Partnerlikten Ayrılmayı Düşünenler Lütfen Okusun

Carcass

Kayıtlı Üye
Geçtiğimiz günlerde aptallık edip araştırmadan falan youtube üzerinden partnerliğimi sonlandırdım ve awe'ye bir e-posta gönderdim, içeride kalan paramı alabilecek miyim diye. Bugün gelen e-posta ile alamayacağımı anladım çünkü içerideki paranız asgari 145 Dolar olmalıymış. Aylardır analytics ekranında kazancımı göremiyordum ancak herhalde o kadar kazanamamışımdır çünkü uzun süredir kazançlar aktif olmadığından yeni videolar da yükleyemiyordum. Çok net arkadaşlar awesomeness kullanmayın.

Awesomeness kullanmayın derken başıma gelen bu olaydan ötürü demiyorum bunu. O benim aptallığım. 4 aya yakın bir süredir awe. kullanıyordum ve bunun 2 ayı analytics ekranında kazançları göremeyerek ve yeni yüklenen videolarda kazançların aktif olmaması ile geçti. Bu süre içerisinde de onlarca e-posta gönderdim ancak hiç ipleyen olmadı.

Geçtiğimiz günlerde aptallık edip araştırmadan falan youtube üzerinden partnerliğimi sonlandırdım ve awe'ye bir e-posta gönderdim, içeride kalan paramı alabilecek miyim diye. Bugün gelen e-posta ile alamayacağımı anladım çünkü içerideki paranız asgari 145 Dolar olmalıymış. Aylardır analytics ekranında kazancımı göremiyordum ancak herhalde o kadar kazanamamışımdır çünkü uzun süredir kazançlar aktif olmadığından yeni videolar da yükleyemiyordum. Çok net arkadaşlar awesomeness kullanmayın.

hocam 100 doları geçmemişse kazancın para adsensede kalır çünkü network de çekemez parayı adsenseden. 100 dolara ulaşmışsa senin adına parayı çekip üzerine yatabilirler, bir ihtimal.

aynen bende 145 dolara ulaşır ulaşmaz çekmeye çalışacağım...sonrada topuk :D
ulaşamadığım kanallarda film dir hile hurdadır bir şekilde ulaşacağım :)kapanırsa diğerlerini etkilemiyor zzaten.o yüzden her yolu göze alacağım :D

Yani hocam geçmiş olsun ancak şunu belirtebilirim ki , Aweye 4 kanal bağladım ve hepsinde analiz kısmı ve tahmini kazanç kısmı açık. Bakalım ay sonunda ne olacak benim kanallarımda merakla beklemekteyim.

bende 3 ay kullandım,senin gibi kazanç sekmesi açılmadı hiç ve sonunda 1-2 gün önce ayrıldım partnerlikten.paralar gitti,orası kesin :(

dostum 145 i geçikse ödüyorlarmı yani benim için çok önemli cevaplandırırsan aysonumu çıkmalı ay içerisindede olurmu [MENTION=3696]Carcass[/MENTION]

---------- Mesaj saat 20:57:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:29:44 civarında gönderildi. ----------

dostum gönderdiğin maili versene ingilizce dimi bend deneyecem bi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri