsense arasındaki farkları bir bir buraya yazacağız. ama şimdilik özet olarak partnerseniz kıymetini bilin diyoruz. sevgiler.

evet senin olmadığın video yüklüyosun başkasına 3.taraf içeriği olarak çıkıyor süper bişey

ben ne olursa olsun ödememi adsenseden almak istiyorum yardım edın biriniz çıkarın enı şu rpmnetwork tan adsensey yetiyor bana

Ah keşke çok yoğun olmasak ta şimdi 10 kanal daha açıp hepsini de RPM partner yapsak ?

Sevgili kardeşim RPM Partner olmuşsunuz işte, neden çıkmaya çalışıyorsunuz ? Sen adsense'nin partnerlikten daha iyi mi kazandırdığını düşünüyorsun ? Bence tam tersini düşün ve biraz sabır gösterip partnerliğin sana sunacağı hizmet ve kazanç farklarını görmek için kendine bir şans tanı.

Partnerlik gibisi var mı ya ? Hele RPM Network gibisi var mı ?

Partner olarak çalışmak adsense ile çalışmaktan yüzlerce kez daha iyidir.
11 yıldır youtube'ye video yükleriz, ilk defa üç gün önce bir adsense hesabı açtık ve bugüne kadar partner olarak çalışmamızın haklılığını bir kez daha anladık.

Hem de RPM Network partner olmuşsunuz ve daha onlarla çalışmadan, meyvelerini yemeden çıkmaya çalışıyorsunuz, hayret ?

RPM üstelik ortak olunabilecek en iyi Network'lerden biridir.
Bunu bize defalarca kanıtladılar.. vazgeçmeyin bence

Biraz zaman bulursak bugünlerde partnerlik ile adsense arasındaki farkları bir bir buraya yazacağız. ama şimdilik özet olarak partnerseniz kıymetini bilin diyoruz. sevgiler.

evet senin olmadığın video yüklüyosun başkasına 3.taraf içeriği olarak çıkıyor süper bişey

arkadaşlar günlük 12k izlenme alıp 20$ bırakan kanalı partner yapmalımıyım sizce

arkadaşlar günlük 12k izlenme alıp 20$ bırakan kanalı partner yapmalımıyım sizce

kardeşim yapma pişman olursun google bile daha az kesiyor paranın %40 ını kesiyorlar 1 aya anca partner panelin geliyor ben yaptım bin pişmanım çıkmaya çalışıyorum partner olacaksan bayi partnerri olma orjinal youtube partneri ol

kardeşim yapma pişman olursun google bile daha az kesiyor paranın %40 ını kesiyorlar 1 aya anca partner panelin geliyor ben yaptım bin pişmanım çıkmaya çalışıyorum partner olacaksan bayi partnerri olma orjinal youtube partneri ol

düşünme aşamasındayım şimdilik bakalım zaman neyi getirecek :)

3yArx.png

erişim iznini iptal etsem atarlarmı partnerlikten çıkmak istiyorum

---------- Mesaj saat 14:30:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:27:21 civarında gönderildi. ----------

erişim iznini iptal et dedim çıktım sanırsam atarlar 1 kaç güne inşallah

erişim iznini iptal edersen parada alamassın kanalın bütün parası onların olur ;)

RPM'nin bir diğer avantajıda: yüklenen her video anında para kazanır oluyor ve reklamlar hemen aktif oluyor. Adsense de durum tam tersi. Bu acıdan RPM'den memnunum aslında. Benim drashboard 2 hafata da gelmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri