Passolig hakkında bilgisi olan varmı?

Dizzy

Yasaklanmış
Arkadaşlar Rize-Fenerbahçe maçına gidicektim fenerbahçe misafir tribünde biletler tükenmiş , bende fenerbahçe passolig kartı var, rize tribününde izleyebilirmiyiz maçı ?

Giremezsin hocam alirken ya takim tutmuyorum demen lazimdi o sekilde oluyordu sanirim

Hay şansıma öf bir bilet alamadım ya kaçak maçak el altından giremezmiyim?

ne saçma şeyle rbunlar ya yemin ediyorum yuva çocukları ülkecilik oynasa bu kadar olmaz. geçen bi video gördüm beşiktaşlı kıza zorla fener forması mı galatasaray forması mı ne giydirmişti güvenlikçiler. :D. girerken ben takım tutmuyorum demek nedirya :D. o değilde oyuna çok yanlış ülkede başlamışız bunu biliyorum haksızlık bu.

ne saçma şeyle rbunlar ya yemin ediyorum yuva çocukları ülkecilik oynasa bu kadar olmaz. geçen bi video gördüm beşiktaşlı kıza zorla fener forması mı galatasaray forması mı ne giydirmişti güvenlikçiler. :D. girerken ben takım tutmuyorum demek nedirya :D. o değilde oyuna çok yanlış ülkede başlamışız bunu biliyorum haksızlık bu.

Hocam bende fenerbahçe passolig kartı var şimdi rize tarafında bilet alsam girerken takım tutmuyorum desem alırlarmı beni ?

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

Hocam bende fenerbahçe passolig kartı var şimdi rize tarafında bilet alsam girerken takım tutmuyorum desem alırlarmı beni ?

#Güncell Acill

bilmiyorum hocam uzun zamandır tv izlemiyorum uzun zamandır maçagitmiyorumevdeligtv var maçtan maçatcye bazen geçerim uyukjlarım ondanda. ülkede ne tv bıraktılar ne futbol. bu söylediğimd eçok ciddiyim bildiğin yıllardır izlemiyorum.

bilmiyorum hocam uzun zamandır tv izlemiyorum uzun zamandır maçagitmiyorumevdeligtv var maçtan maçatcye bazen geçerim uyukjlarım ondanda. ülkede ne tv bıraktılar ne futbol. bu söylediğimd eçok ciddiyim bildiğin yıllardır izlemiyorum.

passoligi arıyorum adamlarda hiç insan yok hep bot konuşuyor çıldırıcam ya :eek:

Hocam fenerbahçe kartin oldugu için zor biraz bence

Girmen için herhangi bir passolig kartin olmali ( fenerbahçe haric). Ve fener kartını arayip iptal etmen gerekiyo.

[MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] PASSOLİG Kart'ımın üzerindeki kulübün maçları dışındaki farklı takımların maçlarına da giriş yapabilir miyim?

Evet, PASSOLİG Kart'ınız ile Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'deki tüm maçlara giriş yapabilirsiniz. Ancak kartınızın üzerindeki kulübün maçları dışındaki kulüpler, kendi logolu kartlarına öncelikli bilet satışı yapabilirler. Satışa bilet kalması durumunda, kulübün belirlediği tarihte diğer takımlara ait logolu kartlara genel satış başlayacaktır.

Kaynak : https://www.passo.com.tr/tr/common/test/faq.aspx

TFF Logolu kart almış olsaydın, Her maça girebilirdin. TFF Logolu olunca fanatik olmuyosun çünkü, sporsever olarak bakıyorlar sana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri